( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0008738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0008738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Szeg: jubileum Cartman-nel - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Szeg: jubileum Cartman-nel

2009-12-02 06:30:00
Szerző: ne

Klip rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

December 5-én, az Új Vigadóban kerül zúzdába a Szeg jubileumi, tízéves fennállását ünneplő koncertje. A bulin kiemelt vendégként a Neck Sprain lép színpadra, akik két éve nem játszottak Debrecenben.  

„Mivel a csapatban az elmúlt tíz évben megfordultak páran mind a frontemberi, mind pedig hangszeres poszton, és az elválás nem volt minden esetben zökkenőmentes, ezért jó ötletnek találtuk, hogy ezzel a 10 éves születésnapi koncerttel elsimítsuk az ellentéteket. Mindenkiben maradt tüske, amelyet szerencsére sikerült az évek folyamán kihúzni. Egyfajta örömünnepként, a Szeg első dalaitól a mai friss szerzeményekig áttekintve lesz ez a koncert rendhagyó, nem beszélve arról, hogy négy kiváló frontember a korai és az új szerzeményekben is együtt lesz látható a színpadon, amely mindenképpen egyedivé teszi az estét." (Szilágyi Pisti - Szeg Head

Minden további karakteröldöklés helyett itt az eseményt beharangozó spot, amelyhez hasonlót nem nagyon láthattunk magyar zenekartól az utóbbi években. Cartman cifrán káromkodva Szeg-rajongóvá vált, Kenny pedig kipurcan a végén, ahogy illik. Már csak emiatt is ott a helyünk.

 
 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!