( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0006738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0006738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Nekünk hét - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Nekünk hét

2008-08-30 09:45:00
Szerző: Koppányi

Lesen vagyok rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A DVSC-TEVA gárdája a svájci Young Boys csapatával került össze az UEFA-kupa idei kiírásában. Nem verhetetlen, de azért papíron erősebb ellenfélnek számítottak a dongóra emlékeztető mezben feszítő svájciak a párharc előtt. Aztán Svájcban 4-1-re mosták le a Lokit, így a visszavágó formalitásnak tűnt sokak számára. Sajnos azt nem tudom, hogy miként esett meg velünk az a kinti csúfság, mert egy árva eszkimó adó se közvetítette a találkozót, így arra lehet hagyatkozni, ami a neten, a nyomtatott médiában megjelent. Sok hiba, buta gólok, a hajrában összeszedett nagy különbségű vereség. Na, szép! 

Oláh - DVSC

Aztán úgy tűnt, hogy a tegnapi visszavágót se tudja megtekinteni csak az, aki jegyet vált a debreceni Oláh Gábor utcai „sportkomplexumba". A hajrában azonban a DTV szert tett az élőkép közvetítésének jogára, így a helyi médium nagy nézettséget remélhetett, mivel egyedül ezen a csatornán volt követhető a csata. A helyszínre szóló tikettek ára egyébként a szimpla bajnoki meccsekre valók szintjén maradt, ám végül jó, ha négyezren „tülekedtek" a lelátókon. A vendégszektorban a sok-sok (lehettek vagy százötvenen) fehér hasú bálna ettől függetlenül jól érezte magát, főleg, miután idegenben is az ő kedvenceik kezdték el a gólgyártást, gyakorlatilag a mélyebbnél is mélyebb gödörbe taszítva a Lokit.

Mi csak a kocsmáig verekedtük el magunkat, s egy nagy tévén néztük a derbit. Ott is jó a meccs, ha jó, ha pedig rossz, egy hideg sörtől elviselhetőbb lesz. Legalábbis ez volt a kis társaságunk koncepciója. Nos, kellett bizony az a sör, mert a várt hazai rohamok eleinte elmaradtak, sőt, ha a vendégek csatára az első percekben nem hebehurgya módra lő kapura jó helyzetből, igen csak letörtünk volna. Persze nem vártuk, hogy most majd mi tömjük ki a Young Boys csapatát, de egy itthoni sikerben, az emelt fővel történő búcsúban többen bíztak, mint ahányan a totális szkeptikusok táborát erősítették. 

Kerekes - DVSC

Summa summarum, a DVSC egy meccsek óta lagymatag, a fülén is levegőt venni próbáló Kerekessel a soraiban (miért kell őt erőltetni, örök talány marad a számomra) elég ingatag focit játszott sokáig. A svájciak pedig egy ritkán látható lövéssel csak megszerezték a vezetést (naná, hogy ellenünk szerzi élete gólját a fickó). A válaszunk még az első félidőben megérkezett az agilis, de többször is kecsegtető szituációban rontó Oláh révén, sőt, az utolsó 8-10 percben pazar támadásokat vezetett a Loki. Maradjunk annyiban, hogy nagyon rosszkor jött a szünetre hívó sípszó, mert lendületbe jöttek Debrecen aranylábúi. Sebaj, ha ez így folytatódik - gondoltuk -, akkor pozitívan zárhatjuk ezt a meccset. Ám talán a kocsmáros lefizette a sportolókat, mert a csapatok tettek róla, hogy megint csak a pulthoz kelljen mennünk vigaszt nyújtó itókáért. A következő svájci találat az elsőhöz hasonlóan a semmiből érkezett (védelem és kapus egyaránt benne volt), mi pedig kortyoltunk. Jó mélyeket. 

Dudu - DVSC

A végéig még történt egy gólváltás (a tőlünk eredményes új szerzemény Dudu talán kiszorítja végre Kerekest a jövőben), így a mi szempontunkból 2-3 lett az eredmény, de semleges nézőnek akár szórakoztató perceket is hozhatott a derbi, időnként kifejezetten bíztatóan támadtak a Dombi vezette hazaiak, ráadásul kapufát is rúgott a Loki (Leandro révén, aki egyébként sokszor idegesítő hibákat mutatott be). Mégis, az almanachba az összesített 3-7 kerül be, ami a kiesés mellett csúnya menyasszony, nem ilyet akartunk választani. Ennyi volt, szevasz UEFA-kupa!

Európától tehát még az ősz beköszönte előtt elbúcsúzott a DVSC, számára a Siófok jelenti a következő kihívást. Reméljük, erre megfelelően tud majd válaszolni! Ha nem, legfeljebb megint becsiccsentünk.

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!