( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0006738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680096{main}( )../index.php:0
20.0006738640require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Polgárpuki - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Polgárpuki

2008-04-07 11:00:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 13 Utolsó hozzászóló: leslie Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Mi az ízléses poén, amin harsányan tud kacagni az idomított közönség? Fábry poénja Lendvai Ildikóval és az animal pornóval, vagy Nagy Kriszta Tereskova dalszövegei, amellyel mesterséges botrányt és mesterséges nézettségnövelést produkált hazánk egyik legótvarabb csatornája? - Aranyat csinálni könnyű, a szart átalakítani szarrá, az az igaz művészet! Az RTL-nek sikerült.

Nagy Kriszta Tereskova

Félreértés ne essék, nem csak Tereskova a probléma. Csípem a csajt, jó a dumája, jók az ötletei, néha meg elmegy az agya és megőrül, de erről majd lentebb. Igazi gond az RTL-lel van. De ott aztán egyre nagyobb a színvonal süllyedése a szellemi mocsárba.

A mesterséges botrány akkor jó, ha nem ennyire átlátszó. Szépen fent van a neten (az RTL pakolta fel) az ominózus jelenet, amikor a szebb napokat is látott Sándor Tereskovával megpróbálja finomítani utóbbi dalszövegét, s hosszú, tökunalmas másodperceket töltenek el azzal, hogy a „gecid a számba veszem" sorból „pepid a számba veszem" legyen. Az éles műsorban aztán szépen kivágták a részeket, a nézettség a lényeg, a többi le van...

Azt már megszoktuk, hogy Fábry bevette szókincsébe a „dugás" szót, annak valamennyi variánsát és szinonimáját. Mert ezen dől a nép a hahotától. Nagy kár, mert Fábrynak alapból kitűnő a beszélőkéje, improvizációs képességeit hazánkban igen nehéz túlszárnyalni, humora pazar. Sajnálatos, hogy lesüllyed időnként televíziós társaságának szellemi színvonalára. Mert lehetett volna Tereskovával egy jót dumálni. Nem csak a pizsikéről. Lehetett volna jókat kérdezni tőle. Ha tényleg kíváncsi a véleményére. Tereskova azonban egy dolog miatt volt ott, hogy csúnya szavakat mondjon, ezzel megmarketingelve a műsort, amely egyébként amatőrködések nélkül is szépen futna magától.

Nagy Kriszta Tereskova

Nagy Kriszta Tereskova alapjában véve rendben van. Nem polgárt pukkaszt ő, azon már régen túllépett. Emlegethetném most közhelyszerűen a görbe tükröt, de az sem lenne frappáns. Tereskova egész egyszerűen kimondja és megmutatja, hogyan éli mindennapjait a magyar társadalom döntő többsége, a reklámoktól és az ertéetlszerű médimacsoktól zombivá változott, leszívott agyú, langyos sörön böfögő, púzó állampolgár, akinek a nap fénypontja az Anyátok közt, a havi letudnivalója pedig az egyszeri kefélés a házastárssal.

Nagy Kriszta Tereskova

A „művészet szent szajhája" agyában egyébként nagyjából jól működik minden. Király ötleteket talál ki, mi több, meg is valósítja azokat, aztán jót röhög a sok álarcoson, akik el vannak borzadva tőle. Emlékezetes alakítás volt 2006 októberében a hekkelt kép a parlament előtt, de a rendőrsorfal mögött szaró Tereskováról, aki létrehozta a virtuális szarküldő programot is, mondván: "akár Ön is jobban székel, mint politikusaink, ránk ott abszolút szarnak, függetlenül pártállásuktól és attól, hogy pillanatnyilag kormányon vannak-e vagy sem. Először arra akartam buzdítani az embereket, hogy szarjanak a parlament mellé, de aztán rájöttem, hogy ez közbotrányokozás lenne, meg a macera, hogy oda kell utazni, és utána helyet keresni, leguggolni."

Miért? Nem volt igaza? Művészember lévén ő nem autókat gyújtogatott, hanem virtuális kulákat küldött a szart kavargató politikusok székhelyére.

Nagy Kriszta Tereskova

Vagy ott volt látványos akciója a Godot Galériában 2004-ben, amikor Minta halál című kiállításának megnyitóján nyilvánosságra hozta végrendeletét, ezáltal tiltakozva az „önmagukat mecénásnak nevező üzletemberek" ellen, akik alacsony áron felvásárolják neves művészek alkotásait. A végrendelet értelmében Nagy Kriszta halála után csak az életében eladott képei maradnak meg, a többit elégetik.

