( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0008738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0008738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

„jaj, meg kell halni” - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

„jaj, meg kell halni”

DE AD:) persze nem ez: www.de-ad.hu (temet1)

2007-10-29 08:05:00
Szerző: ja

Reklama rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: ja Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

nehéz dió. halál és reklám. halál és élet. halál és egyáltalán. amilyen brutálisan egyszerű, annyira bonyolult. annak is aki készül rá (van ilyen? vö. s. freud dolgozatai), annak is aki elveszt valakit. persze a kultúra, mint mindenre, tudja a választ (legalábbis tudni véli, 1001 kegyeletteljes vagy éppen bizzarr, komikus és/vagy tragikus formában. némely kulturantropológusok szerint éppen e banális tény, mármint hogy jaj, meg kell halni az oka s eredője mindenfajta transzcendens tudati jelenség létrejöttének. a magyar néprajzi vonatkozásokat ld. a nagyszerű (néhai) kunt ernő munkásságában, pld)

meg persze szép őszi ünnep közeleg a héten, jó hosszú hétvégével. ez adta az ötletet, h körülnézzek az ún. kegyeleti ipar kommunikációja kérdéskörben, hát bizony nem egyszerű. magának az iparágnak (temetők, temetkezési szolgáltatások, halottszállítók, sírkövesek, gyászruhakölcsönzők, gyászbeszédírók, hullakórusok, stb.) mondhatni nincs fellelhető ügynökségi reklámprodukciója. az mondjuk érthető, h 1 temető nem akar vicces reklámot magának. persze a többiek sem, a célközönség (halálra várók és gyászolók) nem feltétlen vannak humoruknál, kérdés, csak ők-e a célcsoport. a kreatív reklám persze nem ízetlen poénkodás, hanem célirányos, megjegyezhető és megkülönböztető erejű közlés. ami ilyet találtam, alább bemutatnám.

tipikus metrómédia, persze nem éppen halni készülőknek, hisz aki még a gondolatát is elutasítja, h majd 1x dolga lesz ilyesmi céggel, az is ismerjen legalább 1 temetkezési vállalkozást. gondolta az ügynökség. az ügyfél meg bátor volt, mint a cigány lova („nem vak az, bátor") mer mi van mondjuk, ha vki épp ott suicide v csak úgy véletlenül tényleg... hát nem lennék egyikük helyében sem. (amúgy berlin, tiergarten megálló)

berlin tiergarten megálló
morbidnak ez sem kevésbé, de meg lehet-e úszni? nem is feltétlen kell, ha a célközönség még épp nem gyászol, de már nem ártana, ha tudná, h mi milyen remek luxuskoporsókat/urnákat gyártunk. és mért is ne? (a szlogen: még senki sem panaszkodott)

a biztosítási szakma persze mindent bebiztosítana, amiért csak pénzt lehet kérni. itt tényleg működik a proaktív motiváció, hisz éppenhogy az előrelátásról szól, atyai humorral. vagyis nem riogatnak otrombán (vö. „A Nap holnap is felkel. És Ön?"), csak figyelmeztetnek - mosolyogva.

(ha nem lenne olvasható: miből fogod eltartani családod utána? a sírkövön: reklámfelület kiadó, telszám. gyilkos ügynökségi önirónia)


(felirat: ne hagyd a temetésed a gyerekeidre. remek.)


 

 

zoo5                                                                                     temet2 

 

Hozzászólások:

Hozzászólópicur - 2007-10-29 12:59:56 #1 - válasz erre
Mind közül az utolsó a legjobb ötlet.
Hozzászólóbeq - 2007-10-29 14:29:41 #2 - válasz erre
Jó kis ötlet.
Egész héten haldoklás lesz?
Hozzászólója - http://lgm.hu - 2007-10-29 15:04:04 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Jó kis ötlet.
Egész héten haldoklás lesz? ” beq - 2007-10-29 14:29:41 #2
aha
Hozzászólója - http://lgm.hu - 2007-12-07 16:11:04 #4 - válasz erre
1 kis szexi koporsóreklám:
http://velvet.hu/sze [...]
Hozzászólója - http://lgm.hu - 2007-12-10 18:07:58 #5 - válasz erre
meg 1 kreatív koporsógyártó:
http://napielet.hu/a [...]

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!