( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680136{main}( )../index.php:0
20.0009738712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680136{main}( )../index.php:0
20.0009738712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

CHICO MANADA - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

CHICO MANADA

kiscsapat

2010-02-19 15:48:00
Szerző: Karel

kult és pult rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Újinkognitó 

Február 26. Péntek 21:00

CHICO MANADA - koncert

A tökéletes ambiance megteremtői egy bárban. Jazz-, latin melódiák, örömtől sugárzó énekesnő…

Az énekesnőről, Kiss Mariannról: 

Életem szerelme a zene és az éneklés. Mióta felismertem, hogy ez ellen nincs mit tenni, sokkal könnyebb minden. :) Hat évig zongoráztam Dr Szarukán Istvánné kezei alatt az állami zeneiskolában, majd a középiskolai évek alatt a Debreceni Rocksuliban tanultam énekelni 3 évig.
Az utóbbinak köszönhetően voltam egy zenetáborban Finnországban 2002-ben, Seinajoki-ban, ahol végleg megpecsételődött a sorsom, a tanárok improvizációját hallgatva, valami bekattant és úgy is maradt... Itt jött képbe a jazz.

 

A Rocksulis évek alatt bekerültem a Hair Project-be. Ez egy 16 tagú formáció volt, 8 énekessel, mellyel a Hair film dalait játszottuk Kelet-Magyarország szerte mindenféle helyeken. Ez valamiért egybe esett a hippi korszakommal... Ki érti ezt? :)
A fősuli miatt látszólag abbamaradt a zenélés, amíg egy gitáros lánnyal, egymásra nem találtunk a 6. emeleti kolesz folyosón. Azóta is meghatározó, hogy egy hónapra lenyúlhattam a hölgy gitárját, hogy begyakoroljam rajta a Zombie című Cranberries szám akkordjait... :) Ezek után muszáj volt egy gitárt vennem. :)
Egy évig magamtól próbálgattam az új hangszerben rejlő lehetőségeket, majd egy évig jártam Csóka Péterhez gitárórákra. Az utolsó főiskolán töltött évem végén a Kodolányi megrendezte a Stage nevű tehetségkutatóját, amit végül megnyertem a Sunny videommal, és Kodolányi napokon a színpadon előadott Corinne Bailey Rae, Just like a star című dalának feldolgozával.
Egy évig énekeltem Kelemen Angelika szárnyai alatt a Hang-Szín-tér alapfokú művészeti iskolában, majd elkezdtem a Dr. Lauschmann Gyula Jazz Szakközépiskola jazzének szakát Kovács Lindánál.
Nyár elején pedig részt vettem a szombathelyi Lamantin Jazz táborban, ami életem meghatározó élménye volt...

  

 

 

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!