( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0008738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0008738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Madárlátta - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Madárlátta

2009-07-31 08:00:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: havas Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Semmi hókuszpókusz, semmi trükk. Az agy nem szakad szét az értelmezés próbájától, a szem viszont hálás a vizuális keksz csócsálása közben. Steven Kenny, az egyszerűség szürrealistája. - BeinArt. A tizennegyedik csapás.

Steven Kenny némileg kilóg a BeinArt őrületéből. Vannak még ilyenek egy páran, fogunk is találkozni néhányukkal a továbbiakban. Eheti hősünk azok közé tartozik, akik a sokkolás, a groteszk és bizarr ábrázolás helyett a letisztultság mellett döntöttek. Negyvennyolc esztendősen ez annyira már nem meglepő, bár Kenny soha nem a vad dolgaival hívta fel magára a figyelmet.

Steven Kenny

Steven Kenny

Saját művészetét a szürrealizmus, a szimbolizmus és a realizmus keverékének egyetemes nyelveként jellemzi, s úgy lesz az, ahogyan mondja, egy csipetnyi bolondosság a hatalmas adag egyenkajában. Nincs a festészetével semmi probléma. Kissé egysíkú, kissé klisés, néhol már giccsbe hajlik, de mindezek csak annak fényében látszanak így, hogy tudjuk: tagja egy elképesztően fekete fantáziával megáldott művészekből álló csoportnak (bármennyire is csak marketing szempontjából van igazán jelentősége a szónak), ahol az érdekesség alsó hangon műanyag babák lemurdálásával kezdődik. Aki most azt mondja, hogy az is lehet egysíkú, annak egyébként teljesen igaza van.

Steven Kenny

Steven Kenny

Kenny művészetének rejtett régióit kifürkészni nem egy agyzápító meló. Ha két képét láttad, pontosan tudod, miről szól a többi. A művészi hajlamokkal megcsapott fiú, aki egész gyermekkorát a szülővárosát körülölelő erdőkben töltötte, nem tért le az akkor gondosan megválasztott, mai napig biztonságot adó ösvényről. A természet imádata és védelmének propagálása mára hitvallássá vált, eléggé leegyszerűsített szavakkal, ám annál szebb színekkel és alakokkal.

Steven Kenny

Steven Kenny

Steven Kenny

Az ember és természet kapcsolatának szájbarágós figyelmeztető sikolyait Kenny kissé közhelyszerűen szajkózza, nyilatkozataiban, interjúkban gyakorolja a figyelemfelkeltés sorozattüzelő pukkantásait, s bármennyire is igaza van, egyre kevesebben kapják fel fejüket a harci trombitára. Ahogyan az lenni szokott: ha túl sokáig bámulsz valamit, egy idő után észre sem veszed, hogy ott van. Lelkesen helyeslünk, persze, kell a cél és kell a tudat, de az olyan mondatoktól, amely például „a természet ajándékait alázatosan elfogadni" szócsoporttal kezdődik, nekem már feláll az aljnövényzet a hátamon.  

Steven Kenny

Steven Kenny

Mindez semmit nem von le Kenny műveinek értékéből. Az emberi alakok kombinálása növényekkel, állatokkal, mindenféle szerves kütyükkel nem eredeti ötlet ugyan, de kifejezetten szemrevaló a kivitelezés. Ha elfelejtjük, hogy a pingamester egyfolytában emlékeztetni akar a „Te sem vagy más, mint egy hangya" tézisre, és nem foglalkozunk a festmények mellett a kissé erőszakos ujjrázással, akkor érdeklődő mosollyal el lehet bíbelődni a képeit gúvasztva.

Mert baromi jók.
Természetesen azért.

 

Steven Kenny

Steven Kenny

Főcsapás:
BeinArt
Magáncsapás:
Steven Kenny

Megelőző csapások:
Bavari beveri
Zavarosan és Tristan
A Toronygyújtogató
Emberi, TOOLonTOOL emberi

Terrorcsirke
Becsontozva
Udvarias sikoly
A nyuszi katicát zabál
Rovarbabák
Az ördög hegetűse
Tomporművek
Szemben a démonok
A hableány hullája


 

Hozzászólások:

Hozzászólóhavas - 2009-07-31 10:07:11 #1 - válasz erre
szép cickók!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!