( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0010738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0010738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

HUNGARO-ROLLING - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

HUNGARO-ROLLING

2007-06-08 00:00:00
Szerző: ne

Promó rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: Kukta Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A HUNGARO-ROLLING 1994-ben alakult meg Debrecenben. A cég alapítói az egyetlen magyar csapágygyárban, a Magyar Gördülőcsapágy Műveknél több évtizedes szakmai gyakorlatot szereztek a csapágygyártás, a minőség ellenőrzés, a műszaki fejlesztés és nem utolsó sorban a csapágy-kereskedelem terén, ami a lendületes és töretlen fejlődést hosszú távon biztosította - és reményeik szerint biztosítja ezen túl is - számukra.

HUNGARO-ROLLINGA cég kezdetben kizárólag csak csapágyakat és csapágytartozékokat forgalmazott. Termékpalettája és raktárkészlete azonban a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan bővült, így tevékenységi körük ma már kiterjed szimeringekre, seeger-gyűrűkre, hajtószíjakra, szemes- és görgősláncokra, kenőzsírokra, kenőolajokra, szorítóbilincsekre, vágókorongokra, ragasztás-technikai termékekre stb.

Minőségi csapágyak területén cégük a japán NSK-RHP szerződött partnere lett, tűgörgős csapágyak, lineáris vezetékek, gömbcsuklók forgalmazása terén pedig a szintén japán IKO márkával kötelezték el magunkat. Természetesen a középkategórián belül is számos gyártó - köztük kiemelten a lengyel PPL - termékeit forgalmazzák. A fenti két japán márka képviseletét látják el Hajdú-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a megyeszékhelyeken lévő szaküzleteiken keresztül.

HUNGARO-ROLLINGÜzletek: 4024 Debrecen, Méliusz tér 11. és 3529 Miskolc, Soltész Nagy Kálmán u. 29/A. A nyitva tartás mindkét üzletben azonos, hétfőtől péntekig 8-16 óra között, szombaton 8-12 óráig, a vasárnap szünnap.

Elérhetőségek: Debrecenben a (52) 452-452 és (52) 342-442, valamint a (20) 972-9193 telefonszámokon, illetve a (52) 315-345 faxon, Miskolcon a (46) 507-749, (20) 952-6804 telefonszámokon és (46) 507-748 faxon keresztül. E-maileket a debrecenKukachrcsapagy.hu és a miskolcKukachrcsapagy.hu címekre küldhetnek. Bővebb információk a http://hrcsapagy.hu intenet-címen találhatók.

Az alábbi termékkörökkel állnak a Tisztelt Vásárlók rendelkezésére:

- Minőségi csapágyak (NSK; IKO; FAG; SKF; INA; TIMKEN; stb.);

- Középkategóriás csapágyak (ZVL; FLT; MGM; PPL; KBS);

- Hajtó- és ékszíjak (Optibelt; Gates; Barum; Sava);

- Szimeringek (PBR; KOK; Freudenberg; NAK);

- Csapágytartozékok;

- Seeger-gyűrűk;

- Görgős- és szemesláncok;

- Vegyi- és karbantartó anyagok;

- Ragasztástechnika (Loctite; DEVCON, stb.);

- Kenéstechnika (MOL; BP; Aral; Gulf zsírok és olajok).

Nagy raktárkészletük és a rendelkezésünkre álló országos csapágy-adatbázis segítségével a legtöbb igényt raktárról, illetve 24 órán belül sikerül kielégíteniük. Céges ügyfeleiknek igény szerint egyéni kedvezményrendszert, hosszú fizetési határidejű átutalásos vásárlási lehetőséget, és díjtalan házhozszállítást biztosít a Horváth Zsolt ügyvezető által irányított Hungaro-Rolling.

 

Nyeremény!Melyik két városban van üzlete a Hungaro-Rollingnak? A választ küldjék el a nyerKukacnapielet.hu címre. A helyesen válaszolók között egy 3000 forint értékű univerzális ragasztót sorsolunk ki. (A játékban csak regisztrált látogatóink vehetnék részt. Ha még nem regisztrált, megteheti itt.)

 


Nagyobb térkép
 

Hozzászólások:

HozzászólóKukta - 2007-08-06 11:00:52 #1 - válasz erre
hát ez jó kis bót lehet. szépek a csapágyai...

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!