( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680072{main}( )../index.php:0
20.0012738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680072{main}( )../index.php:0
20.0012738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Távkapcs - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Távkapcs

Click

2008-09-01 06:00:00
Szerző: ne

Tréler rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: kakamatyi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Van, aki irányítja az életét, és van, akit az élet irányít - tartja a mondás. Az egyetlen kivétel Michael Newman. Egy titokzatos feltaláló ugyanis megajándékozza az univerzális távkapcsolóval, melynek tulajdonosa előre-hátra járkálhat az időben, lelassíthatja a szembejövő nőket, és ha túlságosan zajosnak tűnnek, átmenetileg kikapcsolhatja a gyerekeit. Elbizakodottságra azonban semmi oka: nem volt még távkapcsoló a világon, mely egy idő után át ne vette volna az irányítást. És attól kezdve Michael kiszolgáltatottabb, mint valaha. A tét a családja, feleségével és a gyerekeivel való viszonya.

Távkapcs

Amerikai vígjáték, 107 perc, 2006.

Hivatalos weboldal

 

Hozzászólások:

Hozzászólóarzenik - drotvihar.blog.hu - 2008-09-01 17:54:37 #1 - válasz erre
Ádám Szándler filmjei általában nem okoznak nekem csalódást, remek komikusról lévén szó, de a távkapcs rácáfolt erre. Nem vagyok egy film közben elalvós ember, de ezen majdnem sikerült. Az alapötlet zseniális és a film eleje még jó is. De a végén inkább drámává változik a dolog és az embernek kedve lenne kikapcsolni a lejátszót. Tipikusan oylan film, aminek a trailere jobb, mint maga a film. Személy szerint nem ajánlom senkinek. Ha Sandler, akkor a Csontdaráló az igazi klasszis. Persze sok-sok remek alakítása van, szerintem senkinek sem kell bemutatni a munkásságát. Ez speciel nem a legjobb választás, ha vígjátékot akarunk nézni.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2008-09-02 10:43:23 #2 - válasz erre
Egy jó poén van, az angol verzióban: "-My fater's stereo is a Bose -Your fater's stereo blows? That's bad! Haha!" Sajnos nem lehetett ezt a poént jól átültetni magyarra :(
Hozzászólókakamatyi - 2008-09-05 13:06:41 #3 - válasz erre
kösz a tippet, akkor nem nézem meg a filmet, ha rossz. viszont valószínűleg amúgy se akartam volna megtekinteni, szerintem ugyanis maga szandler rossz. általában, nemcsak itt. persze ízlések és pofonok.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!