( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679296{main}( )../index.php:0
20.0006737872require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679296{main}( )../index.php:0
20.0006737872require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

milyen neműek az angyalok? - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

milyen neműek az angyalok?

válasz 1.: született macsók (angyal1)

2007-12-17 08:17:00
Szerző: ja

Reklama rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: krimónéz Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

a múlt heti, bukott angyalokról szóló gonoszságainkat kompenzálandó, valamint a közeledő karácsonyra - melynek kötelező biedermeier alkatrésze a stille nacht mellett a kivágott fákon csillogó giccsangyalka - való tekintettel ehéten a menny obsitosainak, az angyaloknak a reklámokban viselt dolgairól lesz szó.
a menny lakói közül talán legjobban hasonlítanak ránk, hisz jönnek-mennek a két világ között, beszélnek, cselekszenek, személyiséggel, érzelmekkel, akarattal, öntudattal rendelkeznek, megtestesülvén pedig részt vesznek a halandók dolgaiban, így minden adva van a reklámokban való szerepléshez is.
a vallás által tematizált képzőművészeti alkotásokban leginkább röpködő puffóként v szárnyas macsóként ábrázoltatnak meglehetős közhelyességgel, és mint látni fogjuk nagyjából így van ez a tömegkulturális kommunikációs értelmezésekben is (pedig eredetüket tekintve nagyon is pogányok, a zsidó-keresztény hagyományba jobbára kívülről érkeztek). persze a mindent felforgató xx. sz. újrafogalmazta az angyalikonográfiát is, hogy csak két nagyszerű műre, kondor béla bukott angyalára és paul klee angelus novusára utaljunk. (ez utóbbi ihlette egyébként walter benjamin korszakos esszéjét is a történelem angyaláról.
a címben feltett kérdésre visszatérve, a velük foglakozó egyházi tudomány, az angelógia szerint ugyanakkor nincs is nekik semmilyen nemük. mindazonáltal ehelyütt és az alábbi példákon keresztül mi a zsidó hagyományra támaszkodva egyértelműen hímneműeknek definiáljuk mennyei mentorainkat, különösen, hogy gábriel arkangyalról - aki mint tudjuk szintén magyar - ezt már bizonyítani véltük.
szóval fiúk a drágák, és nincs könnyű dolguk a földön, még ha nem is túl szégyenlősek

Napi Élet Reklama
Napi Élet Reklama

(a romániai reklámszakma évről évre besöpri a legjobb díjakat az ehhez hasonló merész és eredeti munkákkal. mellesleg a hirdetett bor is kiváló, bár legközelebb nagyváradon beszerezhető)
hát ha még azok is


a kiskorú mutogatós bácsi szerepében rejlő többszörös anatómiai ellentmondás ízlésbeli kérdéseket is felvet. hacsak nem a klérus a célcsoport.


szegény földi asszonyok meg csak mossanak angyallelkű, játékos férfiúikra

Napi Élet Reklama

krampusz5                                                                            angyal2

 

Hozzászólások:

Hozzászólókrimónéz - 2007-12-17 09:43:42 #1 - válasz erre
nehéz a sorsa a román angyaloknak! egyébként a bor tényleg finom

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!