( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680000{main}( )../index.php:0
20.0007738544require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680000{main}( )../index.php:0
20.0007738544require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

LK-Beat - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

LK-Beat

Elkábít

2007-12-03 07:35:00
Szerző: Laczkó Kornél

Klip rovat cikkeiHozzászólások száma: 4 Utolsó hozzászóló: András Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Az ősz utolsó napján ska-bulival fűtöttek be télire a debreceni Unplugged Clubban. Először a helyi Ska Project játszott, őket követte Győrből az LK-Beat, végül a Skafunderz két tagja szórakoztatta a közönséget egy DJ-show formájában, ez volt a Rudy Radio Team.

LK-BeatAz LK-Beat 1980-ban alapult Győrött, amikor a ska zene első hullámai felcsaptak Európában. Sajnos az akkori magyar fiatalság nem vette a lapot, inkább hajlott a keményvonalas rock muzsika felé. Így két évnyi működés után - bár a körülmények ellenére sikerült egy elég szép (négy-ötszáz fős) törzsközönséget maguk köré gyűjteniük, és a szakma is dicsérte őket, mivel új színt hoznak a magyar könnyűzenei életbe - az együttes feloszlott.

Persze nem arról van szó, hogy elhidegültek volna a zenétől, egész egyszerűen a fiúk megkapták a behívójukat.  Aztán a dobos Hamburgban próbált szerencsét, a billentyűs pedig Chicagoban.

LK-BeatMajd nemrég - 2003-ban - Tóth Csaba (szólógitár), a zenekar egyik frontembere és alapítója, látva a ska stílus várva várt elterjedését hazánkban, úgy döntött, ismét összehozza a bandát egy emlékkoncert erejéig. Azonban ez olyan jól sikerült, hogy végül arra jutottak, ott folytatják, ahol abbahagyták! Azóta megjárták a pesti Ska Fesztivált, a Kis Skalandot és a Nagy Skalandot, bekerültek a Rock-enciklopédiába, átlag havi két buliba elmennek, és felkérték őket, hogy segédkezzenek a győri televízió zenei műsorának készítésében.

LK-Beat A debreceni koncert igen jól sikerült, az LK-Beat zenéje kiforrott, hangulatos és pörgős, a közönség is nagyon hálásnak bizonyult. Talán csak egyetlen szépséghibája volt a műsoruknak - egy elcsépelt beszólás, ami jobb lett volna, ha nem hangzik el, mivel az ember azért jár szórakozni, hogy megfeledkezhessen a napi gondokról, és semmi szükség rá, hogy eszébe juttassák az aktuálpolitikai helyzetet.

 


 

 

Hozzászólások:

Hozzászólópicur - 2007-12-03 08:37:25 #1 - válasz erre
Jó a rucijuk!
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2007-12-05 19:31:18 #2 - válasz erre
Tegnap egy nagyon pozitív élményem volt, felhívott az együttes egyik tagja, és megköszönte az anyagot, majd egyetértését fejezte ki, az utolsó mondattal kapcsolatban, és biztosított róla, hogy ilyen többet nem fordul elő. Így kéne mindenkinek!
HozzászólóBalázSKA - 2007-12-08 00:23:40 #3 - válasz erre
Hello! A Ska Projectről az anyagot mikor teszed fel? Üdv, Balázs
HozzászólóAndrás - 2013-04-06 19:45:16 #4 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Jó a rucijuk!” picur - 2007-12-03 08:37:25 #1
Tisztelt weboldal kezelő!
Szeretnénk ezt a videót az LK-Beat zenekar youtube videói közé feltenniígy lehetőséget szeretnék kérni valamilyen formájú letöltésre. Segítséget előre is köszönöm szépen.
Szabó András (LK-Beat billentyűs hangszerek, és koncertszervező)

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!