( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0007738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0007738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Tartson Ön is saját hullát az előszobában! - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Tartson Ön is saját hullát az előszobában!

2008-02-11 11:00:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 13 Utolsó hozzászóló: Anubis Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Most képzeld el: hazamész, megcsókolod a feleséged/férjed, felkapod a mosolygós kölyköt egy cuppanósra, megsimogatod a kutyát, majd köszönsz a dédnagymama múmiájának, amely üvegbe öntve üldögél a tévé előtt egy székben. Minden áldott nap. - A hullaprofesszor biznicbe vált.

Gunther von Hagens

Gunther von Hagens eddig is rendesen megborzolta a kedélyeket bizarr kiállításaival. Ő találta fel a plasztinációs eljárást, amely során a hullákból bravúrtechnikával kivonta a vizet és a lipideket, majd egy szilikonszerű fityfenét nyomott vissza beléjük. Ez aztán úgy konzerválta az ügyfelet, hogy az egyiptomiak irigykedve nyalogatták volna szájuk szélét, ha látják. Az így elkészített preparátum szagtalan, tiszta, szabad levegőn is tárolható, időtálló és könnyen lehet költöztetni.

Gunther von Hagens

Gunther doki saját szavai szerint demokratizálta az anatómiát azzal, hogy az így elkészített végtermékekből kiállításokat kezdett szervezni, miután húszévnyi meló után a Heidelbergi Egyetemen rájött arra, hogy a nagyérdemű semmit nem tud az emberi testről. Az első hullakirakat Németországban volt, s mire bezárt, elérte a 800 000. látogatót. A doki azt mondja, az emberi test csodája nyűgöz le mindenkit. Szerintem hullákat mennek nézni az emberek, mert van abban valami gyönyörű perverzió, ahogy második (harmadik, negyedik) személyiségünk ki tudja röhögni sunyin a halottakat. („Nem én fekszem ott, bibibi, én még élek, jobb vagyok nálad!")

Gunther von Hagens

A kiállítások valóban lenyűgözőek. Egyhamar nem tud az ember szabadulni a hatása alól. A kártyázó halottak, a nyúzott ló és lovasa, vagy a bőr nélküli kosárlabdázó - mit mondjak stílusosan - zsigeri élményt nyújt.

Gunther von Hagens

A dolognak akkora sikere lett, amelyről még a hullaprof sem nagyon álmodott. A nézőszám még rendben van (talán nem kellene külön említeni, de a Kalapos Szeletelő természetesen multimilliomos lett a dologból), az már nehezebben emészthető, hogy csőstül mennek az emberek donornak feliratkozni. De annyian, hogy a doki és csapata nem is bírják a tempót. Egy seregnyi plasztinálandó sétál ma világszerte vidáman, számuk kb. 5000-re tehető.

Gunther von Hagens

Idáig teljesen rendben van a dolog. Ez egy anatómiai kiállítás, az emberek zabálják a furcsa pózokba rendezett halottakat, a pénz pedig ömlik. Az új ötlettől viszont enyhe hányingerem támadt. Az van, hogy a doki interneten is akar árulni üvegbe öntött hullákat, illetve testrészeket. Műalkotás gyanánt, lakásdekorációnak. Ezeket magánszemély is megvehetné, az ár 1400 euró lesz, nyilván egy szimpla szeletelt lábfej olcsóbbra jön ki.

Nem tudom, ez nálam már túlmegy a morbiditás egészséges határán. Hullákat árulni az interneten. Az amcsiknál jött néhány éve az az őrület, amikor a kimúlt kutyust, cicust kitömették, aztán beállították a szobájukba, időnként megsimizgették, megpuszilgatták. Ha az bejött, ez is tutira bejön.

Gunther von Hagens

És hogyan bonyolítják? Online rendelés? Vagy bemegy az ipse a Gunther-művek irodájába, s azt mondja:
„A feleségemnek szeletelt péniszt szeretnék karácsonyra ajándékozni. Tudnának készíteni egyet?"
A válasz:
„Hogyne, mekkorára gondolt a Kedves Vevő?"

„A balzsamozás egyfajta vigasz, ugyanis megváltoztatja a halál arcát." Ez a hulladoki egyik alapgondolata.

A pénzimádat pedig az élők arcát tudja megváltoztatni. De nagyon csúnyán. Azon még egy csinos kis kalap sem segít.

