( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0007738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0007738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Fölszállott a Páva - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Fölszállott a Páva

Pécsi szál IX.

2010-01-07 12:00:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: nbhm Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Hát ezt is megértem, egyedül kellett szilvesztereznem. Egyedül egy idegen vagy talán már csak félig idegen városban. Egyedül nem akartam otthon ülni, a Csalogányban zártkörű buli volt, az a néhány barátom, aki Pécsett él, a gyerekeivel volt, mit tehettem, lementem a főtérre, hogy átéljem az újév, néhány pécsi ember számára a megváltó év első pillanatait. Sikerült átbotorkálnom a tömegen úgy, hogy egyetlen gödörben se kaptam bokaficamot, és nem hányt le senki.

Napi ezer - Pécs

Valami harmadrangú reggea zenekar játszott a színpadon, miért ne ők köszöntenék, hogy néhány perc múlva Pécs lesz Európa (egyik) Kulturális Fővárosa, (a másik kettő Isztambul és Esszen), van elég sok jó zenekar Pécsett, biztos a kulturpolitika része ez is. (Másnap a Pécsi Est Caféban Lovasiék fantasztikus koncertet adtak...) Szereztem egy műanyag pohár forralt bort. Álldogáltam a meki előtt a tér sarkán. A színpad mögött a szentháromság szobor, mögötte a dzsámi, mellette a megyeháza.

Napi ezer - Pécs

Eljött az éjfél, Páva Zsolt polgármester a színpadon. Jó húsz fős tinikből álló csapat volt mellettem, pezsgő, vodka, bor, mi szájnak ingere. Ahogy bemondták, hogy Páva Zsolt szeretné Pécset köszönteni, elkezdtek énekelni az ifjak, hogy fölszállott a páva, a vármegye házára. Aztán még többen vették át a dallamot, Páva mögött tényleg ott volt a vármegyeháza. Nomen est omen. Másnapra csak a romok maradtak. Vagy az egész újévre...

Ficsku Pál

Itt olvasható a legutóbbi pécsi szál.


 

Hozzászólások:

Hozzászólónbhm - 2010-01-08 07:43:55 #1 - válasz erre
Majd leesik ez is, higgyétek el nekem.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!