( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679344{main}( )../index.php:0
20.0006737920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679344{main}( )../index.php:0
20.0006737920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Belenyúlt a meccsbe - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Belenyúlt a meccsbe

2007-09-13 11:56:00
Szerző: zoli

Lesen vagyok rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: kakamatyi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Stuart DougalA ragya verje ki ezt a mocskos, csaló gazembert! Akik látták a tegnapi török-magyart, azok tudják, kiről beszélek. A skót Stuart Dougal játékvezető 0-0-nál, a 65. percben lazán belenyúlt a meccsbe, ahelyett, hogy Gera buktatásáért tizenegyest ítélt volna, második sárgalappal leküldte a pályáról a magyar kapitányt. Azt hittem, felrobbanok, annyira nyilvánvaló volt a házigazda segítése, azon csodálkoztam, Várhidi hogy nem kapott infarktust. Én ordítottam, mint az állat, felettem a szomszéd nemkülönben, aki felindultságában valószínűleg nyakon vágta a gyereket, így majdnem olyan hangzavar alakult ki a házban, mint az isztambuli Besiktas stadionban. Az asszony közben azt kérdezte: ha ez a piszkos skót megnézi a felvételt, nem lesz lelkiismeret furdalása? Biztosan lesz, feleltem, de majd kipiheni magát az efendiktől kapott, élete végéig szóló nyaraló-bérleti jogban a török riviérán. És az UEFA sem bünteti meg, kereste tovább nőm az igazságot. De, hogyne..., max eltiltják három meccsre, aztán marad minden a régiben. Diskurzusunk közben a törökök benyomták az elsőt, majd az új kapusnak, a debreceni Balogh Janinak a másodikat, aki végül egy hatalmas lepkével tette emlékezetessé fellépését. Tönkretették az estémet. Egyedül az vígasztalt, hogy felvettem Dr. House-t, amit később visszanéztem, s utána úgy éreztem, „kicsit, mintha jobban vónék!"

 

Hozzászólások:

Hozzászólókrimónéz - 2007-09-13 12:17:39 #1 - válasz erre
Egyetértek veled, ez a bíró egy nagy barom, de ettől még nem kellett volna ilyen hamar összeomlani a csapatunknak.
Hozzászólódixipix - 2007-09-13 12:38:22 #2 - válasz erre
Nem sokat vártam ettől a meccstől, de szegény Balogh Janit nagyon sajnálom, remélem hamar kiheveri.
Hozzászólóbézé - 2007-09-13 12:39:54 #3 - válasz erre
A kiállítás után már nem a fociról szólt a történet, az már egy pszichikai helyzet volt, ahol egy remeklő csapatot kettétörtek. Csak idő kérdése volt, mikor rúgnak a törökök gólt, ők pedig az ilyen helyzeteket nagyon tudják kezelni, nem hiába nyertek vb-bronzot, a Galata meg UEFA-kupát. Profik, ha lehetőségük van, kihasználják, s ez így van rendjén.
Hozzászólókakamatyi - 2007-09-15 02:26:50 #4 - válasz erre
gondoltam, nem írok ide semmi kommentet, mert ha azt írnám, amit igazából akarnék, akkor lehetne szépen moderálni a szövegemet. aztán rájöttem, hogy lehet kulturáltan is szidni a jó kurva anyját a ilyen patkány köcsögnek (mint például most tettem), és ez akkor vélhetően benne marad a kommentek sorában.Dugál dugába döntötte... mit is? voltaképp semmit, mert nem akartunk mi már kijutni sehova, csak éppen egy jó kis törökverést szerettünk véghez vinni. tudom, meglehetősen prosztó dolog ezzel előjönni, de mégis: több mint 400 évvel ezelőtt ők jöttek hozzánk dorbézolni, most mi adtunk volna nekik egy kicsit vissza ebből az ő hátországukban (mert más értelme nem lett volna a magyar sikernek, mint az, hogy a törököket vélhetően elüssük az Eb-re történő kijutástól). De ez bizony nekem nagyon is jól esett volna. volna. volna.
Hozzászólókakamatyi - 2007-09-15 02:29:25 #5 - válasz erre
amúgy meg senki sem vette még észre, hogy ez a skót majom úgy néz ki, mint Mr. Bean?

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!