( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680232{main}( )../index.php:0
20.0010738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680232{main}( )../index.php:0
20.0010738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Találkozzunk a Zümiben! - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Találkozzunk a Zümiben!

2007-08-29 15:04:00
Szerző: ne

Promó rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: krimónéz Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Így vált el tőlem egy régi barátom nagyjából tizenöt éve, amikor összefutottunk a főutcán, csak akkor éppen nem volt időnk szót váltani, mindketten siettünk. „Találkozzunk a Zümiben!"

Hogy hol? Ne mondd már, nem tudod?! A Szent Anna utca végén, a görög katolikus templom mellett, az Attila tér és a Baross utca sarkán. A Zümi!

Tizenöt éve tudom, azóta törzsvendéggé lettem. Miért is lesz törzsvendég valahol a férfiember? Mert ott találkozik a jó ismerőseivel, hogy megvitassa az ország, a világ, a város, a család örömeit és gondjait. Mert aki a pult mögött áll, aki tálcán kiszolgál, egy idő után már keresztnevén szólítja - és viszont -, kérdés nélkül hozza italát, kedves, mert szereti a vendéget. S ha a fogason marad az esernyőd, azt holnap vagy holnapután is megtalálod.

A Zümi története egyébként régebben kezdődött, alapításának éve 1985. Azóta csak tágasabb lett, szebb, modernebb, gazdagodott a kínálat, nagyobb lett a kényelem. Ma már légkondicionált belül, s ha nem lenne elegendő a tér nagy fáinak árnyéka, a napernyő ad enyhet a teraszon. Az árak szolidak, nagy a választék, hűs a csapolt sör, ide a feleségedet is meg tudod invitálni, láthatja, nem kocsmába jársz. Akinek meg kedve tartja, próbára teheti a szerencséjét a játékgépen, vagy kicsit arrébb csocsózhat egyet a haverokkal, senkit nem zavar.

Ha meg meccs van éppen, a projektor teremtette szélesvászon előtt szurkol a publikum. S hangulat alakultán nem feltétlenül szabály a nyitva tartás rögzítetten végleges időpontja.

Voltam már itt kerek évfordulós születésnapi bulin, baráti kocsonya-partin, társaságban és gondolataimmal egyedül. És jövök holnap is.

Gyere, találkozzunk a Zümiben!

 

nyereményMikor alapították a Zümit? A választ küldd el a nyerKukacnapielet.hu címre. A helyesen válaszolók között 2000 forint értékű fogyasztást sorsolunk ki. (A játékban csak regisztrált látogatóink vehetnék részt. Ha még nem regisztráltál, megteheted itt.)


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

Hozzászólórelav - 2007-08-30 22:04:38 #1 - válasz erre
Nagyon future zenét tettél alá. :-)
Hozzászólókrimónéz - 2007-10-20 18:54:29 #2 - válasz erre
Tegnapelőtt nyertem itt két korsó sört!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!