( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680232{main}( )../index.php:0
20.0008738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680232{main}( )../index.php:0
20.0008738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Ma már gereblyézni sem kell... - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Ma már gereblyézni sem kell...

2009-09-14 06:45:00
Szerző: Kőbárány

Nabukó rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: Kornél Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Debrecen

... hiszen mindent gépesítettek, amit csak lehetett, ezért keresve sem találhatnánk még egy olyan egyszerű munkát, mint a hétköznapi pázsitgondozás. A növény természete nem kívánja meg a hivatásos kertész szakértelmét, sem egy laikus napi szintű gondozást. Telepítése ugyan összetett feladat, de ha egyszer sikeresen vágáséretté fejlődött, attól kezdve éveken keresztül csak könnyen fejben tartható teendőket ír fel gazdája naptárába. Jószerivel nincs másra szüksége, mint öntözésre és rendszeres nyírásra.

Egyszerűnek hangzik, de a felsorolt feladatok közül mégis van olyan, amelyik itt Debrecenben nem mindig kivitelezhető. Egyik-másik művelet problémát okoz „házmestereink" számára. A nagy összesből kiemelném az öntözést és a vágást. A gondozók figyelmébe állítva egy rövid áttekintése a munkafolyamatnak segítségképpen:

Nyírásában mindig egy jól begyakorolt sormintát kell követnünk. A fűnyíró üzembeállítása után elindulva, jobbról balra haladva nekilátunk a nyírási procedúrának. Mivel szereti a változatosságot, legközelebb ajánlatos egy csavarral nekilátni a munkának. Ekkor már balról jobbra haladva is lehet vágni. Néhanapján pedig az öntözéshez használt locsolótömlő végeit is fel lehet cserélni, hogy mindkét végénél egyformán törhessen, és ne sivatagosodjon el még a látóhatár is. Ilyen és ehhez hasonló komolyságú feladatokkal kell megbirkóznia városunk közterületeseinek, alkalmanként talán házfelügyelőinek vagy a közös képviselők megbízottainak.

Persze csak elméletben könnyű elvégezni ezt a fajta munkát. Valójában ha nem adnak a munkafázisokra külön pénzt, az egyébként munkára köteles személy(ek)nek, akkor az nem lesz becsületesen elvégezve sosem. Számon sem kéri senki rajtuk, úgy tűnik, a lakótelepek lakói számára elhanyagolható fontosságú, hogy gyepen vagy homokon élik az életüket.

Debrecen

Debrecen

Debrecen

Debrecen

 

Hozzászólások:

HozzászólóRazid - http://razide.hu - 2009-09-14 09:59:22 #1 - válasz erre
Valóban, nemhogy zöldséges kiskert, aminek haszna is lenne, de még pázsit sem. Csak az örökös seggmeresztés a mónikasó előtt és a sportosabb esetleg mozog egyet a kerékpárúton. A sok panelparaszt pedig csak les be a kertünkbe, hogy kik ezek az őrültek, akik túrják a földet. Nagyobbat lesnek majd, amikor bezár a teszkó és nem lesz nekik több kaja.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-09-14 13:04:35 #2 - válasz erre
Annyi szépséghibája van a cikknek, hogy ma már nincsenek házmesterek, a közösképviselők meg csak azt csinálják, amit a nagyok, csak kicsiben.
A zöldfelületeket az AKSD-nek kellene gondoznia, de azt meg inkább hagyjuk...

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!