( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679936{main}( )../index.php:0
20.0006738512require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679936{main}( )../index.php:0
20.0006738512require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

0690 - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

0690

A hatvankilenc és a két nulla

2008-03-20 07:30:00
Szerző: Laczkó Kornél

Klip rovat cikkeiHozzászólások száma: 1 Utolsó hozzászóló: Razide Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A banda kezdetben laza, pörgős, punkos dalaival környékezte meg Debrecen és a megye klubjait és bulijait. Ám idővel komolyodott a hangzás és a témaválasztás, a szövegek között is találunk elgondolkodtató részeket - már ha éppen értjük Szabi énekét Golyó zúzása mellett!

Az együttes 2004-ben alakult, Koroknai Szabolcs „Szabi" (gitár), Junior (ének) és Sápi László (dob) kooperációjával. A zenekaroknál mondhatni már megszokott tagcserék következtében először Sápi Laci adta át a dobverőket Kozma István „Csíkos"-nak, aki korábban a Karc csapatánál látta el ugyanezt a posztot. Vele egyszerre érkezett a csapatba Balogh Miklós Péter „Golyó" szólógitáros. Nem sokkal ezután pedig Konyári István „Konyi" személyében basszusgitárossal is bővült a felállás. Viszont 2004 végén az énekes „Jr." elhagyta a bandát, így az eredménytelen keresgélést követően végül Szabi állt be a mikrofon mögé, és ezzel úgy látszott, véglegessé válik a felállás. Neki is láttak a munkának, és mivel mindegyikük komoly zenei pályafutást tűzött ki maga elé célul, igen hamar összeállt egy komplett koncertprogram.

A dolgok elég jól alakultak, ám 2006 közepén a gitáros Golyó magánjellegű problémái miatt kilépett a társaságból, egy ideig a Debrecen szerte jól ismert fazon, Cserős „Attus" Attila vette át szerepét, azonban Golyó bácsi hamar meggondolta magát, és visszatért a 0690 köreibe. A változatosság kedvéért 2007 elején „Csíkos" döntött a váltás mellett, így a továbbiakban Hamar Gergő diktálja a ritmust a dobok mögül!

Ez a csere csupán annyiban volt zavaró, hogy a kidolgozott számok rögzítését még Csíkossal kezdték el 2006 novemberében, ám a kiszállása okán újra kellett kezdeni a felvételeket, így az együttes nagyjából 2008 elejére jutott el odáig, hogy lemezbolt-kész anyagot tegyen le az asztalra - valószínűleg közönségük nagy-nagy örömére!

A 0690 honlapja


 

Hozzászólások:

HozzászólóRazide - http://razide.freeblog.hu - 2008-03-25 15:52:25 #1 - válasz erre
Ni, még a fotóim is láthatóak!

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!