( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680184{main}( )../index.php:0
20.0010738760require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680184{main}( )../index.php:0
20.0010738760require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Megesz a penész - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Megesz a penész

Emeletes igénytelenség

2009-10-09 04:20:00
Szerző: Kőbárány

Nabukó rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: Kőbárány Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Íme a debreceni Blaháné utca legszembeötlőbb természeti tüneménye. A négyszint magas szürke tenyészet, a lakók legféltettebb „büszkesége". Hosszú évek óta passzívan támogatják életstílusukkal és maradandóan lanyha érdeklődésükkel. Remek példája annak is, hogy lássuk, mennyire nélkülözhetetlen a közös képviselők lelkiismeretlenül haszontalan munkája társadalmunkban. De nem szabad megfeledkezzünk az itt lakók korántsem egyedi hozzáállásáról, ami leginkább hozzájárult a penésztelep kialakulásához. Igénytelenség, semmi más.

Blaháné utca - Debrecen

 

Hozzászólások:

Hozzászólóposztméh - 2009-10-09 12:10:45 #1 - válasz erre
Hát nem biztos, hogy direkt így hagyják a lakók, tehát nem kellene a lakókat egyből így lehúzni. Lehet egyszerűen nincs pénze a háznak, én pl. tudok olyan társasházról ahol pont a közös képviselő hűtlen kezelése folytán milliókkal adós a ház, és nem működött a lift elég hosszú ideig, meg a világítással is próbálnak csökkenteni a közös költségen stb. Lehet itt is hasnonló szituációban vannak.
HozzászólóKőbárány - http://kobarany.blogspot.com/ - 2009-10-09 17:39:54 #2 - válasz erre
Természetesen, sajnáljuk csak őket. Itt nem pénz hanem az igényesség hiányáról van szó. Az elmúlt körülbelül öt év alatt (legalább ennyi ideje van jelen a probléma) nem sikerülhetett több debreceni családnak annyi pénzt összeszedni, hogy eltakarítsanak egy néhány négyzetméteres hibát a falról? Ilyen nincs!

Egyszerűen senkit sem érdekel hogy ott van. Nem zavarja őket, hogy az arra sétáló gyerekek hozzáérhetnek, hogy bejut a házakba is vagy az, hogy nagyobb mértékben csökkenti a mellette/mögötte lévő lakások értékét annál mint amennyibe a probléma megoldása kerülne. Hozzájárulhatott mindehhez egy vérszívó képviselő is. De ha ez így lenne akkor a lakóknak őt kikerülve is megoldást kellene erre találni. De ők ebben érdektelennek látszanak.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!