( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002678976{main}( )../index.php:0
20.0007737520require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002678976{main}( )../index.php:0
20.0007737520require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Nye fogazz! - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Nye fogazz!

2009-02-23 06:50:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: posztméh Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Nagy baj van gyerekek, mondja hajnal hatkor a Köszörűs. Kicsit didereg. Az asszony már megint fogazott. Hiába mondtam neki, és verdestem a fejét a kisbicskámmal, hogy asszony nyé fogazz, nyé fogazz mán! Csak fogazott. Nem mondom, hogy amúgy nem volt jó, de megsajnáltam szegényt, úgy reszketett, mint egy kialvatlan denevér. Annyira fázott. A Pottyantó közönsége részben sajnálta a Köszörűst, részben az asszonyát is, bár azt a jót kicsit irigyelték tőle. Laci átment kései József Attilába, máma már nem fogaz tovább, rebegte. És miért fogazott, vetette közbe a saját brutális stílusában Behemót. Kikapcsolták a gázt, nincs fűtésünk, hozzám bújt a dunyha alá, de csak addig tudott felkúszni. Most meg szombat van, ilyenkor nincsenek gázművek, otthagytam az asszonyt a dunyha alatt, bekapcsoltam fejére a rezsót, hadd melegedjen. Szerencse a szerencsétlenségben, én is ott voltam a Pottyantóban. Intézd el interneten, javasoltam a Köszörűsnek. Véletlenül tudom a gázművek elérhetőségét, bár lehet, hogy beleremegsz. Lehoztam a lettlopott leptopomat. A Pottyantóban még senki nem internetezett eddig. Fülike irigykedett is eddig, ha náluk kapcsolták volna ki a gázt, akkor az ő asszonya is fázott volna, és akkor hozzá kúszik fel pont addig, most rezsómeg ő is internetezhetne. Körbegyűltek az emberek az asztal körül. Ezek a betűk, a többiben segítek. Írd be, hogy www.fogaz.hu. Nyé fogazz már Pali, nem látod, hogy elege van a Köszörűsnek a fogazásból. Az a főgáz te, csak nincs rajta ékezet. És mit ad isten, befogaztunk. No most választhatsz, mit akarsz. Biztonságosabb otthon - több nyugodt pillanat. Vagy minden energiánk az öné marad, hamarosan. Az baszna be, ha én fizetném a paksi atomerőművet is, böffentett bele Behemót. Végül ez jött be: élje kényelmesen az életet. Ez fasza lesz, ordította mindenki, éljük kényelmesen az életet, haladj már Palikám, fogazzunk, fogazzunk csak. Ráklikkelek. Baj van fiúk, mondom. Csak ennyit írt ki: hamarosan. Csönd lett, mindenki belefelejtkezett a kisfröccsébe vagy kisfelesébe. Máma már nem fogaz tovább, mormogta Laci, a nappali hajléktalan, még hogy élje kényelmesen az életét. Na hazamegyek, mondta Köszörűs, a rezsóra felraktam a húslevest, el ne fője a levét, vacogás ellen az a legjobb. Hátha ma is olyan kedve lesz az asszonynak.

Ficsku Pál

Ficsku Pál

 

 

 

 

Itt olvasható a legutóbbi ezer.  

Itt meg a másnapi.

 

Hozzászólások:

Hozzászólóposztméh - 2009-02-24 09:19:39 #1 - válasz erre
kb. 5 percig azon morfondíroztam, hogy miért van ráírva a rezsóra az hogy Peugeot.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!