( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0007738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680256{main}( )../index.php:0
20.0007738832require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

A Korda-effektus - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

A Korda-effektus

2008-01-09 14:14:00
Szerző: Kóbor Ló

Kultluk rovat cikkeiHozzászólások száma: 10 Utolsó hozzászóló: kakamatyi Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Hazai tapsihapsis sztárvilágunkban újabb bomba robbant. A Viasat 3 megirigyelte a zebrás „sztár" sikerét a főkereskedelmi főgagyin, így szerzett magának egy valóságos legendát. Kordáék a Föld körül. - Kötelező tátott száj 2008-ra.

Korda György Emlékszem a stroke-közeli állapotra, a rémületre, ahogy a fotel mélyén lövészárkot ástam és szögesdróttal vettem körül magam, midőn legelőször megpillantottam a Sport TV pókerközvetítését. Korda György. Úgy üvöltött közvetítés közben, olyan izgalommal, olyan elánnal, olyan olyannal, hogy Palik Lacika szégyenében sivatagi benzinkutasnak állhatna az F1 kommentárjaival együtt. Ott ül egy asztal körül öt rezzenéstelen arcú ember, Gyuri bácsi meg atomokra szedte közben a stúdiót és úgy dülledt a szeme, mint akin rajta van a hetes vékonyfosás. Szinte csorgó nyállal őrjöngött, bosszankodott, üvöltözött, letolta a játékosokat („Jack, Jack, mit csináltál, hát MITTTT CSINNNÁLLTÁÁLL?"), vagy éppen benyúlt a képernyőbe és megsimogatta a fejüket.

Korda György Két adás és egy szívműtét után rájöttem a döbbenetes igazságra. Ez kell nekünk. Gyuri bácsi. Egy igaz ember, egy tiszta, őszinte hang. És már alig vártam, hogy újra közvetítsen. Hogy üvöltsön. Megkedveltem ezt a melák emberkét, aki akadozó beszéde, elképesztően szűkös szókincse és egy pókerpartitól izgalomtól kilógó nyelve miatt újra egy ország kedvence lett.

Korda GyörgyÍgy igaz. Gyuri bácsi reneszánszát éli. Vidéki haknikon sikoltozó tinik követelik, hogy a Manci, a kis pesti lány után kiabálja ráadásként a mikrofonba: ÓÓÓLLL IN! Nézők százezreit szögezte a képernyők elé, nem csak a pókerközvetítésekkel, hanem a királyi csatornán futkorászó Csináljuk a fesztivált c. műsorával is, ahol (minden tiszteletem ellenére ezt kell mondanom) lemosta műsorvezető partnerét és abszolút főszereplővé vált.

Korda György Viccet félretéve, Gyuri bácsi még akkor volt sztár, amikor tényleg létezett ilyesmi Magyarországon, csak még nem sztárnak nevezték, hanem Hihetetlenül Népszerű Énekesnek, vagy Kitűnő Színésznek. Míg pályatársai többnyire tényleg csak a haknikból élnek, addig Ő visszarobbant a „sztárvilágba".

És most, most jön a java. Korda-riöliti! A Viasat Gyuri bácsival és Klárikával tart, akik világ körüli utazásra indulnak! Megörökítenek és megosztanak velünk minden érdekes mozzanatot. Ne reménykedjünk, nem lesz ajtócsapkodás és tányértördelés. Gyuri bácsi úriember, nem úgy, mint zebrának álcázott „kollégája". De ha szerencsénk van, láthatjuk Klárikát bikiniben, vagy Gyuri bácsit, ahogy egy tasmán kareoke-bárban helyi népdalokkal cifrázza.

A tervek szerint márciustól kerül képernyőre az új csoda, amelynek munkacíme „Kordáék a Föld körül."

Zebráéknak befellegzett. Mindent bele, Gyuri bácsi!

 

 

 

Hozzászólások:

