( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0009738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0009738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Küzdők és angolnák - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Küzdők és angolnák

2007-09-11 13:51:00
Szerző: zoli

Lesen vagyok rovat cikkeiHozzászólások száma: 2 Utolsó hozzászóló: kakamatyi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Berki Krisztián Néhány napja az egyik legtöbb munkát igénylő sportágban, a tornában szerzett Berki Krisztián világbajnoki ezüstérmet - a tehetséges sportoló lólengésben került a glóbusz legjobbjai közé. Ám érdekes módon a jelenlegi kvótaszerzési mizériának köszönhetően ez sem volt elég arra, hogy lehetőséget szerezzen a jövő évi pekingi olimpiai indulásra. Így tulajdonképpen semmit nem ért az elmúlt három évben végzett melója, hiszen köztudott, nálunk csak az olimpiai sikert becsülik valamennyire a szponzorok, már ha egyáltalán szóba állnak egy egyéni sportág képviselőjével. Persze Berki örül, azért egy vb-ezüst csak nem egy Pajtás-kupa, s már Londonra összpontosít, akkor talán a tréningen elvégzett szenvedések jutalmául egy kis szerencsével is ellátja a Teremtő.

Eric MoussambaniNem mindenkinek kell azonban az edzések poklát megjárni ahhoz, hogy testközelből figyelhesse az ötkarikás eseményeket. A NOB politikájának köszönhetően egyes országok sportolói szabadkvótához juthatnak, nem számít a teljesítmény. Így fordulhatott nemrég elő, hogy Eric, az angolna majdnem belefulladt a 100 méteres gyorsúszás teljesítése közben az olimpiai medencébe. A fekete fiú bénázásának köszönhetően egycsapásra a médiavilág kedvence lett, s óriási pénzt keresett a sanyarú sorsát ecsetelő interjúkkal. De a hazai híradások is vevők az ilyen sztorikra, nemrég a kongói apa és magyar anya gyermekének, Kembe Sorelnek kalandjait követhettük nyomon, aki az afrikai ország képviseletében téli és nyári olimpián is részt vett. A fiú nem csinált mást, mint megalapította a kongói vívó- és síszövetséget. Logisztika és finesz mindenek felett!

 

Hozzászólások:

Hozzászólókakamatyi - 2007-09-12 10:42:52 #1 - válasz erre
no igen. erre én is felkaptam a fejem. vicc a köbön. sajnos, nem mi, magyarok (elsősorban Berki Krisztián, aki amellett, hogy remek sportoló, kedbes ember is mellette) nevetünk a "poénon". egyébként azzal egyet lehet érteni, hogy minél több ország minél több sportolója juthasson el az olimpiára, mert a Coubertein által megfogalmazott eszme ezt támogatja. viszont az arany középút megtalálása ezek szerint nem megy a nemzetközi szövetség (és ez nemcsak tornára, sok más sportágra is igaz) agyasainak. Berki ugyanis nemcsak vb-másokdik néhány napja, hanem Eb-bajnok. kis malíciával megjegyezhetnénk: Európa legjobbja rosszabb, mint Afrika sokadikja (onnan ugyanis bizonyára kerül ki majd - az úszáshoz hasonlóan - tornában is egy Eric az Angolna típusú életművész. nem bántom őt sem, élt a lehetőségeivel, de azért az olimpia egyelőre mégiscsak a Föld legjobb sportolóinak megmérettetése lenne, s nem cirkusz a népnek.
Hozzászólókakamatyi - 2007-09-12 10:44:42 #2 - válasz erre
helyesen: Coubertin:)

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!