( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679320{main}( )../index.php:0
20.0006737896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679320{main}( )../index.php:0
20.0006737896require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Hakapeszi mobilozik - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Hakapeszi mobilozik

Még 184 nap

2008-02-05 17:30:00
Szerző: dixipix

Olim 2008 rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: havas Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Olimpia 2008Beck György kétségtelenül komoly szakember, nem véletlenül található mindig magas polcon, most például a Vodefone Magyarország vezérigazgatója, de lesz még más is. De bármennyire menedzserguru, még neki sem hiszem el, hogy a mobiltévézésnek - a mostani formájában - irdatlan jövője lenne. Az lehet, hogy a pekingi olimpia miatt majd dinamikusan folytatja az áttörést, vagy mi, de ez csak a sültgazdagok és aranyifjak attrakciója marad, mint a nagyvérű verdák slusszkulcsainak köztéri rázogatása nyilvános maszturbálás gyanánt, esetleg légypapíros igyekezettel, hátha rászáll néhány hosszúcombú pillangó. (Milyen szép képzavarok!)

mobiltévé

Ha a színes tévé a butítás, akkor a mobiltévé meg vakítás, parasztvakítás. Ugyanis mobilon tévézni - legyen bármilyen nagy az a kicsi kijelző - egyszerűen nem lehet, sportot nézni meg végképp nem. Ráadásul ha azt a képet nyomatják mobilra, amit egyébként a kameramanok és a rendezők az egyre nagyobb képernyőjű televíziókra konfiguráltak, akkor tutira semmi nem fog látszani belőle, legfeljebb hallatszani fog, de akkor semmivel nem jobb, mint egy Sokol rádió, csak drágább, de nagyon. Hát ezért jutott eszembe Beck György üzleti látomásáról - már meg ne sértődjön! - Hakapeszi Maki, a Zsebtévé egykori sztárja (köszönet érte Kemény Henriknek). Ha emlékeztek rá, ő volt az a kedves majmocska, aki néhány tábla csokiért mindenféle használhatatlan cuccot és varázslást rátukmált a hiszékeny úrra. Hát ezért, meg a szépemlékű Zsebtévé miatt.

Hakapeszi Maki

 

Hozzászólások:

Hozzászólóhavas - 2008-02-05 21:22:43 #1 - válasz erre
ilyen mobilizén legfeljebb súlyemelést lehet nézni, de azt is csak nagyítóval. a kapkodós sportoknak semmi esélyük ekkora képernyőn

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!