( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680208{main}( )../index.php:0
20.0009738784require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680208{main}( )../index.php:0
20.0009738784require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Kicsit szomorú - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Kicsit szomorú

2009-12-02 13:30:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: Mixer Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Kicsit szomorú vagyok. Mondjuk csúnyán, a médialopások miatt.

Azt, hogy egy Novák nevű fószer a monte-carloi szállodai szobájából egy hosszú telefonnal ellopja az általam kiadandó könyvet, azt így, utólag már leszarom. Sokat vesztettem rajta, sokat is tanultam. De amit az index tett, az felháborító.

Jöjjön a lényeg.

Napi Ezer - TerézanyuAz egyik legjobb barátom, a napielet.hu tulajdonosa felkért, hogy napi ezer címmel írjak naponta ezer karaktert az újságjába. Gondoltam, napi ezer, ezer karakter, három év alatt írok háromezer írást, aztán kiadunk egy könyvet. A múlt héten a pécsi lakásomban voltam. Csütörtökön lementem celluxért, szirénahangok vijjogtak, nem tudtam, mi van. Hazamentem, a rádióból értesültem az egyetemi gyilkosságról. Megírtam a napieletnek. Másnap reggel, amikor még a gyerekeim aludtak, a visszatérő Terézanyuval kellett szembesülnöm a tévében. Gyereket nem hagyok felügyelet nélkül, nem indulok el karaktert keresni. Hát leírtam Rácz Zsuzsa történetének egy részét. Elküldtem.

Átadtak egy új játszóteret Pécsett a Tettyén. Egész hétvégén ott játszottunk, meg a Barbakán árokban, amit lefoglaltunk hadiösvénynek. Voltunk a székesegyházban is. Nem maszturbáltam, mint Kéki Kata. Jó volt. A lazac meg a kacsasült is, párolt káposztával és almával.

Aztán kedden robbant a bomba. Délelőtt felkerült az írásom a napielet.hu-ra, három óra múlva hívtak, hogy vezető hír vagyok az indexen. Estére 79 komment volt. Szerintem nem rossz.

Ficsku Pál

Most jön a ps1:

Semmi bajom sincs Rácz Zsuzsával.

Azon kívül, hogy tönkretette egy kicsit az életemet.

Egy kicsit azért javítottam rajta.

Ps2:

Tévesen állítottam azt, hogy kétmillió-kétszázezer forint vissza nem térítendő támogatást kaptam az Állítsátok meg Terézanyut! című könyvre, mert az összeg egy részét a Kábítószeretet II. című könyv megíratására kaptam. Rácz Zsuzsa Kábítószeretet című könyve drogos fiatalokról szól (kimondatlanul a miskolci drogos maffiáról és drogos fiatalokról, többek között a Terézanyuban is szereplő öcsről...), ennek a folytatására kértem fel, miként alakult a sorsuk, rábízva a műfajt, dokumentumkönyv, riport, dokujáték stb. Ebben valóban hibáztam, de hát én csak egy kis történetet írtam, két nutellás kenyér megkenése között.

Ps3:

Az írás megjelenése után folyamatosan kerestek telefonon, senkinek nem nyilatkoztam semmiről. Se Rácz Zsuzsáról, se Deutsch Tamásról, se senkiről. Viszont kíváncsi voltam, hogy az indextől felhív-e valaki.

Senki.

Most ide írom a telefonszámomat és az emil címemet, hogy hátha:

30/2293578 ficskuKukacindex.hu">ficskuKukacindex.hu

Ps4:

Ha az index nem is nevezi lopásnak az eljárását, csak a teljes cikk „idézésének", akkor is megemlíthette volna a forrást, a www.napielet.hu-t. Talán ez így illenék.

Ps5:

Mivel teljes terjedelmében közölte az index az írásomat, várom a honoráriumot.

Ps6:

Az Állítsátok meg Terézanyut eredeti szövege nálam olvasható.

 

Hozzászólások:

Hozzászólópicur - 2009-12-02 18:51:01 #1 - válasz erre
Ez így nekem kerek, de nehogy azt higgyétek, hogy az Index egy pillanatig is elgondolkodik ezeken a felvetéseken. Kellett nekik a sok kattintás, amit az átmásolt Ficsku-cikkel szereztek, aztán minden és mindenki más részükről le van xarva. (Bocsika!)
Hozzászólóemese - 2009-12-05 14:12:15 #2 - válasz erre
Szia, Pali! Nem számít. A Terézanyu nem jó, te viszont nagyon jó író vagy, imádom az összes írásodat.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-12-06 04:00:09 #3 - válasz erre
Engem az érdekelne, amit a könyves blogon az első kommentelő is felvetett: "Azt a részét nem értem, hogy az ISM pályázathoz hogy hogy nem kellett csatolni a szerződést".
HozzászólóTibi - 2009-12-07 02:35:40 #4 - válasz erre
Én nem hiszem el ezt a történetet... Szerintem kamú az egész... emese: bár sok olyan könyv lenne amit fél millióan elolvasnak. (ma minden 2. ember egyetlen könyvet sem olvas 1 év alatt Mo-on)
HozzászólóMixer - 2009-12-07 11:54:25 #5 - válasz erre
Savanyú a szőlő. Én is szomorú lennék, sőt vagyok is, azért mert nem én adtam ki a Terézanyu 1-et. De ezért még nem fogok alpári stílusban rágalmazni és becsületsérteni egy közismert írót. Ez nagyon gusztustalan volt, remélem pert indít RZs, tuti megnyeri.
Palikám szabad a pálya írjál vagy keress magadnak egy szerzőt, aki tud olyan "maszturbálós nyálgépet" írni, amit elolvasnak ennyien, filmet forgatnak belőle és bekerül a 100 legnépszerűbb regény közé. józanul kicsivel több az esély (bár úgy is nagyon kevés).

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!