 

Hozzászólások:

HozzászólóLybi - 2008-02-11 12:03:41 #1 - válasz erre
ez undorító!!!
HozzászólóRyry - 2008-02-11 14:15:41 #2 - válasz erre
Sosem láttam még ilyen gusztustalan módját az emberi anatómia bemutatásának. Igazán meggazdagodhatott volna másból is...a sok hülye meg nézi persze...
Hozzászólóeternity - 2008-02-11 16:55:58 #3 - válasz erre
Őrült, nem kétséges. Reméljük, megmarad a természetesen elhunytak vegzálásánál, és nem veszi saját kézbe a "termelést"...
Hozzászólótiti - 2008-02-11 22:28:10 #4 - válasz erre
ez szimplán hullagyalázás üzleti megfontolásból, semmi köze nincs a művészethez
Hozzászólópiszkafa - 2008-02-11 22:44:54 #5 - válasz erre
Tudományos szempontból fantasztikus.
Üzleti szemszögből nézve remek.
Hogy emberileg undorító? Ilyenek vagyunk. Mellesleg a preparátumok nagy többsége -míg élt- maga jelentkezett modellnek.
Hozzászólókrimónéz - 2008-02-12 10:00:24 #6 - válasz erre
erről pörög az index első oldaláról: Hullák a Modemben

HozzászólóIlyon - 2008-03-13 14:22:42 #7 - válasz erre
Ez nem normális....totál hülye a pasas. Ha valaki ezzel akar pénzt keresni annak nincs ki a 4 kereke. Gusztustalan, ha tényleg lesz kiállítás én biztos nem megyek el megnézni... :-
Ha valki ezt megnézi, és tényleg jónak találja az az ő intelligenciájára utal...(ergo nem sok minden van rendben odabent^^) Meg hogy lehet ebben megtalálni a szépséget? Mi ebben a művészet?
HozzászólóKrisz - 2008-04-11 12:58:04 #8 - válasz erre
Az a baj, hogy sok ember nincs tisztába az emberi testtel.mindenki így néz ki megnyúzva akármennyire sem tetszik.Azt gondoljátok jobb a föld alatt a bogarakkal! inkább kerüljek a prof kezeibe!
Hozzászólógitta - 2008-05-26 13:01:36 #9 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Ez nem normális....totál hülye a pasas. Ha valaki ezzel akar pénzt keresni annak nincs ki a 4 kereke. Gusztustalan, ha tényleg lesz kiállítás én biztos nem megyek el megnézni... :-
Ha valki ezt megnézi, és tényleg jónak találja az az ő intelligenciájára utal...(ergo nem sok minden van rendben odabent^^) Meg hogy lehet ebben megtalálni a szépséget? Mi ebben a művészet? ” Ilyon - 2008-03-13 14:22:42 #7
Szerintem fantasztikus dolgot csinál ez az ember!Én megfogom nézni a kiállítást! Ha belegondolsz abba,hogy így is felboncolnak,akkor inkább állítsák ki a testem! Én speciel kíváncsi lennék az én testemre,hogy belűlről milyen!Ez egészségügyi dolgozói szemmel szerintem nagyon komoly dolog!!
HozzászólóAttila - 2009-02-26 15:42:17 #10 - válasz erre
Erős, aki felülemelkedik. =)

gitta hozzászólásával értek egyet, megértem, ha valaki nehezen dolgozza fel a dolgot, engem azonban lenyűgöz a kiállítás témája, szemléltető eszközei, az eljárás tudományos jelentőssége és maga az anatómia.

Azt hogy egy elhunyt hozzátartozójára ilyen formában akar emlékezni valaki erősen kétlem.

Az jutott eszembe, hogy jobb ezeknek a testeknek a névtelenség homályában.
HozzászólóSzöszke - 2009-12-16 13:16:13 #11 - válasz erre
szerintem gyönyörű. Én láttam élőben is és nagyon megtettszett. Persze van hátborzongató része ha belegondolunk, hogy emberek vannak ott de még is van benne valami szépség!
HozzászólóEmyke - 2010-06-05 11:44:18 #12 - válasz erre
Ez fantasztikus!!! Nem undorito! Ilyenek vagyunk mi, emberek! Ez egy csodalatos dolog,h betekintest nyerhetunk sajat szervezetunkbe! Ezt ertekelni kell!!! Attol kulonlegesebb mas preparatumoknal,h ember, nem allat. Az aki ott van, vagy sajat maga vallalta ezt, halala elott, vagy hozzatartozo nelkuli, elhagyatott emberek es az,h tudomanyos celra hasznaltak oket,az ertekelendo! Nekem nagyon tetszik! ;) :)
HozzászólóAnubis - 2012-05-16 17:32:02 #13 - válasz erre
Szerintem csak a tudatlan vagy tudásra nem vágyó ember reakciója az undor és elutasítás, egyszerűen ezek vagyunk mi. Ez tény! A lélek meg Isten csak az élet rövidségétől félő ember agyszüleményei. Gondoljatok bele, igazán hisztek ti? Szerintem legbelül mindenki érzi a realítást, azt hogy csak mi vagyunk és a tudomány az egyetlen módja a fejlődésünknek. Egyesek ezt nevezik pénzkeresésnek holott például a pszihiátria cserépszavazásos áltudománya ennél sokkat többet keres és több embert öl meg! Ideje felébredni!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!