( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003679024{main}( )../index.php:0
20.0011737568require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003679024{main}( )../index.php:0
20.0011737568require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

a (s)írás népe - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

a (s)írás népe

a betű szerepe a világtörténelemben (hisztori44)

2009-02-19 09:00:00
Szerző: ja

Reklama rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: Spenót Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

az írásbeli történelmiség tagadhatatlanul legfontosabb műve  1 kicsiny ókori nép magaskulturális alkotása, a história és több más világvallás által is alapvető forrásként kezelt ószövetségi szövegfolyam.
a sémi népek - egészen a legutóbbi időkig - vajmi kevés szereppel bírtak a mindenkori birodalmak által vezényelt nagypolitikában, de gyakorlatilag permanens üldöztetésük ellenére kiváló bizonyítékát nyújtják ama egyszerű ténynek, h a vallási-kulturális kohézió, és az ezt hordozó obligát írásbeliség és írás/olvasás szigorú társadalmi elvártsága milyen hatalmas túlélési (és koronként megvalósuló siker-) stratégiát nyújthat 1 amúgy jelentéktelen történelmi szerepű közösségnek. (s aki ezt előítéletes hülyeségekkel magyarázza, olvasson inkább szakácskönyvet. nem mellesleg, egyetlen kultúrát ismerünk, ahol az írásbeliség a kezdetektől elvárt és általános volt, ez 1 még kisebb náció, nevezetesen az izlandi, meg talán 1 kicsit a hasonlóan szomorú sorsú örmény)
említsünk csak még egy népet, melyet az utóbbi 3000 év minden rendű és rangú nagyhatalma kipusztításra ítélt és generációról generációra odébbüldözött, s mégis erkölcsi és emberi nagyszerűségben élte túl a viharokat. (eme folytatólagosan, aljas indokból és különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosságnak azér, ne tagadjuk, a keresztényi szeretet kultúrája volt az élharcosa (s csak elgondolkozhatunk azon, h a náci rémálom különös v általános jellegű a folyamatban), a részleteket ld pl a. schwartz-bart kiváló regényében.
a zsidóság (s majdan a kereszténység, ill az iszlám) alapműve ugyanakkor a reklámirodalom mindennemű vallásos utalástól általában messzemenőleg tartózkodó (kiv mikor nem) produktumaiban könnyedén hivatkozási ponttá válhat.
legyen az hitbéli szelfpromó,

Napi Élet Reklama

Napi Élet Reklama

Napi Élet Reklama

 


 

(folyt köv)

 

 

hisztori43                                                                           hisztori45

 

Hozzászólások:

HozzászólóSpenót - http://spenot.jalbum.net/Spenót könyve/ - 2009-12-22 17:30:28 #1 - válasz erre
Nagyon hatásos kis eszmefuttatás, de akkor mivel magyarázod a cigányság fennmaradását? Az ő sorsuk se volt méznyalás, ráadásul írni sem tudtak.
Az "erkölcsi és emberi nagyszerűségüket" az óta rombolják önfeledten, mióta államot gründoltak. Ebből egyenesen következik, hogy addig voltak erkölcsileg és emberileg nagyszerűek, amíg nem volt más lehetőségük, tehát semmivel sem különbek másnál...

üdv: Spenót

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!