( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680072{main}( )../index.php:0
20.0008738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680072{main}( )../index.php:0
20.0008738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Love Story - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Love Story

2010-01-20 07:30:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Napi ezer - Erich Segal

Meghalt Erich Segal.

Na és, gondolhatná az ember, ki volt az az emeber. Meghalnak naponta sokan, Haitin például vagy százezren, biztos volt közöttük, aki szerette egymást, biztos volt, aki félrekúrt, s ha mondjuk a nem félrekúró életben maradt, az most örül, igaz hogy nincs háza, de van egy nunája vagy fallosza, kezdhet újra mindent. Szóval, meghalt Erich Segal. Ki tudja, ki volt ő. Nekem ifjúkorom egyik példaképe. Erich Segal egy egyszerű irodalomprofesszor volt. Klasszika-filológiát és írást tanított. Egyszer a diákjai megkérték, hogy írjon egy olyan regényt, amiben „minden benne van". Stílus, típus. Egyszerű legyen, lehessen sírni és nevetni is rajta. És akkor, gondolom reggel lement futni a kutyával, utána ivott egy csésze teát, szóval akkor leült az íróasztalához, és megírta a Love Storyt. Hazudik az a negyvenes éveiben járó férfi vagy nő, aki legalább egyszer ne maszturbált volna vagy ne sírt volna a könyvre, vagy a belőle készült filmre. Egyszerű story, szerelem, rák, gyerek? Eredetileg csak a diákjainak írta, azzal a célzattal, hogy ilyet nem szabad írni. Világsiker lett. Pedig a címe is nevetséges. Szerelmi történet. Mondjuk, írtak magyarul is egy Szerelem című kisregényt, nem lett világhírű. Hát barátaim, ennyin múlik a siker titka. Ha ma hajnalban nem olvasom az indexen, hogy meghalt Erich Sehal, akkor is ugyanúgy fogyasztottam volna el a szokásos omlettemet. Az én életemben már amúgy sincsenek lavsztorik.

(Sajnos szerelem, baj és rák van...)

Ficsku Pál

Itt olvasható a legutóbbi ezer. 
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!