( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680160{main}( )../index.php:0
20.0006738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680160{main}( )../index.php:0
20.0006738736require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Spermarketing - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Spermarketing

2008-03-03 10:00:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: picur Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Alexander! Kérlek, küldj spermát! Majd a nővérem kihordja, én felnevelem. Ha fiú lesz, Faludy Györgynek nevezzük. Ha lány, akkor is. Szabadelvű zsenifeleség vagyok. Puszi: Fanny

Faludy-Kovács Fanny eddig sem volt kisbejgli, ha őrült ötletekről és pénzcsinálásról volt szó. Elég csak a cicimarkolászós címlapra gondolnunk, vagy Gyurka bácsira, ahogy egy mobilszolgáltató maroktelefonjába beszél a zoknijáról. Ez a mostani azonban egy kissé túl cifrára sikeredett.

Faludy György

Az történt, hogy Fanny asszony ímélben megkereste a költőgéniusz unokáját, Faludy Alexandert, az Angliában élő leszármazottat, aki nem mellesleg egyháztörténész. Spermát kérne tőle, hátha beültetve egy újabb, kicsi Faludy jönne a világra. (Minden tiszteletem és hódolatom ellenére: most képzeljünk el egy csecsemőt, akinek Faludy-frizkója van.) Ötletét természetesen egy bulvárújsággal osztotta meg először, ami nem meglepő, ha arra gondolunk, hogy sem a házasságról, sem az agg Mester haláláról nem értesítette a külhoni családtagokat. A bizarr ideát irodalmi mívességgel eképpen fogalmazta meg: „Olyan Faludy babát szeretnék, aki szabad szellemű, mint Gyurka volt. Természete, habitusa, gondolkodása olyan, mint a miénk. S ha ilyen megoldással még egy költőgéniuszt adhatok a hazának, akkor van értelme az ötletnek. Testvérem, Zsuzsa örömmel vállalja a béranyaságot."

Faludy György

Józanabb olvasókban felmerülhet egy pár kérdés. Például, hogyan lehet egy kisbaba szabad szellemű? Azon kívül, hogy egyforma élvezettel rottyant be a legkülönbözőbb fajta pelusokba, esetleg már négy hónaposan provanszi nyelvjárásban káromkodik. Abba, hogy miért nem Fanny asszony hordaná ki a kis palántát, ne is mélyedjünk el. Lehet ennek biológiai vagy szellemi akadálya, a történetet hallva inkább az utóbbira szavaznék. (Ő maga nem tud szerelem nélküli szexet elképzelni, mondja, mi pedig hiszünk neki.) De mit rejthet eme rejtélyes, misztikus mondat: „...ha ilyen megoldással még egy költőgéniuszt adhatok a hazának, akkor van értelme az ötletnek." Mert mi van, ha egy teljesen átlagos, egyedül magyarul beszélő és kristálytisztán gondolkodó kisgyermek születik, aki nem váltja be a „hozzá fűzött reményeket"? Akkor nem volt értelme az ötletnek? Vagy harminc nyelven ír, beszél, gondolkodik, fordít, vagy nem is olyan jó? Netán visszaküldik a feladónak?

Faludy György

Amikor Fanny asszony feltűnt a Mester életében, akkor bizony rengeteg minden megváltozott. Egyesek szerint csak a pénz lebegett a szeme előtt, midőn „szűzi lelkét és testét" az agg Ámorcsászárnak adta, mások szerint is. Nem tudom. Talán jó volt, hogy az Öreg Zseni nem magányosan aludt el, s talán inspirálta ifjú neje közelsége a munkában, melyet az utolsó pillanatig folytatott. Egy dolog biztos: Fanny asszony érkeztével karvalytekintet szegeződött az addig összevissza lévő jogdíjakra, kiadványokra, még az internetes megjelenésekre is. Végighakniztatta az író-költővel a fél világot, felbukkantak az USA kismagyar rendezvényein éppúgy, mint egy hazai kolbászfesztiválon. Képtelenebbnél képtelenebb bulvárszarságokra használta fel (ki) Faludyt, aki lassan barátok nélkül maradt. A közel negyven éves testi-lelki társ, Eric Johnson is elhagyta, miután rájött, hogy Fanny asszony nem tűr maga mellett riválist. Pedig ő volt az, akit a Költő a legigazibb szerelemmel-szeretettel imádott, fantasztikus tudását mindenkinél többre tartotta. A hű társ rákban halt meg. Esze ágában sem volt kezeltetnie magát.

Faludy György Nem célom pálcát törni Faludy-Kovács Fanny szerepe fölött. Szépirodalmi tevékenysége alig, bulvárténykedése annál több. Szinte másból sem áll ki. Miért? Több botrány, több eladott példány, több jogdíj. „Van az a pénz" - ahogy mondani szokás. Ilyen volt meghökkentő bejelentése 2003 környékén, amikor elhintette a pletyót: „Terhes vagyok Gyurkától." Szegény öreg. Vagy nemrégiben, amidőn azt nyilatkozta, nem csak volt férje, de ő is biszexuális volt. Kit érdekel? Faludy esetében még érdekes a történet, hiszen - Shakespeare-hez hasonlóan - legszebb szerelmes verseit férfiakhoz írta, de az már kit izgat, hogy Fanny asszony kivel bújt ágyba?

De ez a legújabb, spermás balhé, ez már kissé erős. Mi jön még ezután? Bejelenti, hogy őrzi Faludy egy tincsét és bőrdarabkáját, s közadakozást hirdet klónozás céljából? Jó lenne már békében hagyni az Öreget, aki Verlaine és Rimbaud társaságában issza az abszintot odafönn, ajkáról ki se fogy a nikotin, s jókat röhög azon, ami idelenn történik.

Faludy György

S hogy mit válaszolt az unoka a bizarr ötletre? Nos, ha nem kapott volna misszionárius neveltetést is, valószínűleg az Úristent is sokszor emlegeti. Így azonban elég diplomatikusan és szelíden csak „eszement elképzelésnek" nevezte az ötletet.

Az.

 

Hozzászólások:

Hozzászólópicur - 2008-03-04 23:23:30 #1 - válasz erre
Szerintem Fannykában nem tett kárt Gyurka bácsi.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!