( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0007738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680232{main}( )../index.php:0
20.0007738808require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Udvarias sikoly - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Udvarias sikoly

2009-02-04 07:45:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: picur Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Deviáns viselkedés-e deviánsok között nem deviánsként viselkedni? Sarah Petruziello megoldja. Egy csendes szürrealista. - BeinArt. A harmadik csapás.

A csaj annyira visszafogottan dolgozik, hogy erősen kiüt a BeinArt csapatának hangoskodó, üvöltő színekkel, formákkal és alakokkal dolgozó festőinek imádnivaló táborából. Ez nem baj, sőt. Olyan, mintha négyórányi zúzdakoncert után beesne az ember egy Pink Floyd kávézóba. Lehiggadni. Petruziello higgaszt, de csak ha a BeinArt őrületében nézzük. Ha önmagában, mindentől elvonatkoztatva, akkor elég felkavaró tud lenni. Udvariasan, persze.

Sarah Petruziello

Szimbolizmus és szürrealizmus gyakran bújnak együtt ágyba. Bár a hölgy inkább az előbbi skatulyába gyömöszölhető be, rajzainak összhatását tekintve az utóbbi segítségével harcol a begyömöszölés ellen. Udvariasan. Olyannyira, hogy színeket is a legritkább esetben használ, ha használ, akkor már nagyon mutatni akar valamit. Nem is hiányoljuk. Jól megy a szeme színéhez a grafit, csendes molyolása pedig zabálnivalóan simul az ábrándos tekintethez.

Sarah Petruziello

Sarah Petruziello

Petruziellonál a kiinduló- és az érkezési pont is saját maga. Saját élmények, saját álmok, saját emlékek, saját vágyak. Nem szól bele a külvilág dolgaiba, s nem szívesen veszi azt sem, ha a külvilág próbál meg átmászni fekete-fehér falain. Bűn és bezárkózás. Ha üvölteni akar, bevarrja a száját. Ha az érzelmek kavarnak be, kitépi agyonragasztott szívét, s komoly arccal megmutatja. Persze arra nagyon figyel, hogy a művelet után ne maradjon tátongó lyuk, azt inkább csinosan összevarrja.

Sarah Petruziello

A Monológ című képen egyszerre négyben látjuk. Középen lehunyt szemmel, türelmesen. Jobb és bal oldalon saját maga nyomja a dumát magának. A jobb oldali Sarah elrejti kezével a száját, ne is halljuk, mit mond. Csak a szeme árulkodik, hogy ez már nem udvarias gesztus, inkább félelem. A bal oldali Sarah riadtan néz körül, veszélyt szimatol. Mindeközben a középső Sarah a Bölcsek Nyugalmával hallgatja a gondolattengert, mintha minden leperegne róla. Csak az a felső Sarah csúfít el mindent. Kezeit a Higgadtság homlokára helyezve próbálja értelmezni és feldolgozni a belső vihart, de nem tudja. Szemei tágra nyíltak az iszonyattól, szája örök üvöltésbe merevedve.

Sarah Petruziello

Sarah Petruziello

Petruziello saját magát használja trambulinként. Ugrál magán, magában, magáért, minél magasabbra jut, annál többet lát és láttat magából. De csak villanásokat. Aztán már vissza is zuhan a kiindulóponthoz, s ha nem rugaszkodik újra és újra, akkor a magasság és a kilátás esélye egyre csökken. Időnként csak ücsörög az asztalon, néha pedig a felhők közé repül. Mikor milyenje van. Mi pedig éppen csak annyit látunk belőle, amekkorát ugrik.

Sarah Petruziello

Sarah Petruziello

A BeinArt kollekció kis gyöngyszeme ez a csaj. Nem harsánykodik, nem provokál, nem szemtelenkedik. Inkább olyan elbújós, „én itt sem vagyok" típus. Pedig ott van, bevarrt szájjal, összetákolt szívvel, csontvázakat nézegetve, folyamatosan üvöltve.

Némán és udvariasan.

Sarah Petruziello

 

Sarah Petruziello


 

Hozzászólások:

Hozzászólópicur - 2009-02-04 14:49:51 #1 - válasz erre
Az is koncepció, ha valaki csak önarcképeket alkot. Nekem tetszik.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!