( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680232{main}( )../index.php:0
20.0011738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680232{main}( )../index.php:0
20.0011738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Tisza-tó Yacht Charter - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Tisza-tó Yacht Charter

Ha még sosem hajóztál, akkor is élvezheted

2009-03-27 16:45:00
Szerző: ne

Promó rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: ja Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Tisza-tó Yacht CharterA Tisza-tó Yacht Charter azoknak is rendelkezésére áll, akiknek nincsenek hajózási ismereteik, ezért önállóan nem vállalkoznának a Tisza-tó meghódítására. Egész napos feledhetetlen programot kínál családoknak, baráti társaságoknak (öt főig). Szakképzett kapitány irányításával megtapasztalhatják a vitorlázás mással összehasonlíthatatlan élményét, élvezhetik a vízisportokat (vízisí, vízibob), megcsodálhatják a természet érintetlen szépségeit.

A Tisza-tó Yacht Charter működési területe a Tisza-tó térsége, a Tiszának azok a szakaszai, amelyek alkalmasak a vitorlás és/vagy motoros hajózásra.

Tisza-tó

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb - részben - állóvize, 127 négyzetkilométeres területével négyszer nagyobb, mint a Velencei-tó. Az évek során számos idegenforgalmi, ökoturisztikai és a szórakozva pihenést, kikapcsolódást segítő szolgáltatással bővült a Tisza-tó térségének kínálata, mégis mutatkoztak még hiányok ezen a területen. A Tisza-tó mentén lévő településeken a motoros vízisportokhoz és a csónaktúrákhoz kapcsolódó lehetőségek gyarapodtak, ám a vitorláshajózás kevéssé ismert, bár a tó adottságai lehetővé tennék ennek kiteljesedését. Különösen olyan hajótípus esetében, amelyik kis merülésének köszönhetően sekély vízben is használható, erős motorja pedig alkalmassá teszi szélcsend idejében is hajózásra. Egyaránt alkalmas vitorlázásra, folyami túrázásra, kedvtelési hajózásra, horgászásra.

Tisza-tó Yacht Charter

Vitorlás - és egyben motoros - hajó (MacGregor 26 M) bérbevételére, annak hosszabb-rövidebb időre történő használatára, megfelelő hajózási ismeretekkel rendelkező személyek segítségének igénybevételére korábban nem volt lehetőség a Tisza-tó környékén. A Tisza-tó Yacht Charter megjelenésével erőteljesen és látványosan növekszik a Tisza-tó lehetőségeit kihasználó szolgáltatások színvonala, és jelentősen csökken a Balatonnal, mint a hazai vitorláshajózás napjainkban gyakorlatilag egyedüli terepével szembeni idegenforgalmi versenyhátrány.

Tisza-tó Yacht Charter   

A Tisza-tó Yacht Charter missziója és víziója is egyben a vitorláshajózás, mint természetközeli sport és szabadidőtöltés megkedveltetése, meghonosítása a Tisza-tavon. A hajózási kultúra terjesztése, megismertetése olyanok számára is, akik földrajzi vagy egyéb okokból korábban nem lehettek részesei ennek.

A Tisza-tó Yacht Charter bebizonyítja, hogy a ma uralkodó tévképzetekkel ellentétben a Tisza-tó igenis alkalmas a kulturált vízisportolásra, vagyis a gyönyörű természeti környezet, az élő Tisza élménygazdag megismertetésére. 

Tisza-tó Yacht Charter

Bérleti díj - egy nap kapitánnyal:

május-június: 35 000 forint

július-augusztus:  45 000 forint

szeptember: 35 000 forint

A hajó bérelhető akár egyetlen napra, hétvégére vagy egy teljes hétre is - jóval kedvezőbb áron, mint az ország más nagyobb tavain.

Látogasson el a Tisza-tó Yacht Charter honlapjára

 

Hozzászólások:

HozzászólóElefánt - 2009-03-28 09:24:14 #1 - válasz erre
És ha idejön az új Obi Van és érdeklődik, lehet neki mutatni, hogy: "Na e van McGregor, jó lesz?" :)
HozzászólóKőbárány - http://kobarany.blogspot.com/ - 2009-03-28 18:13:03 #2 - válasz erre
Irány Magyarország!
HozzászólóRazid - http://razide.hu - 2009-03-28 19:21:17 #3 - válasz erre
Jöhetnek még Tisza-tavas hírek, programok!
Hozzászólószkíper - 2009-03-28 23:01:07 #4 - válasz erre
Tóra, magyar!
Hozzászólója - http://lgm.hu - 2009-06-16 10:15:16 #5 - válasz erre
a vitorlás olcsóbb lett, és már vannak motorcsónakok is (jogosítvány nélkül is vezethető az egyik). reészletek a weblapon:
http://tiszato-yacht [...]

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!