( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004678976{main}( )../index.php:0
20.0014737520require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004678976{main}( )../index.php:0
20.0014737520require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A hóadó - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

A hóadó

2009-02-20 09:00:00
Szerző: Ficsku Pál

Napi ezer rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: nbhm Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Soha nem gondoltam, hogy az adóemelés még jól jöhet nekem, mondta Laci, a nappali hajléktalan. Hogy a túlélésemet jelenti majd a megszorító csomag, azzal megszorította a kisfelest, és lehajtotta. Mi köze van a rossz időnek a megszorító csomaghoz, kérdezte Icuka a hómunkáspultos. Lesz munkám, válaszolta Laci, ha becsukhatom az ajtót, elmondom, hogy, csak nem akarom azt, hogy mások is meghallják. Icuka behúzta a rácsot, a Pottyantó közönsége kíváncsian várta a megmentő csomagot, a Suzuki Kamikazéval a minap csődöt mondtak. Hallottatok már a hóadóról? Nem hallott róla eddig senki. Pedig most fogják bevezetni. Kitalálták ott fönn, hogy az nem igazság, hogy a havat még nem adóztatták meg. És az se igazság, hogy az egyik ház előtt tíz centi hó van, egy utcával arrébb meg negyven. Miért ne fizetne kevesebb adót az, akinek a háza elől kevesebb havat kell eltakarítani. És akkor jönnék én, vagyis hát mi, mindenre foghatóak. Behemótnak valami derengett. Hókommandó? - kérdezte. Behajtanánk az olvadási pénzt? Lacit nem lepte meg, hogy Behemótnak ez jutott eszébe, mindenről az erőszak jutott az eszébe. Nem, nevette el magát. Hóhányók kellenek. A Pottyantó közönsége meglepődött, hiszen mindannyian hóhányók voltak, mégse kellett eddig a munkájuk senkinek. Nem értitek, kérdezte Laci. Ha valaki nem akar adót fizetni, akkor hívja  a hóhányókat, akik egy ezresért átlapátolják a szomszéd elé a havat. Akkor meg jön a szomszéd, ezerötöt kínál, és visszahányjuk. Már kétezerötöt kerestünk,és a hó még el se olvadt. Ha hosszú, fagyos időt fogunk ki, akkor annyit keresünk, hogy nyáron megyünk Hawaj. De ez illegális, szólt közbe a Köszörűs. Miért? Olyan fosatós bort árulni, mint amit a Feri árul, nem az? Ebben mindannyian egyet értettek. Icuka kinyitotta a rácsot, kinézett az utcára, aztán csak annyit mondott, na fiúk, ezt elbasztátok. Kint sütött a nap, hétágra, fényes cseppekben olvadt le a tetőről a hóréteg.

Ficsku Pál

Ficsku Pál

 

 

 

 

Itt olvasható a tegnapi ezer.  

Itt meg a friss.

 

Hozzászólások:

Hozzászólónbhm - 2009-02-20 12:37:44 #1 - válasz erre
tényleg itt a tavasz, szóval ki kéne találni más adót.
például rügyezési adó?

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!