( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680736{main}( )../index.php:0
20.0007739312require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680736{main}( )../index.php:0
20.0007739312require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Az egyiknek kiderült, a másiknak nem - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Az egyiknek kiderült, a másiknak nem

2008-01-24 10:00:00
Szerző: Koppányi

Lesen vagyok rovat cikkeiHozzászólások száma: 3 Utolsó hozzászóló: a Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Előre leszögezem, hogy egyelőre direkt nem olvastam el mindenféle hablatyot az alább taglalt két témával kapcsolatban, csupán a csípőből megérintő infókra, no meg a saját véleményemre hagyatkozva vetek ide pár sort.

Várhidi Péter (foci) a befutó, Németh András (kézilabda) a kifutó kategória. Előbbi külső döntés eredményeként marad, utóbbi maga menesztette önmagát. Hatalmas különbségek vannak a két szövetségi kapitány története között, gondoljunk csak például arra, hogy Várhidit nyíltan is csupán szükségmegoldásnak titulálta az MLSZ vezetője Kisteleki IstvánKisteleki István (akinek a lánya, Dóra válogatott vízilabdázó egyébként), míg Németh mellett nemrég tette le a voksát a kézilabdás szövetségünk. Mégis, furcsa módon az a gyerek, amelyiket nem akartak a szülei, otthon maradt, az viszont, amelyiket megtartottak volna, elszaladt. A fene se érti! Vagy mégis? Jelenleg kézilabdában nagyhatalomnak számítunk a világon, mert bár a nők eltévelyedtek egy cseppet legutóbb, nem vitás az előbbi megállapítás rájuk eső része, a férfiak meg jelenleg alkotnak nagyot, még ha Izland ellen csúnya vereségbe is szaladtak bele Ilyésék (holott tőlük talán ezt most nem vártuk annyira) a maguk világeseményén Norvégiában. A futballt szemlélve azonban egyelőre a futottak még kategória a miénk a nemzetközi megítélésben, mégis, most a sokat bírált MLSZ-ben rendeződni látszanak a viszonyok a kapitány-kérdést tekintve, a kéziseknél ugyanakkor kapkodhatnak, hogy honnan húznak elő egy méltó utódot a leköszönő szakember helyére a női nemzeti gárda élére. Vagyis gyenge a focink, de van kapitány, a női kézilabdánk azonban hiába erős, ad hoc jelleggel fogja átvenni valaki az irányítást, most már bizonyos.

Németh AndrásNémeth András bejelentését kommentálták lányok és fiúk, s vagy nem értik vagy nem akarják nyilvánosság elé tárni a maguk gondolatait. Igazság szerint én megértem. Azt is, hogy miért épp most dobta be a törülközőt. Az olimpia motiváló ereje, az, hogy igenis megmutatja, megy ez jobban is (mint Jack Nicholson a Lesz ez még így se című filmben, amikor Helen Huntnak bizonygatja, hogy az első suta csókját élvezetesebb fogja követni), valamint az, hogy a szövetség is kiállt mellette, mind arra sarkallhatta Némethet, hogy tegyen még egy próbát. Ám amikor hallhatta innen is, onnan is, hogy egyesek, bár nem támadják, de nem is támogatják, magyarán, oké, csináld, aztán béke legyen veled, valamint a játékosok közül sem hallhatta, hogy bárki megemlítené, mennyire örül a kapitány maradásának, megspékelve azzal, hogy Zsiga Gyula lelépett mellőle, meghátrálást eredményezett. Szerintem. Az is elég ugyanis sokszor a feladásra, ha lenge üresség vesz körül valakit. Nem kell neki menni szemből, elég hagyni, hogy egyedül érezze magát.

Várhidi Péter

Várhidi nincs egyedül, ha más nem is, a közönség jelentős része, valamint a válogatott játékosok vele vannak. S ez normális esetben majdhogynem elég is. Igaz, előre prognosztizálhatóan jó páran amiatt támadják őt, hogy miért nem tökös és int be már meg ő a szövetségnek, mondván: „sohasem leszek a játékszered". Kovács Kati énekében számtalanszor elzengi ezt a sort, a mi Péterünk azonban annyit mond, róla leperegnek a külső vélemények, ha a válogatottról van szó, mivel tudta és most is tudja, az edzősködés csúcsa a szövetségi kapitányi munka, ám ez olykor szenvedéssel jár. Jaj, be szépen mondta! Amúgy meg igaza van. Én is ragaszkodnék az elkezdett munka folytatásához, a fanyalgók meg csak nézzenek utána nyugodtan, mikor volt legutóbb olyan a magyar fociban, hogy egy hazai edző a szerződése lejárta után ismét bizalmat kapott akárcsak rövidebb időre is a válogatott mellett. Megszakítás nélkül értem, tehát nem úgy, mint a nagyfejű Mészöly Kálmán például, aki háromszor is megkapta a marsallbotot - közben mások is trénerkedtek -, aztán az egyetlen nekem tetsző dolog ez idő alatt az volt, amikor az azóta legendává váló Knézy Jenő sportriporterrel nyilvánosan is összevesztek azon, hogy Jenő leszólta őt egy egyenesben közvetített mérkőzésen öntudatlanul eleresztett káromkodás özöne miatt.