HozzászólóRici Nusi - 2008-01-09 14:42:40 #1 - válasz erre
Korda Györgyöt köztársasági elnöknek! Lenne olyan jó, mint Svarcenéger kormányzónak. Ez a Sólyom olyan nagyon savanyú!
HozzászólóFerkó - 2008-01-09 17:29:06 #2 - válasz erre
Gyuri bácsi január negyedikén ünnepelte a szülinapját. Hajrá Gyuri bácsi!
HozzászólóKM - 2008-01-10 08:59:53 #3 - válasz erre
Korda 30-40 évvel ezelőtt is NAGYON-NAGYON ciki volt, mint énekes. Pont annyira nem tudott énekelni , mint ma. Ugyanolyan bájgúnár volt, mint most. A Záray-Vámos kettős öregek körében szerzett népszerüségét megirigyelve vette maga mellé a feleségét, aki egy falusi lagziban is megbukott volna, kb. annyi tehetsége volt. Együtt már jól mutatnak.
Korda is a retro nosztalgiát lovagolja meg és leginkább az annyira ciki, hogy már jó cimű uhrinbenedek effektus emelte ismét ismertté.
Valüóban jópofa a pókerközvetítése, de azért nem kell elájukni.
Persze egy újszülöttnek mindenki új.....
HozzászólóRici Nusi - 2008-01-10 09:05:50 #4 - válasz erre
Inkább ezer Korda, mint egy Győzike! Különben meg leénekli Karel Gottot bármikor.
HozzászólóKM - 2008-01-10 09:59:30 #5 - válasz erre
Korda, Karda Beáta, Harangozó Teri, Koós János és a többiek már fiatalkorukban is csak az idősek között voltak népszerüek. Gondolj bele együtt kezdték szinte az Illés-sel, Omegával, LGT-vel, Koncz-cal. Ez utóbbiak nyomába sem tudtak lépni, max a nyugdijas otthonokban. Nem véletlenül hogy ezek a B kategórás "sztárok" mentek haknizni itthon és külföldön is, elsősorban ausztráliába, az usába, kanadába, ahol nagyobb magyar közösségek voltak. ezt a nyálas stílust leginkább ott kedvelték, a magyar nótával együtt.
amikor még volt táncdalfesztivál - amin a Korda most annyira jól poénkodik - , akkor egyszerüen kinevették őket, már akkor !! Nem ők nyerték a dijakat, ők max. a még a futottak kategóriában indultak.
karel gott (korda cseh megfelelője), akárcsak josip kobson a szovjeteknél. nehogy má' viszonyitási alapok legyenek. Mintha Záray Mártát tekintenénk kiindulási pontnak. Ne hogy má'
Tudjunk mindenkit a helyén kezelni !!
Hozzászólóvelúr - 2008-01-10 10:31:51 #6 - válasz erre
Egy átlag üvöltős házibulin vagy egy közepesnél nagyobb lagzin kb. fele-fele arányban mennek a Koós-Korda-Harangozó stb. számok és az Illés-Omega stb. Ezzel most mit kezdjünk?
HozzászólóBélavagyok - 2008-01-10 10:38:16 #7 - válasz erre
Nagyban igazad van KM, de Korda szerintem is jobban énekel Sólyom Lászlónál. Pókerben is jobb nála, nem nézeget jobbra-balra amikor blöfföl.
HozzászólóZenész-Dobos - 2008-01-10 12:11:07 #8 - válasz erre
Kedves Emberiség! Kritizálni nagyon könnyű! Kordáék igenis megérdemlik azt,amit kaptak az élettől. Én egy pillanatig nem irigylek tőlük se sikert,sem szerzett vagyont. Semmit! Külön boldog vagyok attól,hogy újra velük foglalkozik a nép.Meg a média! Igen egy igazi legenda van végre a műsorokban,természetesen Klárikával együtt. Végre!!!! Mert már a sok szar műsortól(Való Világ 692.)Pl. már Tv-t nézni sem volt kedvem. Több ilyen műsor kell!!! Aki meg azt monja,régen sem énekeltek jól:-Tessék!!! Lehet utánuk csinálni mindent! A Zebra meg már tényleg jó volna végre, ha a pereputtyával együtt végleg mindenhonnan elhúzna büdös picsába-VÉGLEG!!! Aki meg az ilyen műsorokat nézi,ja (meg Mónika Show?) az meg is érdemli!!!
Hozzászólóribizli - 2008-01-10 14:12:06 #9 - válasz erre
igen, igen, de ne beszéljünk csúnyán, mert Gyuri bácsi azt nem szereti, mert ő egy választékos uriember
Hozzászólókakamatyi - 2008-01-15 03:15:55 #10 - válasz erre
KM-mel értek egyet, de Zenész-Dobosnak is igaza van abban, hogy ne irigyeljük amit ez a két ember elért (György és Klára). együtt, külön, idősek, fiatalok, stb. nem mindegy? akinek tetszik, hallgassa, akinek bejön, nézze, akinek meg nem, az nem. ettől függetlenül nem lehet homokba dugott fejjel elslisszolni az ilyenek mellett (nem is akartam sohasem, most sem). szóval szerintem is hatalmas GÁZ Korda, és én egyébként ismerek olyan történeteket is róla, amelyekkel nem tisztelte meg a média a kedves mindenevő, de leginkább mirelitet kamázó közönséget. valóban, tanuljuk mér meg helyén kezelni az embereket. nem kell Györgyéket fejbelőni, de szentet se csináljunk már belőlük. A minap volt a Halhatatlanok Társaságának (művészet) díjátadása a tevében, Berek Katistól, Almási Évástól, Benedek Miklósostól, amely után a kacsaszájú Hillernek (köszöntőt mondott) volt egy elég jól eltalált mondata, mely szerint ők az igazi "sztárok", nem a média által csináltak. ja, és azért azt, hogy egy mulatós helyen fele-fele arányban játszanak LGT-t meg Kordát is, ugyanúgy nem viszonyítási alap, mint Karel (hahaha) Gott "imm Himmel". vicceltél Velúr, ugye? no, és az pedig kicsit (bocs Rici Nusi) szánalmas, hogy inkább ezer kordát mint egy Győzikét kérsz. miért, valamelyik mindenképpen kell? olyan verzió nincs, hogy egyik sem?

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!