( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0006738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Jézus egy teknős - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Jézus egy teknős

2010-02-23 09:00:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Mitológiát átértelmezni mindig provokatív dolog. Ahogyan mostani festő-mázolónk teszi, abban mégis van humor, még akkor is, ha a levágott vagy megnyomorított fejekből dől az undor. Christopher Ulrich, a felkavaró bélkavaró. - BeinArt. A tizennyolcadik csapás.

Christopher Ulrich

Fallosz- és vagina szimbólumok erdejében tekereg az, aki éppen nem kínjában, látva a lidérces festményeket. Nem kell elalélni azonnal: Ulrich az eredetiségtől még nagyon messze van, kétségtelen tény azonban, hogy a klisés alapmotívumokat rendkívül szabadon szárnyaló fantáziával bővíti újszerűvé. Mitológiát látunk kifacsarva, kigúnyolva és megalázva, de csak első pillantásra. Ulrich valójában alaptípusokat ábrázol alaptulajdonságokkal. Teszi ezt hol egy Laokoon-paródiával, hol Kronoszt festve, amint éppen vígan habzsolja saját utódait, bennünket, a Mindent.

Christopher Ulrich

Christopher Ulrich

Személyre szabott festészet ez, a szó mindenféle értelmében. A stílus nem erőltetett, szabadon enged teret ecsetnek, gondolatnak, értelmezésnek. Sem színvilágban, sem ábrázolásában nem erőszakos, még ha a témák vad horrort idéznek is. Minden betonkemény alapozás ellenére szabadon lebegteti a következtetést. Kontúrjai a vásznat szaggatják, az elmét csak cirógatják.

Christopher Ulrich

Christopher Ulrich

Egyiptomi üzekedik a rómaival, görög a keresztény és zsidó mitológiával bujálkodik. Mindebbe belekeveredik a bizarr hüllőmánia, amely képeinek többségét uralja, mutánsokkal népesítve be egy sosem látott, mégis ismerős világot. Jézus egy teknősbéka testében üldögél a villámok örökkévalóságában, stigmás kezét (karmos valamijét) szemrehányóan mutatja az ég felé, bárki is legyen arrafelé a főnök. Mellette koponya, előtte fekete skorpió, mögötte a Golgota a kereszttel. Hátán az örökkévalóságba kérgesedett páncél, a kétezer éves értetlenség.

Christopher Ulrich

Sokan lehangolónak tekintik Ulrich művészetét. Használják a kifejezést technikájára, lesajnálóan, de összhatást tekintetében is. Nincs igazuk. Csak az érthetetlen iránti vágy tükröződik vissza, az pedig soha nem lehet lehangoló. Naiv és mosolyra késztető igen, lehangoló azonban soha. Ha a (talán) lándzsa ütötte seb valakinél egy hatalmas, tátongó vagina fogakkal, örvénylő, idő nélküli belsővel, az nem provokáció, csupán a tudat szabadságának legőszintébb kizsilipelése.

Christopher Ulrich

Ulrich erős valószínűséggel soha nem fog a legnagyobbak közé emelkedni. Nem is kell neki. Átmeneti művészet az övé, keszonkamra, ahol a blöffből kikerülve megpihenhetünk, hogy felkészüljünk az igazán durva szürrealizmusra. Festményeivel nem is akarja többnek láttatni magát vagy tevékenységét, mint ami. Alakjainak némelyike megmarad bennünk, a zömét elfelejtjük. Bölcsessége és rafináltsága éppen ebben rejlik: a ráerőszakolás nélküli erőszakos ábrázolásban.

Christopher Ulrich

Christopher Ulrich

Christopher Ulrich

Hogy aztán mit kezdünk Jézus szenvedő arckifejezésével a hüllőtest fölött, az már a mi dolgunk. Mint a gyümölcsös joghurtnál: jobb napokon eperdarabkák vannak benne. Borús estéken húscafatok. Csak meg kell kóstolni, úgy kiderül az igazság.

Christopher Ulrich

Főcsapás:
BeinArt

Magáncsapás:
Demoneater

Megelőző csapások:
Szürrcsölő
Orális kínoztatás
Hattori, ha szakad
Madárlátta
Bavari beveri
Zavarosan és Tristan
A Toronygyújtogató
Emberi, TOOLonTOOL emberi

Terrorcsirke
Becsontozva
Udvarias sikoly
A nyuszi katicát zabál
Rovarbabák
Az ördög hegetűse
Tomporművek 
Szemben a démonok
A hableány hullája

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!