( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679112{main}( )../index.php:0
20.0006737688require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679112{main}( )../index.php:0
20.0006737688require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

alkohol-hotel - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

alkohol-hotel

champion gomba champagne pezsgővel (pezsgő1)

2007-12-27 10:14:00
Szerző: ja

Reklama rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: leslie Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

igazodva hagyományainkhoz, a reklama bejegyzései továbbra is munkanapokon jelennek meg, így ma holnap s holnapután számíthatunk rájuk, még ha - legfőkébb különböző mérgezések okán - éppen csak elenyésző része dolgozik is derék munkavállalóinknak. e felfordult napok által sugallt s nehezen kihagyható aktualitás, h elkezdjük alkohológiai folyamunkat, mely remélhetőleg hű és vidám társunk lesz a köv. hetekben.
szóval feleim, költözzünk fel az alkohol-hotelbe, amelynek a tetője kertté van alakítva, ahova lift nélkül kerülünk föl s ahol felséges magyar lelkek virulnak, vagy hervadnak el, mielőtt a virulásba belefoghatnának, ahogy azt jó ady bandink szükségesnek látta leszögezni a nyugat c. korszakos folyóirat első számában, mint legfontosabb közlendőt.
s mi mással kezdhetnénk, mint ama itallal, mely a megidézett korszak non plus ultrája, a földi gyönyörök katalizátora és az esztelen, de jóleső pénzszórás megtestesítőjeként vonult be a kultúrtörténetbe, bár mainapság honi lakossági alkalmazása jobbára az év utolsó néhány percére korlátozódik.
anélkül, h dőzs kollégánk kenyerét elvenni akarnánk - s így most a pezsgőital történetét pérignon abbétól törley józsefig nem is tárgyalván - 1 alapvető terminológiai és nyelvészeti különösséget azér érintenénk. a m. pezsgő szó szinonimája szinte minden nyelvben a champagne kifejezés, ami azonban ugyanolyan területi védettséget élvez, mint sok más alkoholfajta (konyak, armagnac, brandy de jerez, calvados, bordói, portói, madeira, chianti, tokaji, bodai rettenetes stb.), vagyis csak champagne környéki szőlőből készülhet helyben. a fejlettebb jogérzékkel megáldott nyelvekben így külön szóval jelölik a máshol gyártott, bár hasonlóan gyöngyöző, borból úgyszintén második erjesztéssel elkészülő nedűt, híván azt sparking wine, spumante, cava és egyéb neveken. magyarul azonban minden champagne és nem champagne pezsgő - a habzóbor, gyöngyöző bor kifejezések nem igazán honosodtak meg, az ún. gyerekpezsgővel ellentétben, mely a 80-as évek remek találmányával, a literes "családi sörrel" együtt miden bizonnyal hungarikumnak számít. szóval ha 1 párizsi szállodában champagne-t rendelünk spumante helyett reggelihez a gyereknek is, ne lepődjünk meg a számlán...
az eredetiségre vigyáz is a champagni pezsgő-terméktanács:

Napi Élet Reklama

(szöveg, amerikaiul tudóknak: narancsot maine-ből?, rákot nebraskából? pezsgőt nem champagne-ból?)
és bár ogyessza is odébb van észak-kelet franciaországtól (ezek szerint ororszul/ukránul is gátlástalanul sámpányoznak, persze nekik meg kaviáruk van), az alábbi kampány érzékletesen fogalmazza meg: bizonyos helyzetek elképzelhetetlenek pezsgő nélkül.


már ha jól választjuk meg a bizonyos helyzeteket:


(ez valami sportújság reklámja, persze)

 

 

angyal5                                                                                pezsgő2

 

Hozzászólások:

Hozzászólóleslie - 2007-12-27 12:48:38 #1 - válasz erre
Nem gondoltam volna, hogy ilyen jók az orosz kreatívok.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!