Azért idézem az évekkel ezelőtti dolgait, mert a lelkes szotyirágó és RTL-en aszalódó életében a Heti Hetesben és Sándorunk sójában hallotta először a leányzó nevét, s nyáluk még most is ott szárad a képernyőkön. (Nem a csorgatástól, hanem a köpködéstől.)

Nagy Kriszta Tereskova

2003 végén Nagy Kriszta Tereskova magát alkotta meg egy festményen ( a festmény szót nagyon tág értelemben használom), amint Árpa Attila dugja hátulról. "Lehetek az artdirektorod?" - kérdezi a hátulról keményen megdolgozott művész a képen, Árpa pedig feleli szépen: "Keep cool bitch! Érted a bolygókat is lefejelem!" Árpa még büszke is volt a hír hallatán, hogy végre ilyen módon is megörökítették, ám az alkotó nem egészen erre gondolt: "A képen amúgy bárki lehetne a seggem mögött. De Árpa mégiscsak jobban mutat, mint valami öreg, dagadt csávó. És hogy miért éppen baszás van a képen? Manapság folyamatosan és mindenhol erről van szó. Ez fejezi ki legjobban a magyarországi helyzetet."

Hosszú lenne sorolni a mutatványait, de a lényeg az imént idézett utolsó mondat. „Ez fejezi ki legjobban a magyarországi helyzetet." Geszti Péterhez hozzá akart menni, gyereket akart neki szülni, aztán a dologból nem lett semmi. A repperropi Magyarország-dalán aztán úgy felhúzta magát, hogy rögtön írt egy másik változatot, amit fel is pakolt a netre. . "Ez a szám túlságosan is kedves, hazaszeretettel átitatott, pedig erről szó sincs. Én egyáltalán nem tapasztalom, hogy az ország különösképp a szívére venne, a magam arcát meg aztán pláne nem látom az arcában. Szomorú, hogy ilyen irányba halad a kultúra ügye, arról nem is beszélve, hogyan pusztul ki a médiából a kultúra utolsó csírája is, és foglalja el a helyét a tökéletes butaság. Geszti Péter Magyarországa éppen ezt a folyamatot erősíti."

És akkor még ott van a Tereskova zenekar, olyan klasszikusokkal, mint az „Illatos a pinám" című szám. Nehéz a csaj, az biztos, de helyén kell kezelni és egyből minden rendben.

Visszatérve végül Fábryhoz, a só felvételéhez, Tereskova mellényúlt, amikor elfogadta a meghívást. Bár a célja az volt, hogy megzilálja a közönség agyát, felhívja a figyelmet a tökkelütődésre és a totális kulturális elsivárosodásra, egy dolgot nem vett figyelembe. A célközönséget. Fábrytól elfogadják a „pinafaszt", mert Sándor olyan édin mondja, még a száját is csücsörkézi hozzá, hihihaha, ez a picsa meg ki merte mondani, hogy „pepi".

A botrány mesterséges, ezért rossz. Tereskova semmiféle tükröt nem mutatott, ellenben több száz internetes oldalon üvöltik a betűk: „Nézze meg Ön is a botrányos videót!" Sándor nem volt humoránál, látszott, kínszenvedés neki az egész. A nézők kivonultak, az egyetlen, aki tényleg jól érezte magát, az Nagy Kriszta volt.

Na, akkor most mindenkire rábízom, döntse el magában: ki a beteg? Nagy Kriszta? Fábry? A nézők? A magyar tévézombik? Az RTL?

Vagy mi?

Nagy Kriszta Tereskova

 

 

Hozzászólások:

