( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679368{main}( )../index.php:0
20.0006737944require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679368{main}( )../index.php:0
20.0006737944require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A befagyizott zászlóvivő - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

A befagyizott zászlóvivő

Még 169 nap

2008-02-20 17:05:00
Szerző: dixipix

Olim 2008 rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: havas Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Olimpia 2008A kínaiak nem felejtenek. Amennyire imádták Spielberget, mert közreműködött volna az olimpiai ceremóniák rendezésében, most annyira utálják, mert visszalépett. Még gúnyolják is! A szív megszakad. Na, majdcsak túléli. De mi lesz a magyar olimpiai csapat leendő zászlóvivőjével? Az index kiderítette, hogy a zászlóvivő legalább annyira el van átkozva, mint Bagaméri, ki a fagylaltját maga méri. Ugyanis 1972 óta nem nyert olimpiát az a sportolónk, aki a megnyitó ünnepségen a magyar Vörös Zsuzsanna győzelme 2004-bentrikolorral menetelt. Pénteken fog dönteni a hazai olimpiai bizottság a pekingi kiszemeltről, súlyos felelősség. Már most pszichiáterre szorulnak a MOB elnökségének tagjai, aztán a kiválasztottat is meg kell erősíteni lélekben és mentálisan, ki ne essen majd kezéből a zászló.

Van egy szerény javaslatom. Nem kell törekedni az átok megtörésére, hanem fejet kell hajtani előtte. Olyan sportolóra kell rábízni a zászlóvivést, akinek tutira semmi esélye sincs még pontszerző helyre sem, vagy garantáltan doppingolni fog. És akkor biztosan tovább él ez a tipikusan magyar érzésvilágúnak mondható hagyomány.

Mielőtt végleg összeomolna Mohács óta (vagy már előtte is?) elátkozott nemzetünk, íme két videó arról, hogyan lehet kellő optimizmussal felkészülni az olimpiára nagyvárosi körülmények között. Teljesen viccesek.

 

 

Hozzászólások:

Hozzászólóhavas - 2008-02-23 15:05:32 #1 - válasz erre
A háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kammerer Zoltán viszi a magyar zászlót a pekingi játékok augusztus 8-i megnyitóján.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!