( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679504{main}( )../index.php:0
20.0006738080require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679504{main}( )../index.php:0
20.0006738080require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Autócsodák helyett villamos - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Autócsodák helyett villamos

2007-09-04 18:36:00
Szerző: zoli

Lesen vagyok rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: dixipix Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Tegnap a tévé képernyőjén keresztül követtem figyelemmel, amint az ifjakból álló MTK a Hungária körúton a végére szétcincálta a rutinos profik alkotta zalaegerszegi labdarúgócsapatot. Az ifjú kék-fehérekről - oroszlántermészetesen a fővárosiakra gondolok - a vadászó oroszlánfalka jutott eszembe, azzal a különbséggel, hogy itt a két „öreg hím", az egyaránt 36 éves Végh kapus és Lambulics hátvéd nem csak tisztes távolból figyelte az eseményeket. Tudom, kicsit képzavar, mert az oroszlánoknál nőstények alkotják a vadászó bandát, de a derékhad mellett - Kanta, Pintér, Rodenbücher, Pollák, Pál - új, az első vadra pályázó ifjú titánok is feltűntek, s haraptak nagyot a prédából. Szabó, Szekeres, Kecskés nevét a szezon előtt az MTK-rajongókon kívül nem sokan ismerték, ám a minden luxussal felszerelt Sándor Károly Futballakadémiáról kikerült srácok olyan természetességgel állnak helyt a nem túl acélos magyar bajnokságban, hogy az már a pofátlanság határát súrolja.

A 18-19 éves, hosszú távú szerződéssel röghöz kötött futballistákat mégsem fizeti túl a Várszegi-konzorcium, az egykori basszusgitárosnál az a jelszó: ő sok pénzért fölneveli a srácokat, azok meg melózzanak, majd ráérnek akkor keresni, ha valamelyik külföldi csapat elviszi őket. (Lásd: Németh Krisztián, Simon András, Gulácsi Péter, Hrepka Ádám.)debreceni villamos Az MTK tinijeinek nagy része autócsodák helyett villamossal érkezik a hazai találkozók helyszínére. Ilyenkor újra előkapom imádott gumicsontomat, s csócsálom „boldogan" a debreceni-futball utánpótlás helyzetét. Örülök, hogy itt is minden adott, csak a lényeg, egy normális futballkoli hiányzik. Egyedül az vígasztal, hogy Debrecenben már a 2-es villamos útvonalát is kijelölték. Rajta, fiúk, szálljatok fel ti is!

 

Hozzászólások:

Hozzászólódixipix - 2007-09-05 09:43:11 #1 - válasz erre
Debreceni focisták a villamoson? Hülyéskedsz.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!