( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680160{main}( )../index.php:0
20.0006738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680160{main}( )../index.php:0
20.0006738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Vakon, de hova? - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Vakon, de hova?

Pécsi szál VI.

2009-12-16 13:00:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Lassan megszokom Pécset. Ma például seggre estem. Az első pécsi seggre esésem. Lehullott a hó. Eddig csak úgy tébláboltam, mintha vakon. Már nem kell térkép, vettem bérletet, bár nem mindig tudom, hova megy a busz velem. Tanult ember vagyok, abban bízom, ahová megy, onnan vissza is jön. Szóval seggre estem, túl kellett esnem ezen is. Esik a hó, nálam maradtak a gyerekek hótaposói, viszem a hótaposókat Uránvárosba. Mintha Tyereskovának biciklit. Annyira fontos az oviig. Túl vagyunk az első pécsi hógolyózáson, drágáim el. Én maradok. Téblábolok egy kicsit, nehogy megint seggre essek. Aztán eszembe jutnak a főtéri gyengénlátókAkiket a bankból a lottózóig tereltek, aztán meg a fogorvosig. Mi van velük, most, hogy leesett a hó? Vakoknak télen tilos a világ? Vagy terveztek fűtött vakvezetőt? Annyi pénzből, amennyit itt elbasztak, lehetett volna.

Snitt1: Gyengénlátó férfi leszáll a buszról. Nézné a fehér csíkot, ami a bankba vezet, de nincs. Sőt busz sincs, se semmi.

Napi ezer - Pécs

Snitt2: A nem létező buszról, ha leszáll, akkor jöhet a hóvakság. Meg az emberi kurjantások, ahogy mondjuk Edényi mondaná: hóvá mész, kisapám!?

Napi ezer - Pécs

Snitt3: Boldog gyengénlátó tanácstalanul áll Uránváros főterén. Elindul, átsegítik a zebrán, aztán másfél méter után megáll. Innen hova? Megint a lottózó?

Napi ezer - Pécs

Snitt 4: A csóró gyengénlátó eredetileg a fogorvoshoz indult, néhány hete megígérték neki, hogy megkapja a koronát, de oda se vissza sincs út.

Napi ezer - Pécs

Snitt 5: Gyengénlátó áll magában, hóvakságban, hómagányban... Kísértetföldje. Uránváros. Nézem a férfit. Jön egy kóborló busz. Felszáll. Egy talpnyom marad utána. Tiszta bekett.

Napi ezer - Pécs

Ficsku Pál

Itt olvasható a legutóbbi pécsi szál.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!