Hozzászólónz - 2008-04-07 11:11:27 #1 - válasz erre
Tereskova? Értem én ezt a szöveget, oké, de nekem akkor sem jön be a csaj.
HozzászólóFerkó - 2008-04-07 11:56:33 #2 - válasz erre
Tereskova is szőke, ugye...
HozzászólóJucus - 2008-04-07 16:13:34 #3 - válasz erre
Hosszú napokat töltöttem el agyban Tereskovával,mert éreztem,hogy ez a nő nem egy egyszerű botrányhős. Ő tényleg megosztja a közvéleményt, és azzal amit képvisel nem csak görbetükröt állít hanem ízig vérig azt szimbolizálja,hogy mi mindent meengedhet magának az ember lánya ebben az országban. Először engem is felháborított,de rájöttem,hogy ő csak a képzeletbeli villanykörtét akarja az emberek feje felé varázsolni. Ezzel nem azt akarom mondani,hogy hatalmas egy arc,mert néha már túlzás amit csinál,de hogy marha jó rikkancs az biztos. Ez az ország sajnos tele van mocsokkal,de az emberek elmennek mellette tabuként kezelik,és megnem történtnek nyilvánítják. Tereskova meg jól felszínre hozza,ízléstelen,gátlástalan módon mert tudja,hogy erre mindenki harap. Mert mire harap egy tabukkal takarózó perverz társadalom?A botrányosan őszinte perverzióra,vulgárisságra. Ehhez nem kell érettségi,csak annyi vér a nemiszervekbe,mint amennyi ennek a Krisztának van.Egy a probléma,hogy ide süllyedtünk,hogy ilyen figyelemfelkeltő "eszközökre" van szükségünk,mint Tereskova.
Az RTL-klub engem meg már nem tud meglepni.
HozzászólóKLaci - 2008-04-07 16:40:49 #4 - válasz erre
Akár nagy társadalmi leleplezések, akár nem, egy nő ne beszéljen ilyen mocsok stílusban, kifolyik a szar a szájából.
HozzászólóPannóca - http://pannoca.freeblog.hu/ - 2008-04-07 16:58:46 #5 - válasz erre
Az oké, hogy a nők helyzetére, a sok magyar agyhalottra fel kéne hívni a figyelmet. De ez a "nő" semmivel nem jobb, művészibb, mint Annácska.
Hozzászólóhavas - 2008-04-07 17:59:42 #6 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Az oké, hogy a nők helyzetére, a sok magyar agyhalottra fel kéne hívni a figyelmet. De ez a "nő" semmivel nem jobb, művészibb, mint Annácska.” Pannóca - 2008-04-07 16:58:46 #5
Művészibb? Szerintem sem. Mivel alkotóként nem tudott kiemelkedni, ezért elővette az alfelét. Csak ennyi. Nem is marad meg belőle semmi. A szaga se.
Hozzászólórubintréka - 2008-04-07 18:10:56 #7 - válasz erre
a háromigenes magyar agyhalottakat semmire sem fogja rádöbbenteni tereskova, legfeljebb hangosabban követelik a magyargárda fellépését ez ilyenek ellen is
Hozzászólóbacsa - 2008-04-07 19:55:38 #8 - válasz erre
Rubintréka !
Kapná el a farkadat a Magyar Gárda!Úgy nézem,hogy szociszadi kolcsi komcsi betegségben szenvedsz!
Hozzászólóleslie - 2008-04-07 20:18:09 #9 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Rubintréka !
Kapná el a farkadat a Magyar Gárda!Úgy nézem,hogy szociszadi kolcsi komcsi betegségben szenvedsz!” bacsa - 2008-04-07 19:55:38 #8
megint jönnek, nem is kopogtatnak... ugye itt nem lesz politikai mocskolódás, jobbalosok?! szerintem máshol jobban szerettek acsarkodni. brrrrr!
Hozzászólózsirkréta - 2008-04-08 01:18:17 #10 - válasz erre
szóval...a nö az ami az RTL meg szintén... ezt az elegyeta használtál fel... pénzszerzésre... gondolom a tereskova sem az otthonpuffogásból veszi meg a mackósajtot...igy belement...ugy gondolja ismét piszkosul megnyilvánult...csakhogy most nagyon rossz helyen...pénzért ö is tesz azért ezt azt...ezzel amúgy pont azt a gagyit erösiti ami ellen lázad

Hozzászólózsirkréta - 2008-04-08 01:25:55 #11 - válasz erre
bocs javitanék mert kicsit összecsúszott a szöveg
szóval...a nö az ami az RTL meg szintén... ezt az elegyet használták fel pénzszerzésre...
gondolom tereskova sem az otthonpuffogásból veszi meg a mackósajtot...így belement...úgy gondolja ismét piszkosul megnyilvánult...
csakhogy most nagyon rossz helyen...
pénzért ő is tesz azért ezt azt...
ezzel amúgy pont azt a gagyit erősiti ami ellen lázad
Hozzászólóatka - 2008-04-09 07:14:53 #12 - válasz erre
a hozzászólásaitok nagyszerű egyvelegét adják annak az állatkertnek, amiről a cikkben nagy kriszta nézőpontjából véve szó van

ne feledjétek, a hozzászólásával mindenki magát is minősíti
Hozzászólóleslie - 2008-04-09 09:09:45 #13 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„a hozzászólásaitok nagyszerű egyvelegét adják annak az állatkertnek, amiről a cikkben nagy kriszta nézőpontjából véve szó van

ne feledjétek, a hozzászólásával mindenki magát is minősíti
atka - 2008-04-09 07:14:53 #12
atka: hozzászólásával mindenki magát is minősíti.

én például nem nevezném állatkertnek a hozzászólásokat

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!