( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679136{main}( )../index.php:0
20.0006737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679136{main}( )../index.php:0
20.0006737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Tapolcza blues I. - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Tapolcza blues I.

2009-04-16 10:00:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: Elefánt Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A napiezer olvasóinak már bemutattam Magyarország Szégyenvárosának, Pécsnek a felkészülését az Európa Kulturális Fővárosa eseményre (egy Rejtő Jenő-i vasútállomásra érkezik az ember, ahonnan nem megy vonat sehová semmikor), most ideiglenesen Miskolcon állomásozok, mondjuk úgy, szűkebb hazámban, ami A Vizek Városa projektcímmel pályázott. A Vizek Városát nagyrészt Miskolc-Tapolcára alapozták. Nemrégen ügydöntő népszavazás eredményeként Tapolca elszakadni kíván Miskolc városától, tulajdonképpen már csak Sólyom László aláírására várnak. Szóval menjen most ezerrel a Tapolcza blues.

Aki leszáll a kettes  buszról a valamikori strandnál, ez a molinó fogadja.

Napi Ezer Miskolc-Tapolca

Bontunk, hogy fejleszthessünk! A szlogen majdnem eléri a hetvenes évek első számú közlekedési reklámját, a Lassan gyorsíts! Gyorsan lassíts!-ot. Megnéztem a Bakos féle Idegen szavak szótárában a bontás és az építés szót, egyik sem idegen szó, bár szerintem mostanság csak az egyik ismerős a „magyarnak". Bontani tudtunk, nemcsak a tárgyak szintjén, de az emlékek szintjén is. A Tapolcza bluesban (kicsit talán Keresztury Tibire hajazva) hajdani élményeket fogok felidézni. A bontott helyek emlékét. Hogy mi épül(het)ne a helyén, arról is gondolkodok majd. Mindenesetre nekem jól esett visszaemlékezni arra, amikor még valóban a vizek városa volt. Így kis vével. Nem pedig projekt.

Mindenesetre várom a napiéleteseket, hogy holnap hajnalig adjanak tanácsot, mit is jelenthet az, hogy „Bontsunk, hogy építhessünk".

Ficsku Pál

Ficsku Pál

 

 

 

 

Itt olvasható a legutóbbi ezer.


 

 

 

Hozzászólások:

HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-04-16 16:41:53 #1 - válasz erre
A molinó tartalma valójában, egy tört angolsággal megfogalmazott önvallomás, melybe némi gépelési hiba csúszott! Az eredeti szöveg: Bond junk hog fey less these sunk! Szó szerint a következő: baklövés rakás disznó kótyagos kevésbé ezeket tönkrement! Na most ebből mindenki azt olvas ki amit akar!
Hozzászólób. ruszlí - 2009-04-16 17:37:25 #2 - válasz erre
talán csak elgépelés: bontunk, hogy fejtveszthessünk?
Hozzászólóposztméh - 2009-04-17 10:15:33 #3 - válasz erre
Én abszolút értem a szlogent. Nekem fejlesztéshez néha ki kell bontanom 1-2 sört ha nincs ihlet.
Hozzászólóposztméh - 2009-04-17 10:17:12 #4 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„A molinó tartalma valójában, egy tört angolsággal megfogalmazott önvallomás, melybe némi gépelési hiba csúszott! Az eredeti szöveg: Bond junk hog fey less these sunk! Szó szerint a következő: baklövés rakás disznó kótyagos kevésbé ezeket tönkrement! Na most ebből mindenki azt olvas ki amit akar!” Kornél - 2009-04-16 16:41:53 #1
James Bont?
HozzászólóElefánt - 2009-04-17 10:21:56 #5 - válasz erre
Néhány helyen meg úgy szokott lenni, hogy új utakat építenek, és 1-2 hónap múlva felbontják mert a közművet elfelejtették beletenni.

Aztán meg mindenféle csöveket ott hagynak a kiásott és törmelékkel "ideiglenesen" feltöltött "út" mellett. De ebbe nem akarok végül is belemenni.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!