( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680072{main}( )../index.php:0
20.0010738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680072{main}( )../index.php:0
20.0010738616require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Netenni - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Netenni

2010-01-19 11:00:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.
Drága napielet olvasók. Végre ma hajnalban (2010-01-18-án) 2.42-kor véget ért a sztrájk. Egy hete beszart a laptopom, és itt a pécsi végeken nem ismerek senkit, aki megjavította volna. Szerintem egyébként a szakszervezet volt mögötte, konkrétan a BKV. Valami éjszakai thrillert néztem (Hillert már láttam néhány napja élőben is, ahogy errefelé hívják, Triller István), amikor véletlenül bekapcsoltam a gépet. És beindult. Uzsgyi rá a netre, az is bejött.  Csoda történt. Index, vezető hír, ma éjféltől véget ért a BKV sztrájk. Nagyon nem érdekel, mert reggel nyócra vinni kell a gyerekeket az orvoshoz, ha nem betegek, tudok menni Pestre, orvoshoz, ha van vasút, Pesten meg úgyis gyalog járok, de legalább be tud jönni a doki a nyócba.

És akkor olvasom tovább a hajnali híreket, a megállapodás egyik lényeges pontja (emiatt is bénult meg a fél ország egy hétre): „megkapják a BKV-dolgozók a havi 6000 forintos meleg étkezési utalványt (ami beváltható internetbérletre is)". Na itt gyorsan olvastam, nehogy lefagyjon a netem. Az nem meleg. Most komolyan. Ezek enni akartak, vagy csak szarakodtak? És ki az a barom, aki aláír egy ilyen megállapodást? (Egy Nemes és egy Kocsis!) Most enni akarnak a buszvezetők, vagy azt, hogy a gyerekeik cseteljenek? Hamburger vagy letöltés? Krumplifőzelék vagy privátszex? Pécsett egyébként 6060 Ft egy havi bérlet. Most úgy gondolom, bemegyek az Árkád Centerbe, ott vettem a bérletet, és visszaváltom meleg étkezési utalványra. A sarkon, a Százéves borozóval szemben van egy étkezde, ahol már kétszázhúsz forintért lehet venni sárgaborsó főzeléket. Ha a buszon veszem a vonaljegyet, akkor az háromszáz forint. Szóval reggel visszaváltom a bérletet, veszek kettőhúszért sárgaborsó főzeléket, a felét megeszem, a felét meg benyomom a lyukasztóba. Spórolok nyolcvan forintot, a netem meg ingyen van.

Napi ezer - sárgaborsó főzelék

A BKV vezetőknek egyébként ajánlom, hogy a meleg étkezési utalványnak csak a felét lehessen beváltani internetutalványra, a többit meg kotonra, ne basszanak már annyit ki velünk.

Remélem a gépem már nem fog sztrájkolni, éppen nincs meleg ételem.

Ficsku Pál

Itt olvasható a legutóbbi ezer.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!