( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680024{main}( )../index.php:0
20.0006738568require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680024{main}( )../index.php:0
20.0006738568require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Sokker.org - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Sokker.org

Online focimenedzser játék

2008-05-14 08:00:00
Szerző: opengamer

Pók rovat cikkeiHozzászólások száma: 7 Utolsó hozzászóló: bala Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Elöljáróban annyit, hogy utálom a focit. Ezt azért írom már az elejére (és a végére is odaírom), mert ez a játék azoknak is szól, akik szintén hasonlóan éreznek a futball iránt, és emiatt nem próbálnák ki ezt az igazán remek alkotást.

A Sokker elsősorban menedzser játék. Viszont azoknak akik ezt a stílust túl száraznak találják, jó hír, hogy itt nem csak szöveg alapú online társasjátékról van szó, mivel minden meccs élőben vagy akár "felvételről" is végigizgulható.

Meccs élőben

Népszerűségi adatok

91 ország több mint 100 000 csapata vesz részt a játékban, ebből mintegy 1 200 magyar!

Egyéb nyalánkságok

Nemzeti bajnokságok, hivatalos kupák, barátságos bajnokságok, hivatalos és barátságos mérkőzések.

Edzések típusának meghatározása (erőnléti vagy taktikai stb.). Meccsek taktikájának és a játékosok felállásának ellenféltől függő beállítása.

Játékost tudsz értékesíteni, vásárolni, edzőket alkalmazni.

Saját stadionodat fejlesztheted, mellyel növelheted a jegybevételt.

stadion

Ami még előnye

Teljesen böngésző alapú, tehát nem kell telepíteni semmit a számítógépre, minden mai modern böngészővel működik.

Teljesen magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik.

Heti szinten max. 1-2 órával minden fontos beállítás elvégezhető.

A szabályzat elolvasása erősen ajánlott! Példaképpen az egy IP címről játszó felhasználókról értesítést kell küldeni a játékot üzemeltető adminisztrátoroknak (a mi esetünkben némi indoklás után készségesen segítettek több alkalommal is).

Mindezek ellenére (ahogy fentebb is írtam) én utálom a focit.

sokkerezést!

 

Hozzászólások:

Hozzászólóhedit - 2008-05-14 09:56:27 #1 - válasz erre
Hát én se vagyok egy nagy focirajongó, de ez a játék tényleg rendesen izgalmas. Nem írtátok, de szerintem az is előny, hogy ha meg akarom nézni a meccset, az csak kb 15 perc, nem kell 2*45percet szenvedni a monitor előtt, főleg ha laposra vernek (például 6-0-ra kikapok)!
Hozzászólóposztméh - 2008-05-14 10:15:27 #2 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Hát én se vagyok egy nagy focirajongó, de ez a játék tényleg rendesen izgalmas. Nem írtátok, de szerintem az is előny, hogy ha meg akarom nézni a meccset, az csak kb 15 perc, nem kell 2*45percet szenvedni a monitor előtt, főleg ha laposra vernek (például 6-0-ra kikapok)!” hedit - 2008-05-14 09:56:27 #1
Ez fájt!
Hozzászólómako - http://ostobasag.hu - 2008-05-14 10:25:29 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Ez fájt!” posztméh - 2008-05-14 10:15:27 #2
A meccset tényleg élvezetes végignézni.
Egyébként minden napra ki van osztva valami (kupameccs, barátságos meccs, edzés, stb.), így napi pár percre szétosztva vagy akár egyszerre, előre is be lehet állítgatni neki a dolgokat.

Az is jópofa, hogy a játékosaidat a regisztrált felhasználóktól tudod venni, vagy nekik eladni licitálva, így akár abból is pénzt tudsz csinálni, hogy egy fiatal játékosodat megfelelő szintre edzve drágábban eladod egy másik felhasználónak.
Hozzászólómako - http://ostobasag.hu - 2008-05-14 10:28:41 #4 - válasz erre
ja és a focit amúgy én sem szeretem...
Hozzászólóposztméh - 2008-05-14 10:56:43 #5 - válasz erre
Nekem az tetszik a legjobban ahogy leendőbelim végigordítja a meccset, "Hoooope te szerencsétlen balfék!!!" és hasonlók kiséretében. Már csak egy szotyis zacskó meg egy műanyag korsó sör kellene a kezébe, és egy megfelelő színű hosszú sál a nyakába.
Hozzászólór3lav - 2008-05-18 14:14:39 #6 - válasz erre
Most lett vége a szezonnak, szóval aki szeretné kipróbálni az most jöjjön játszani.
Hozzászólóbala - 2008-05-25 13:30:21 #7 - válasz erre
Tényleg most érdemes elkezdeni!
Én sem szeretem a focit, csak a tényleg igényes, küzdős meccseket, játszani annál inkább. Nagyon ritkán ültök le a TV elé csak egy meccs kedvéért. Persze egy EB-VB döntő az más, de tényleg nem vagyok az a nagy foci-fan. Viszont ezt a játékot tényleg érdemes kipróbálni! Egyrészt nagyszerű a közösség, sokan már személyesen is ismerik egymást a játék révén, és együtt fociznak, pókereznek, stb.
Könnyű elkezdeni, mert segítőkészek is, és személyre szabott tanácsokat tudnak adni, hogy a játékélmény is a lehető legjobb legyen.
Ezenkívül mindjárt jönnek a szezonvégi bónuszok :), szóval aki most regisztrál, az még pont kap egy kis extra zsét ami az elején jól fog jönni. Eddig nem említették még a válogatottakat. Nos, minden ország legjobb 11( cserék) embereit behívják a válogatottba, akinek a feje az éppen megválasztott(általában jó taktikus, sikeres) manager. Az ő dolga a játékosokat behívni, a tulajdonosaikkal megbeszélni a fiatalok edzését, és a többi ország válogatottaival szemben minél sikeresebben összerakni a csapatot és a taktikát. Örömmel jelenthetem be, hogy egyre népszerűbb a játék kis hazánkan, ennek eredményeképp az U21es válogatottunk már nyolcaddöntős annak ellenére, hogy többezer felhasználós országokkal is meg kellett mérkőznie.
Szóval szerintem nagyon jó managerjáték, és a flash animáció biztosan több érzést tud kiváltani az emberből, mint a megszokott meccskommentárok "Xy passzol, Zx átveszi, lő, gól!" Nem ilyen szintű játékról van szó! Egy kipróbálást mindenképpen megér!
http://online.sokker [...]

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!