( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680232{main}( )../index.php:0
20.0014738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0004680232{main}( )../index.php:0
20.0014738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Szarunk a Fórumra! - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Szarunk a Fórumra!

2009-08-31 07:00:00
Szerző: Laczkó Kornél

Nabukó rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: Kornél Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Fórum Debrecen

Még valamikor augusztus elején figyeltem fel a Fórum U betűjében fészkelő gerlére, sokáig tervezgettem, hogy megörökítem, de mindig elfelejtettem magamhoz venni a fényképezőgépet. Majd mikor sikerült lencsevégre kapnom a különös helyen költő madarat, közzé is tettem

Hozzátenném, nem szeretem a galambokat, volt részem nekem is az égi áldásukból, és undorral gondolok rájuk, valahányszor meglátom a járdán, szobrokon hagyott nyomaikat. Ám ezt a kis szerencsétlent megkedveltem, direkt figyeltem minden alkalommal, mikor arra jártam, hogy vajon kikeltek-e már a fiókák.

Néhány napja azt vettem észre, hogy eltűnt a fészek, helyette tüskék meredeznek az U, az R és az Ó betűk alján. Nincs ezzel semmi baj, nyílván sikerült eltalálnia néhány vásárlót, akik ezután reklamáltak az üzemeltetőnél. Azért gondoltam, ez a fejlemény is megér egy képet.

A helyzet komikumát végül az produkálta, mikor fotómasinával felszerelkezve megérkeztem a helyszínre, egy galamb (talán ugyanaz, amelyik ott fészkelt) rászállt az Ó betűre, és bemutatta, hogy a tüskék ellenére is szarik a Fórum összes vásárlójára!

Ezek a kis balesetek talán nem következnek be, ha meghagyják természetes élőhelyüket, a fákatmelyek ágai, levelei az esetek java részében felfogják eme repülő patkányok nem kívánt melléktermékeit!  

Fórum Debrecen
Fórum Debrecen

Fórum Debrecen

Fórum Debrecen

 

Hozzászólások:

HozzászólóKurucz István - 2010-09-15 08:52:44 #1 - válasz erre
Kedves Laczkó Kornél!

Jó lenne ez a cikk, ha nem lenne annyira demagóg a vége. Ezeknek a galamboknak a természetes élőhelye nem a fák, hanem az épületek eldugott zugai, rései. Ez abból is látszik, hogy még olyan helyeken is a háztetőkön, házfalakon gyűlnek össze, ahol egyébként lehetőség volna fákon csoportosulni. Ezért teljesen felesleges iderángatni a Csapó utcai fákat, mert azok egyrészt jóval odébb vannak, másrészt pedig a galambok nem választanák élőhelyül azokat. Arról nem is beszélve, hogy bár szeretem a fákat, de nem lehetséges a városban összefüggő lombkorona-szint kialakítása, illetve ezek a galambok leggyakrabban nem a lombkorona szint felett, hanem azzal egy magasságban repülnek.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2010-10-07 23:16:16 #2 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Kedves Laczkó Kornél!

Jó lenne ez a cikk, ha nem lenne annyira demagóg a vége. Ezeknek a galamboknak a természetes élőhelye nem a fák, hanem az épületek eldugott zugai, rései. Ez abból is látszik, hogy még olyan helyeken is a háztetőkön, házfalakon gyűlnek össze, ahol egyébként lehetőség volna fákon csoportosulni. Ezért teljesen felesleges iderángatni a Csapó utcai fákat, mert azok egyrészt jóval odébb vannak, másrészt pedig a galambok nem választanák élőhelyül azokat. Arról nem is beszélve, hogy bár szeretem a fákat, de nem lehetséges a városban összefüggő lombkorona-szint kialakítása, illetve ezek a galambok leggyakrabban nem a lombkorona szint felett, hanem azzal egy magasságban repülnek.” Kurucz István - 2010-09-15 08:52:44 #1
Kedves Kurucz István!

Ezek szerint galambok csak azóta léteznek mióta épületek. Érdekes.
Összefüggő lombkoronaszint kialakítása pedig csak a láncfűrészes városvezetés miatt nem lehetséges.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!