( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680160{main}( )../index.php:0
20.0009738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680160{main}( )../index.php:0
20.0009738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Privát virsli - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Privát virsli

Pécsi szál V.

2009-12-11 14:15:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: Josef (K.) Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Évekkel ezelőtt azt hittem, hogy elérkeztem a gasztronómia és az emberi hülyeség határához, amikor egy isztambuli tűzfalon egy kb. húsz méteres reklámot láttam instant kebab felirattal, de most, hogy kalandos életem Pécsett kezd folytatódni, sikerült a kebabport überellni. A vásárcsarnokban rátaláltam a privát virslire. Néztem már vagy tíz perce, és nem tudtam, hogy én vagyok hülye, vagy a gyártó. Végül a hentes szólított meg, udvariasan: mi a faszt néz annyit. Ne fényképezze a húsaimat!

Napi ezer - privát virsli

Kértem egy pár privát virslit. Összeszedtem a bátorságomat, és megkérdeztem, mondja, uram, ez mitől privát. Gondoltam, házi vágás vagy valami ilyesmi. Mondjuk a Privát és Társa Bt. forgalmazza. De nem. Sovány kis hentes volt a pult mögött. Attól privát, hogy mindenki maga eszi meg. Gondoltam, megkérem, hogy egye meg, és beírok a panaszkönyvbe, fogyasztó megtévesztésére hivatkozva. De inkább hazavittem. Tényleg magam ettem meg. Nagyon jó kis virsli volt. Aznap boldog voltam. Egyedül. Mondjuk privát boldogságom lett.

Ficsku Pál

Itt olvasható a legutóbbi ezer.

 

Hozzászólások:

HozzászólóJosef (K.) - 2009-12-12 16:12:57 #1 - válasz erre
A képről az is lejön, hogy a virsli "privát" jellege drágábbá is teszi azt. Persze igazuk is van, jobb egy privát virsli nyolchúszért, mint egy hentes által megevett öttizenötért. A szabadpiaci verseny már csak ilyen. Pali bá, egyébként meg csatlakozok a Styxx által megfogalmazott dicséretekhez (lásd Keresztcsúszda). A Front megalakult, ha szükséged lenne rá (pl. ha a főnökség szorongatna), akkor bármikor ideböffentünk pár kommentet, csak szólj.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!