( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003679136{main}( )../index.php:0
20.0010737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003679136{main}( )../index.php:0
20.0010737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

MOB-maszat - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

MOB-maszat

Még 195 nap

2008-01-25 13:22:00
Szerző: dixipix

Olim 2008 rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: havas Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Olimpia 2008A magyar netnek van egy nagy tapasztalási igazsága: semmit se ott keress, ahol elviekben lennie kellene! Ettől lesz izgalmas a szörfölés. Ez is egyfajta hungarikum. A világon kevesen beszélik a nyelvünket, de akik beszélik, azokat jól összezavarjuk a hálón.

Itt van például a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja, azon belül is a Peking 2008 rovat. Úgy gondolná a józan paraszt, hogy itt mindenféle aktuális, érdekes, naprakész információt megtalál az idei olimpiáról, annak magyar vonatkozásairól és a többi. De nem. Ami itt van, oly unalmas, hogy én például kétszer is bealudtam tartalma böngészése közben, pedig nem is tartott sokáig. Száraz, hivatalos, mozdulatlan, nagyíthatatlan, érdektelen, ósdi, protokolláris, szögletes - a web 1.0 világában sem érdemelt volna jobbat egy kettes alá osztályzatnál. Leszek most oly bátor, hogy kategorikusan határozott kijelentést teszek. Íme: a MOB honlapja (és azon belül a pekingi szekció) épp ugyanolyan, mint maga a MOB. Kéne már egy kis fiatalítás, vagy legalább csináljanak némi kereszthuzatot, hogy megmozduljon az áporodott ájer. Erről ennyit, már így is túl van beszélve.

Más. Szakál ∞ (ejtsd: Szakál Végtelen) tett egy rendkívül pozitív javaslatot, amire eddig még nem érkezett érdemi reflektáció. Szakál ötletével hatalmas pénzeket meg lehetne spórolni, miközben nem esne csorba az olimpiai játékok izgalmain. Úgy gondolja, hogy a sportolók utaztatása helyett elegendő lenne azok vizeleteit elküldeni Pekingbe, de ezt inkább ő magyarázza meg.

Mai videóink két olimpiaszerű műugrós produkciót mutatnak be, hibát követ el, aki kihagyja.

 
 
 

Hozzászólások:

Hozzászólóhavas - 2008-01-25 14:05:29 #1 - válasz erre
jujjuj, húzós videók

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!