( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680208{main}( )../index.php:0
20.0007738784require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680208{main}( )../index.php:0
20.0007738784require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Medve-gyelejev - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Medve-gyelejev

2010-01-05 09:00:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: Kornél Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Az újév első jó üzenetét Dmitrij Medvegyevtől kaptuk. Azt eddig is tudtuk, hogy Putyin jó dzsúdós és medvevadász, de hogy Medvegyev alkoholban ilyen jó, azt nem. Vezető hír: „az orosz kormány minimalizálta a vodka árát". Fél liter vodkát nem lehet 89 rubel alatt árulni. Az árat maga Medvegyev szabta meg. Elképzelem, ahogy Medvegyev üldögél a sparhert mellett, az asszony scsízik. Asszony, tudod, hogy mi az én bajom? - kérdezi az asszonyt. Mi, mackókám, kérdezi az asszony. Az, hogy a népem iszik. Mit iszik, vedel. Jaj, mackókám, te is iszol. De én minőségit, ezek meg selejtet. Vodocskát isznak mackókám, vizecskét, tudod, hogy azt jelenti a vodka, vizecske, az az élet alapja. Hát igen, mondja Medvegyev. Hetven évig levegőt se vehettek, legalább igyanak. Kész a scsí, mondja az asszony. Mennyiért vetted a káposztát hozzá. 89 rubelért, mondja az asszony. Akkor legyen annyi a vodka ára, mondja Medvegyev, veszi a piros telefont, és bemondja, 89 rubel. Január egytől. Kinyit egy üveg francia konyakot, scsízik a sparhert mellett, aztán scsíznek máshol is. A nép meg örül, végre a főnök törődik az egészséggel is.

Medvegyev

Volt egy komoly orosz tudós, akiről kevesen tudják, hogy szeszben is utazott, alkoholgyárai voltak életének egy bizonyos periódusában. Mengyelejevnek hívták. A cár látván, hogy népe vedel, jobban mint az állat, rábízta a vodkareformot. Addig üvegből, vödörből tán még kucsmából is ittak. Mengyelejev meg ennyit mondott a cárnak: szto gramm. Azóta isszák Záhonytól keletre decinként a vodkát. Mérték van, most már mértékletesség is. Megkérdeztem egy orosz barátomat, mi az értelme a 89 rubelnek. Annyit nem lehet kivenni a bankomatból, mondta.

Ficsku Pál

Itt olvasható a legutóbbi ezer.

 

Hozzászólások:

Hozzászólóhavas - 2010-01-05 09:41:59 #1 - válasz erre
csak tán nem piás a kiscár?
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2010-01-06 14:00:20 #2 - válasz erre
Baromi jó ez a kép! :D

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!