( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680392{main}( )../index.php:0
20.0012738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680392{main}( )../index.php:0
20.0012738968require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Nem hivatalos egyetemi vlog - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Nem hivatalos egyetemi vlog

Bemutatkozik a Pehelysúlyú Gerundium

2009-10-22 10:00:00
Szerző: ne

Pók rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A Pehelysúlyú Gerundium vlogot a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának Kommunikáció- és Médiatudomány szakos hallgatói hívták életre 2009 elején. Az alapításnak a legfőbb oka az volt, hogy másodéves korunkig alig voltak gyakorlati óráink, videókameráról és forgatásról pedig maximum csak álmodozhattunk. Ezért, "ha már kommunikáció szakosok vagyunk" felkiáltással belevágtunk a projektbe. Másrészt a Debreceni Egyetem kommunikációja elég változatos, kari laptól kezdve különböző honlapokig sok minden megtalálható, de vlogot az egyetem életéről eddig nem jutott eszébe senkinek sem csinálni.

Pehelysúlyú Gerundium

A Gerundium, a régi diákok tűzoltáshoz használt "botja", egyetemünk jelképe, a Pehelysúlyú jelzőt pedg azért biggyesztettük a névhez, hogy ezzel is jelezzük a vlog könnyed, humoros irányát, azt, hogy nem kell minket túlságosan komolyan venni... Bár a kezdeményezés gyerekcipőben jár, lassan-lassan igyekszünk beletanulni a videóriportok készítésének csínjába-bínjába. A Debreceni Egyetem nem hivatalos videóblogjának hívjuk magunkat, nem csak azért, mert az egész hallgatói kezdeményezés, de a riportjainkba szőtt humorral, könnyedséggel igyekszünk elkerülni egyfajta beskatulyázást, az egyetemi szerveknek való propagandisztikus kiszolgáltatottságot is. A kezdeményezésünket egyre többen ismerik, naponta 5-10 fix látogatónk van, de természetesen egy-egy újabb anyag felkerülésekor látványosan megugrik a látogatottságunk. Igyekszünk használni a web 2.0 nyújtotta előnyöket, ott vagyunk twitter-en, facebook-on és iwiw-en is. A blogot ezen az oldalon tekintheti meg: psgerundium.hu 

Eddig kizárólag egyetemi rendezvényeken, eseményeken forgattunk. A Külügyi börzétől kezdve, a BTK-s diplomaosztón és gólyatáboron át, egészen a legutóbbi, a TTK 60 éves évfordulóját ünneplő eseménysorozatig sok helyszínen megfordultunk.

Régóta bennünk van azonban egy új irány iránti igény is. Új sorozatunkban a Debreceni Egyetem olyan helyeit mutatnánk be, ahová egy átlag hallgató tanulmányai során nagy valószínűséggel nem jut el. Olyan, a fantáziánkat izgató helyekre gondolunk, mint a különböző természettudományi laborok, a Rektori Hivatal és Tanácsterem, az egyetemi templom tornya, a csillagvizsgáló a Botanikus kertben vagy a szökőkút "irányító helyisége".

Igyekszünk a Debreceni Egyetemet közelebb hozni az egész egyetemi polgársághoz. Reméljük, hogy ez az egyedülálló vállalkozás öregbítheti egyetemünk jó hírnevét az országban. A Pehelysúlyú Gerundium a jövőben meg akar maradni a kommunikáció szakos hallgatók "műhelyének", a műsorkészítés jogát idővel szeretnénk átadni alsóbb éves szaktársainknak.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!