Kisteleki azért mániákusan tovább kutat egy leendő, hetek, hónapok vagy ha minden jól alakul, akkor évek múlva sorra bevethető külföldi szakember után, ám közben mintegy mellékesen örül Várhidi újbóli regnálásának. Az, hogy a régi-új kapitány határozatlan ideig kötött szerződést a fejesekkel jó és rossz is. Jó, mert nem tárgyalják újra mondjuk ez év végén, vagyis, ha jönnek az eredmények, esetleg még meg is tudná toldani egy picivel, akkor érvényes kontraktussal a zsebében szerintem el nem meri mozdítani senki (bár, ki tudja itt nálunk mi lehetséges). Rossz viszont, mert különleges indokkal nyilván bármikor dönthet úgy a szövetség mégis, menjél már, te Péter, mert jön egy Günther vagy egy Mike, esetleg egy Borisz (kitalált nevek, ne kössük senkihez).

Egy szó, mint száz, a különbségek mellett a legjellemzőbb közös vonás Németh és Várhidi sztorija között, hogy mindketten érzelmi alapon, de azért a szakmai indokokat is mérlegelve döntöttek (igen, végső soron mégis csak ők döntöttek, mivel Péterünknek is azért el kellett még fogadnia a felkínált lehetőséget). Kis túlzással és némileg patetikusan, az előbbit a szeretet hiánya üldözte el, míg utóbbit éppen ez tartja a helyén. Na, ugye! Milyen fontos, hogy bízzanak bennünk, és pozitívan noszogassanak! Állítom ugyanis, hogy a kézilabdás tréner sokkal jobb a maga területén, mint a labdarúgó szakember (nem lebecsülve ezzel Várhidit sem), mégsem mindig ez a döntő tényező.

 

Hozzászólások:

Hozzászólótrex - 2008-01-25 10:57:00 #1 - válasz erre
Hogyan lehetne ettől a Kistelekitől megszabadulni? Nekem nagyon nem szimpi a fószer.
Hozzászólókakamatyi - 2008-01-25 11:31:12 #2 - válasz erre
több móccer van rá. sztem egyiknek sem örülne.
Hozzászólóa - 2010-10-31 18:05:52 #3 - válasz erre
Tisztelt Kisteleki ÚR????!!!!Ugye emlékszik rám az édesanya ápolója voltam,ottlakással.Egésznap egy fotelben ültem,este 10.30.ig akkor is mikor ön a tesvérével eggyüt ott ült.Feljelentést teszek,a személyi szabadságom megsértése,ami ugye nem napi tiz perc szünetet jelent,illetve amikor hibát követtem el és egy éjszakát bejelentés nélkűl házon kivül töltöttem megszegtem a szabájt, elismerem.Azonnal kirugott a házbol és a személyes holmiaimat a mai napig nem kaptam meg,amihez egy 70 ezer ft.tv.készülék is hozzátartozik.illetve hazugságokkal vádolt meg ezek után a családtagok háborodtak fel?!emailban feleljen hajlandó vagyok beszélni,hisz én is hibáztam de ez személyes értékeim lopásának felel meg!Azért most irok mert baleset következtében megsérűltem 3.foku égés a testem 30 százalékán deréktől felfelé szó szerint mindenem csontik égett most hogy tudok irni és ezt nem rögtön tettem meg,más oka is volt önökkel kapcsolatban amin hosszasan gondolkodtam,tegyék hát most önök is ezt és találják ki azonnal az erre megfelelő megoldást.Tudom ön azota lemondott és ha nem jut el önökhöz a levelem kérem valaki továbbitsa,mert ez nem nekem szégyen...!A lemondását öszintén sajnálom várom válaszukat minnél elöbb!Tisztelettel?!SZ.A:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!