( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0008738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0008738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Terrorcsirke - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Terrorcsirke

2009-02-18 07:10:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: piszkafa Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Bár még nagyon az elején járunk, máris rábukkantunk szürrealista sorozatunk egyik legbetegebb sztárjára. Karl Persson az oralitás misztérimában hisz, mi pedig benne. - BeinArt. Az ötödik csapás.

Karl Persson

Persson az ösztönösség híve. Nem konstruál, nem tervez előre. Hát, hát, farhát. Azért arra a guszta csirkére csak odakerült az a száj, s ez feltételez némi prekoncepciót. Persze, ha valaki egy fej nélküli bontott csirkét akar pingálni, annak elég a kiindulópont, mármint a csirke, minden egyéb nyalánkság menet közben is kiszaladhat a kezéből. Van ebben a képben valami lélek- és gyomoremelő, sokat ugyan nem kell agyalni rajta, de hogy pofán csapja az embert, az biztos. Esetleg visszavicsoroghatnánk, de mit érünk el vele? Persson győz, mert övé a száj, mi viszont megszeppenve kussolunk, mert nekünk muszáj. Terrorcsirkékkel egyébként se vitatkozzon az ember, mert a végén még ő lesz a második fogas fogás, köretként egy szemkrumplival.

Karl Persson

Ha már kaja, s mi szem-szájnak ingere, itt van ez az izé, amely leginkább egy alien és egy pénisz összeborulására emlékeztet. Hogy a köldökéből mi bukkan elő, azon már egy pillanatig se gondolkodjunk. Kés és villa a kézben, a fejen csak egy ordas nagy száj, a jobb hátsónál láthatóan gondok vannak. Kaja persze sehol, ne is legyenek illúzióink, mi vagyunk terítéken. A szakács pedig - enyhén szólva - agyonfűszerez bennünket a rémalmaival, de ez neki csak jó, a horrorpáctól sokkal szélesebb vigyorral tudunk üvölteni.

Karl Persson

Persson egyébként - hasonlóan a leghíresebb sorozatgyilkosokhoz - egy tündéri pofa a magánéletben. (Stephen King is az.  Mélységes mély a tudatalatti kútja.)  Nincs vele semmi probléma, sőt, a mosolya is teljesen rendben van, mondhatnánk emberi, túlontúl emberi. Csak amikor magára zárja az álomszoba ajtaját, jobb összekészíteni egy túlélőcsomagot. Igazán megkapó, hogy egy meztelen női testről mi jut eszébe. Jó, melyik hetero férfiembernek nem működik a fantáziája egy női szájjal kapcsolatban, ha az a nő meztelen, de amit Persson művel, annak láttán minden szexuálpszichológusnak összefutna a nyál. Igen, a szájában. Női testeknél egyébként is teljesen elveszíti az önuralmát.

Karl Persson

Karl Persson

Karl Persson

Itt van a „Fürdő" című kép, amely alaptémáját tekintve ismét kellemes asszociációkra adhat alkalmat. De nem Perssonnál. Nála a kádban fekvő test egészen mást jelent. Hogy egészen pontosan mi lehet a későbbi sorsa a görcsben fekvő alaknak, azon el lehet tűnődni, tuti depresszió. A húsnyelvű csaj pedig egyenesen az álmok netovábbja, azokkal a szép halott szemeivel, és a félméteres valamivel, ami kilóg a szájából. Némi kontraszként a hölgy két ujjával elegánsan megcsippenti a véres húscafat végét, a fején pedig diszkréten egy diadém foglal helyet. Csak hogy annak is kívánatosnak tűnjön, akinek eddig nem volt. A majmos képen egy totálkárra benarkózott főemlős bámul ránk bambán, akit egy összevarrt fejű cicis néni ölel. Utóbbi szintén nem teljesen tiszta, nekünk pedig már végképp nem, hogy most egészen pontosan a neccharisnyás testen, a majmon, a bizarr maszkon, vagy a kábszeren van-e a nagyobb hangsúly? Ennél a képnél bukkant fel bennem az első halvány gyanú, hogy a Mester totál betépve szokott műterembe vonulni.

Karl Persson

Végére hagytam a csemegét, ha valakinek bírja a fantáziája. A kép címét finoman „Pénisz mellbimbók" néven lehetne lefordítani, ám a huncut alkotó csak kis részletet enged sejtetni a műről. Mert ez itt bizony egy hatalmas, pöcsfejű nő, plusz a mellbimbók. Arra a megboldogult, idióta kérdésre, hogy „na, gyerekek, mire gondolhatott a művész, miközben ezt a képet festette?", igen szélsőséges válaszok születhetnek. Mi meg sem próbálkozunk vele, ez itt csak bemutatás, ha már az obszcenitás is az étlapra került.

Azt talán említeni sem kell, hogy Persson képei igen kelendőek. Otthondíszítésre nem javasolnám, az étkezőbe vagy a hálószobába fel lehet éppen lógatni egyet, csak aztán nem meglepődni, ha az ebéd visszarohan, vagy éjjel sikítozásra ébredünk. A nappaliba talán, szigorúan alkoholizálós estéken. Nyolc-tíz sör után lehet beszélgetni a csirkével.

Gázmaszkban. Perssonálisan.

Karl Persson

 

Főcsapás:

BeinArt

 

Megelőző csapások:
Becsontozva
Udvarias sikoly
A nyuszi katicát zabál
Rovarbabák

 

Hozzászólások:

Hozzászólópiszkafa - 2009-02-23 23:30:00 #1 - válasz erre
Érdekes, hogy a keménydrogok mit ki nem hoznak az emberből...

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!