( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680576{main}( )../index.php:0
20.0012739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0003680576{main}( )../index.php:0
20.0012739152require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Ezek mind elmentek vadászni - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Ezek mind elmentek vadászni

2007-11-21 08:03:00
Szerző: Koppányi

Lesen vagyok rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: krimónéz Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A hétvége nem tetszett. Sőt, már a hét közepe óta lanyhult a sporthangulatom. A szerdán itthon elvérző Loki-kézis csajok egy mega-über-fasza Görbicz-cel felálló Győrt kaptak ellenfélül (18 gólt dobott nekünk Görbe, no comment), na, bumm, a mínusz kettő ellenük belefér. Aztán a magyar foci válogatott egy, a statisztikusok által sejthető, ám mégsem remélt zakóba futott bele Románián túl, de Oroszországon, illetve Ukrajnán innen. A moldáv „télbe" belefagytak a srácok, de igazán nem ugatom őket, jó az elkezdett út, még autópálya-matrica se kell a rajta maradáshoz, ne térjetek le róla! A nemzeti tarcsi (uhuszonegy) viszont már jobban fájt, holott kevésbé verték el. Lettországban a 0-1 egyet jelent azzal, hogy a San Marino és Magyarország kivételével „szláv-csoportnak" nevezhető társaságból nem tudta tovább verekedni magát a fiatal tehetségekből álló gárda, ez nem volt szép, sima első helyet reméltem a kezdetek idején.

Tudjátok, magyaros szokás szerint, ha az én tehenem megdöglött, a szomszédé se maradjon el tőle sokkal, ezért elkezdtem annak drukkolni, hogy a tucskó törökök is csússzanak le a jövő évi Eb-ről (még mindig foci, visszatértünk a nagyokhoz). A nemrég még Vb-n bronzot szerző félholdasok mostanában gyengék, mint nálunk a tizennegyediken a melegvíz nyomása, meg amúgy is, a történelmi és jelenkori problémáink okán (mocsok módon viselkedtek az isztambuli meccsünkön) mondom, hogy maradjanak ők is távol Európától - sose voltak ott igazán. Na, de a drága norvég barátaink nem és nem tették meg azt a szívességet, hogy Oslóban szerteoszlassák a török álmokat, sikerült kikapniuk a „vendégmunkás-válogatottól". Bezzeg minket oda-vissza vertek cipóra a selejtezők során! A törökök így mosolyoghatnak még, mi (én) meg nem. Bahhh!

Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a nemrég még majdnem a világ tetejére felérő (itt Európa és a világ ugyanaz) veszprémi kézilabdázó urak egyre gyatrábban szerepelnek a Bajnokok Ligájában, valamint, hogy a Fradi is elkezdte a magyar foci második vonalában a dobogóra kapaszkodást, elképzelhetitek, mennyire nem volt jó a közérzetem mostanában - sportügyileg. A savanyú hab a poshadt tortán az volt, amikor a debreceni téli terembajnokságban (újra csak foci, ezúttal amatőr) a Mercury Car (anno Omega Color) kikapott az egyébként jobb ellenfelétől. A kispadról, szigorúan utcai ruhába öltözve néztem végig, miként vergődnek a haverok az Agrár csúszós parkettáján.

Legközelebb elmesélem, a monda szerint ezen a pályán hogyan állt bele egy felpattanó parkettadarab az egyik becsúszó focista valagába valamikor réges-régen, egy távoli, útikalauz nélküli galaxisban. Baromira romantikus történet lesz, elhihetitek!

 

Hozzászólások:

Hozzászólókrimónéz - 2007-11-21 09:14:03 #1 - válasz erre
A törököket ne bántsuk, de még a bírót sem. Egyszerűen jobban kell focizni.
Hozzászólókakamatyi - 2007-11-22 02:27:54 #2 - válasz erre
dehogynem kell. láttad a hazai és az idegenbeli török-magyar, magyar-törököt? elfogultság nélkül mondom, hogy nem voltak jobbak semmivel, sőt... a mai foci nem csupán abból áll, hogy ki miként focizik. a háttér, a körítés, stb, is sokkal többet nyom a latban, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. törökökben az a gusztustalan, hogy akkora nyomást helyeznek a vendég fellépőkre, bírókra, hogy az már elviselhetetlen sokszor. persze, lehet jobban focizni, de az, ami a török stadionokat (tétmeccsen) körbeveszi, ill. átitatja, az nem a sportról szól. aki nem látja, az vak. nem a mieinket akarom áldani, de amondó vagyok, hogy igenis előre lépett a magyar foci valamelyest (világbajnokok még nem leszünk azért), és fáj, ha ilyen, nálunk semmivel sem jobb csapatok jóvel előrébb végeznek. mondjuk a rutin, az kell, ennyi.
Hozzászólókrimónéz - 2007-11-22 02:42:32 #3 - válasz erre
Azt nem kedvelem a magyar sportvezetők némelyikében és egyes sportújságírókban, hogy mindig külső körülményekkel indokolják a gyengébb szereplést. Régi magyar átok a másokra mutogatás, és ezzel a saját felelősségünk elhárítása.
Hozzászólókakamatyi - 2007-11-22 10:13:20 #4 - válasz erre
ebben igazad van, de én mint szurkoló, lehetek egy kicsit elfogult, vagy azt nem szabad? a sportolónak, sportvezetőnek, még az újságírónak is elvileg objektívnek kellene lennie, ez tiszta sor. ám mondjuk az, hogy egy újságíró nem elfogult egy picit sem, szerintem utópisztikus elvárás, ha ismersz ilyen zsurnalisztát (nemcsak a sport berkeiből), szólj, jól megnézem magamnak. hagyjuk már, ez álszent dolog!:) terítés kérdése az egész. valaki vagy el tudja hitetni magáról, hogy objektív vagy nem. de valójában senki sem az teljesen. szerinted?
Hozzászólókrimónéz - 2007-11-22 10:27:29 #5 - válasz erre
Persze hogy lehet elfogultnak lenni! Én is az vagyok más ügyekben, csak nem a fociban. De tegnap azért megérdemeltünk volna egy győzelmet a görögök ellen... :)

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!