( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679208{main}( )../index.php:0
20.0006737784require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679208{main}( )../index.php:0
20.0006737784require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A ló is ember - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

A ló is ember

Még 199 nap

2008-01-21 12:00:00
Szerző: dixipix

Olim 2008 rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: Servo Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Olimpia

Aktuálisan az a helyzet, hogy Haile Gebrselassie, a maratonfutás világcsúcstartója azt mondta: ha Pekingben nem csökkentik drasztikusan a légszennyezettség mértékét, akkor ő valószínűleg nem áll rajthoz az augusztus 8-án. Az olimpia lovasversenyeinek szervezők pedig azt ígérik: légkondicionált istállókat rendeznek be, hogy ne szenvedjenek a lovak a hőségtől, de egy svájci csapat már visszamondta a lovasversenyeken való részvételt attól tartva, hogy állataik nem bírják majd a nyári meleget. Állítólag öt év alatt legalább tíz halálos baleset történt a 2008-as pekingi olimpiára készülő stadion építkezésén, ezt a hírt azonban erőst cáfolják a kínai hatóságok. És Peking határozott úgy, hogy az olimpikonok nyugodt felkészülését biztosítandó - és nem mellesleg külföldi kémektől tartva - elzárja sportolóit a nyilvánosság elől

Elég is ennyi a jelenből, nézzünk inkább vissza közel négy évet.

Emlékeztek még arra, amikor 2004-ben az athéni játékok záróünnepségén Peking polgármestere átvette az olimpiai zászlót, hosszan lobogtatta minden irányban, majd kezdetét vette a kínaiak 10 perces promóciós műsora? Igen, arra, amivel lemosták az egész záróünnepséget, de talán visszamenőleg a görög megnyitót is. Akinek nem rémlik, az most az alábbi videón visszatekinthet. Láthat sok kimosdatott mosolygós gyereket, európai (atlanti) cuccokba öltöztetett örvendező lakosságot, majd autentikusnak tűnő kínai hangszerekkel ugrubugrizó miniszoknyás kínai csajszikat, mátrixos mozdulatsorozatot lenyomó pirosruhás szépszál fickókat, kicsi kislányt énekelni és puszit dobni. Szem nem marad szárazon, szőr feláll a hátakon.

Biztosak lehetünk benne, hogy 199 nap elteltével egy brutálisan nagy és extatikusan látványos megnyitó ceremóniában lesz részünk. Ezrek mozdulnak majd egyszerre! Effélére már csak Kína képes, és talán Észak-Korea. Diktatúrában ez nagyon megy.

(Az előjáték
 

Hozzászólások:

Hozzászólólotár - 2008-01-21 12:20:26 #1 - válasz erre
Gyanúsan jó lábuk van ezeknek a csajoknak. Biztosan kínaiak?
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2008-01-21 13:16:07 #2 - válasz erre
Nem jó a szórend! Helyesen így:
Gyanúsan jó lábuk van ezeknek a kínaiaknak. Biztosan csajok?
HozzászólóServo - 2008-01-21 15:30:07 #3 - válasz erre
tuti hibridcsajok

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!