( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Tutipasy gagyicsajoknak - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Tutipasy gagyicsajoknak

Avagy hogyan fogjunk barátnőt a neten?

2008-08-15 09:20:00
Szerző: Kerekes István

Pók rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: kakamatyi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Tutipasy

Az egyik magyar humormagazin weboldalán találtam rá a linkre, mivel az itt megjelenő anyagok mindig jó kedvre derítenek, habozás nélkül kattintottam rá a hivatkozásra: Tutipasy. Azt hittem, hogy valami mérsékelten poénos dolog fogad, de tévedtem. Ez vagy a legelkeseredettebb csajozási módszer, amit valaha láttam, vagy egy hatalmas reklámfogás. Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy mit reklámoz, de attól függetlenül igen meglepő. Az oldal készítője 16 és 24 év közötti lányokat keres, akik csinosak és jók az ágyban, persze „barátkozási szándékkal". A honorárium pedig nem kevesebb, mint egy ajándék, amit a hölgy választhat, később pedig - amennyiben a szimpátia kölcsönös - korlátlan finanszírozású „plázázássá" fejlődhet. Ez felvet két kérdést: ki az a megátalkodottan pénzéhes lány, akinek ennyi elég, illetve hogy miért éri ez meg a finanszírozónak? Ugyanis ennyi pénzért kaphatna jobbat is.

Na de lássuk a kivitelezést. Az oldal egy ingyenes szolgáltatást biztosító tárhelyen van fenn, tehát a feladónak még a párezer forintos domain-regisztrációt sem érte meg az oldal létrehozása. Másrészt ez egy házilag összebarkácsolt weblap, legalábbis látszatra. Annál érdekesebbek viszont a baloldalt megjelenő kis véleménydobozok, amelyek statikusan épülnek az oldal struktúrájába, holott azt a látszatot hivatottak kelteni, hogy az elégedett „ügyfelek" írtak elismerő kommentet. Hogy az oldal pár tizenéves srác szórakozása, elkeseredett csajozás vagy éppen valami más, azt mindenki döntse el maga. Azért kifejezetten felvillanyozó, hogy ilyenek is léteznek, főleg, ha akarunk egy jót röhögni a kávészünetben, munkaidő alatt.
 

Hozzászólások:

Hozzászólókakamatyi - 2008-08-17 17:02:14 #1 - válasz erre
neee! ez nagyon szar honlap. megnéztem. a helyesírási hibákon át lehet siklani, de az egész egy nagy baromság. igen, kis tökik szórakoznak a neten, semmi más. szerintem. inkább írni tanulnának meg először...

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!