( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Kevés kreatív kirakat - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Kevés kreatív kirakat

2008-07-03 08:30:00
Szerző: Szabó Veronika

Nabukó rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: Juci Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A nők imádnak vásárolni. Ezt mindenki tudja, de az ő érdeklődésüket is fel kell kelteni. Nincs is jobb, mint egy akciósan beszerzett cipő vagy egy helyes felső az esti randira. A belvárosban sétálva az egyetlen dolog, amivel az üzletek felhívhatják magukra a költeni vágyó hölgyek figyelmét, ha mutatós kirakatot állítanak össze.

A piac utcán sétálgattam a minap, a kirakatot fürkészve és az azt nézegető hölgyeket figyelve.

Debreceni kirakat

Kissé nagy a fejetlenség ebben a kirakatban. Olyan ez, mint a régen kapott puzzle. Hiába rakjuk össze a darabokat, úgyis hiányzik néhány elem.

Debreceni kirakat

Íme a kiválasztott, akinek jutott mindenből. A többiek irigykedve néznének fel rá, remélve, hogy egy napon teljes életet élhetnek.

Debreceni kirakat

All in. Az ilyen árusok, mindent feltesznek egy lapra, és lesz a mi lesz alapon próbálnak nyerni.

Az ilyen kirakatok, mint az előzőek, egyet sugallnak: olcsó. A lényeg, hogy minél több mindent zsúfoljunk a kirakatba, hogy megmutassuk, milyen olcsó és széles a választék. Ez a hozzáállás viszont igénytelenséget, zavart jelez. Semmi csalogató nincs bennük. A kirakat elveszti funkcióját.

Debreceni kirakat

Debreceni kirakat

Debreceni kirakat

Debreceni kirakat

A márkás sportboltok kirakataiban felfedezhető némi kreativitás, de a változó háttér és az új kollekciók a babákon még kevésnek bizonyulnak.

Debreceni kirakat

Debreceni kirakat

A csinosabbnál csinosabb lábbelik libasorban, felzárkózva csalogatják az embereket. Halvány jelét mutatja a szépnek az a pár virág a polcra fűzve.

Debreceni kirakat

Íme a haladás. Van minden, ami kell. Görög oszlop, kis piros és fehér asztalocska. Megjegyzem, ez egy drágább cipőbolt, így talán elvárható a mutatós kirakat.

Debreceni kirakat

Debreceni kirakat

Szolid, elegáns. Azért a márkásabb, drága ruhákat áruló üzletek sem erőltetik meg magukat. Pedig kötelező lenne. Csak pár kék pillangóra futja.

Összességében a kirakatok ennyit kínálnak, s nem többet. Érdekes, pedig van kirakatrendező szakot oktató suli a városban. De akkor hol vannak, akik ott végeztek?

 

Hozzászólások:

Hozzászólója - http://lgm.hu - 2008-07-03 09:30:23 #1 - válasz erre
jó kis gyűjtemény, grat.
örök a téma sajnos, vö. http://nol.hu/cikk/409012/
HozzászólóLybi - 2008-07-03 10:40:35 #2 - válasz erre
más városokban és külföldön sokat szoktam bámulni a kirakatokat, itthon Debrecenben oda se téved a szemem. ezért, ami feltűnt másnak is, üdv. Veronikának
HozzászólóSütemény - 2008-07-03 11:49:56 #3 - válasz erre
Hát igen, mi marad nekünk nőknek, ha épp nem telik egy édi rucira? Csak a kirakaton való csüngés. Álmodozás. De ezeken inkább nem csüngök. És más sem nagyon...
Veronika
HozzászólóJuci - 2009-02-18 14:10:10 #4 - válasz erre
Én egy kirakatrendező suliban végzett csajszi vagyok.Meglátásom szerint a probléma gyökere a bolt tulajdonosainak fejében,és zsebében ered.Én szíves örömest csinálnék bárkinek szebbnél szebb kirakatot,de a tulaj úgy gondolja,hogy minek adjon ki egy csomó pénzt(kb.25e.ft-ból már csinos kis kirakat kijön munkadíjjal!!),amikor ott az alkalmazott,csinálja meg ő!Hisz azért fizeti!Ebből lesznek aztán a "szebbnél-szebb" portálok kék lepkékkel,meg táska hegyekkel.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!