( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679296{main}( )../index.php:0
20.0006737872require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679296{main}( )../index.php:0
20.0006737872require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Ismét éjszakai tekerés - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Ismét éjszakai tekerés

Ha tavasz, akkor még inkább

2009-04-10 09:30:00
Szerző: flash

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 8 Utolsó hozzászóló: Elefánt Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

 nightride

A Nightride Debrecen téli igyekezetéről már beszámoltunk itt, örömmel adunk hírt az újabb tavaszi nekibuzdulásról is. Az új néven (Fanatic Bikeride) futó kerékpáros projekthez ma ismét lehet csatlakozni. Találkozó április 10-én pénteken 19 órakor a Kossuth téren.

A tervezett táv 25 kilométer, az útvonal itt olvasható

Lámpáról ne feledkezzetek el!

 

 

 

Hozzászólások:

Hozzászólóposztméh - 2009-04-10 10:16:29 #1 - válasz erre
Lélekben veletek vagyok :).
Hozzászólóposztméh - 2009-04-10 10:17:42 #2 - válasz erre
Ja és gondolom módosítottátok az útvonalat a múltkori hozzászólások alapján, különben nem leszek veletek lélekben se!
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-04-10 13:25:46 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Ja és gondolom módosítottátok az útvonalat a múltkori hozzászólások alapján, különben nem leszek veletek lélekben se!” posztméh - 2009-04-10 10:17:42 #2
Ugyanaz mint a múltkor! De az utcanevek ne tévesszenek meg senkit, a valódi útvonal a következő sarokpontokat érinti: Kossuth tér - Boy Toy söröző - Jobb mint otthon söröző - Ász söröző - B.B. Box kocsma - Balszélső söröző - Panni Presszó - Jakab sörfőzde - Coca Presszó - Csilla Presszó - Surranó söröző - Délibáb söröző - Olimpia 2000 söröző - Remetekert söröző - Objektum egyetemi klub - Darts Club söröző - Makk X - Feketebárány büfé - Japánakác kiskocsma - Bocskai büfé - Vasmacska söröző - Navaho söröző - Bakelit söröző - Detox. Mert a biciklisekről azt kell tudni, hogy kívülről mind egészségesnek látszik, de belül velejéig romlottak!
Hozzászólóspeedman - 2009-04-10 22:26:21 #4 - válasz erre
Kedves Kornél! Látom kritizálni nagyon jól tudsz! Ehhez az egyhez értesz??? Egyetlen ilyen felvonuláson sem voltál és állandóan csak azt mondogatod, ezt így kellene azt meg úgy! Ne is haragudj, de nem kellene állandóan kritizálni mindent. A sörözőket és a kocsmákat nagyon jól ismered, biztos napi szinten jársz oda és hullarészegre iszod magad. És egy kérdés honnan veszed azt, hogy a biciklisek velejéig romlottak??? Szerintem jobb lenne hallgatni inkább, és máskor gondolkozz el azon hogy miket írsz.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-04-11 05:21:15 #5 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Kedves Kornél! Látom kritizálni nagyon jól tudsz! Ehhez az egyhez értesz??? Egyetlen ilyen felvonuláson sem voltál és állandóan csak azt mondogatod, ezt így kellene azt meg úgy! Ne is haragudj, de nem kellene állandóan kritizálni mindent. A sörözőket és a kocsmákat nagyon jól ismered, biztos napi szinten jársz oda és hullarészegre iszod magad. És egy kérdés honnan veszed azt, hogy a biciklisek velejéig romlottak??? Szerintem jobb lenne hallgatni inkább, és máskor gondolkozz el azon hogy miket írsz.” speedman - 2009-04-10 22:26:21 #4
Kedves Speedman! Nem értem mirefel ez a hangnem?! Miben látod a kritikát mostani hozzászólásomban? Csupán az útvonal által érintett kocsmákat soroltam fel, és bár lemaradt a poszt végéről a smile, én úgy éreztem anélkül is érezhető lesz a hozzászólás vicces jellege, sajnálom hogy felbosszantottalak ezzel, nem állt szándékomban, csupán egy kis jó hangulatot akartam csempészni a beszámolóhoz, de ha ez neked, sem a mostani sem a februári hozzászólásomból nem jött le, őszintén sajnállak, nagyon szomorú és savanyú életed lehet. Mellesleg napi rendszerességgel közlekedem biciklivel, durván 20 évnyi tekerés van már mögöttem, és teljes mellszélességgel támogatom a debreceni kerékpáros életet, és kiállok minden biciklis mellett. Remélem nincs harag, a critical masson ott leszek kék Hauser Wildcat, rikító sárga FOTO-s mellény, keress meg, nyomok a kezedbe egy sört és haverok leszünk :)))))))))))))))) Addig meg próbáld meg az életet könnyen, lazán, és viccesen venni, mint egy vérbeli bicajos, aki az élet császára, és nem törődik az ostoba részletekkel!
Hozzászólóspeedman - 2009-04-11 10:21:28 #6 - válasz erre
Nincs harag, csak tudod sokaknak ez a hozzászólás nem vicces! A Critical Masson én is ott leszek. De akkor sem értem annak az okát, hogy miért nem jössz el egyetlen ilyenre sem, pláne ha napi rendszerességgel tekersz? :)
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-04-11 20:29:09 #7 - válasz erre
Rendben van, hogy nem találod viccesnek, de ezt lehet finomabb formában is közölni, nem kell egyből támadóra venni a hangnemet. Én azt mondom igyekezzen mindenki önmérsékletet gyakorolni, és nem visszaélni az internet nyújtotta arc-, név-, és következmény nélküliséggel!
Talán majd egyszer elmegyek egy ilyen túrára, de mivel csak rövid szakaszokon járok, sűrűbben, félek az egyhuzamban hosszú úttól, mert már nem vagyok mai csirke, és néha bizony fájnak a térdeim ha erőltetem a tekerést.
HozzászólóElefánt - 2009-04-12 18:11:17 #8 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Rendben van, hogy nem találod viccesnek, de ezt lehet finomabb formában is közölni, nem kell egyből támadóra venni a hangnemet. Én azt mondom igyekezzen mindenki önmérsékletet gyakorolni, és nem visszaélni az internet nyújtotta arc-, név-, és következmény nélküliséggel!
Talán majd egyszer elmegyek egy ilyen túrára, de mivel csak rövid szakaszokon járok, sűrűbben, félek az egyhuzamban hosszú úttól, mert már nem vagyok mai csirke, és néha bizony fájnak a térdeim ha erőltetem a tekerést.” Kornél - 2009-04-11 20:29:09 #7
I think this is the beginning of a beautiful friendship.

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!