( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0006738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002680344{main}( )../index.php:0
20.0006738920require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Nagy ballon alleycat - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Nagy ballon alleycat

Havas kalandok Debrecenben

2009-02-23 06:40:00
Szerző: flash

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 0 Utolsó hozzászóló: nincs hozzászólás Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

Ahogy a szervezők látták (todyy, kamiramon):

„Így jó pár elhúzott gumicsík után újra bomlasztom elméteket. Mint szoktuk, a belevaló téli idő ellenére is, a kőkemény csávókat nem lehet leágyúzni a bringa nyergéből. Úgy látom, egyre gyarapodunk. A betegség egyre terjed. Jelzi ezt az is, hogy az álvalentinnapi „BIGBALLON" elit 8 betyár tisztelte meg a jelenlétével. Itt azért még csak a szervírozók (T&K a titkosbrigád) vagánykodtak az örökpörgős verdával, viszont a többiek megrakták becsülettel!!!

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Na, nézzük csak miről is van itt szó.

Tehát egészen pontosan február 3-án küldtem a T-nek egy levelet, melyben az állt, hogy mit szólna egy kis pörgetéshez. Nem kis meglepetésemre a válasz pikkpakk megjött, a kollega támogatta a javaslatomat, így hát el is indult az eli szervezése. Némileg túlpörgött agyunknak hála nem túl rövid idő alatt nem kis adag elmebeteg feladat gyűlt össze. Pl.: az alapötlet az volt, hogy a távolabb lévő ellenőrzési pontok (EP) elérésekor a delikvens egy aktuál trutyival töltött lufballont kapjon meg, melyet sértetlenül kell majd a célba behoznia. Az aktuál trutyi azt jelentette volna, hogy például a konzervgyár környékén egy halkonzervvel töltött csomagot találtunk volna. Végül is maradtunk a szoftosabb, de annál intelligensebb megoldásnál, tehát mint ahogy a neve is utal rá, tematizáltuk a kérdéseket, így a hőlégballon és az unikumos ballon volt a két fő csapásirány. Mikor a kollega megérkezett az EP-re, kapott egy kérdést, pl.: Mi volt a legnagyobb magasság, ahova feljutottak eddig hőlégballonnal? Ha tudta, 2 pontot érő kék lufit, ha nem tudta, akkor egyensúlyozási feladatot kapott piros 1 pontos lufiért. Kiegészítő feladat képen, a város különböző pontjain elrejtettünk lufikat felkutatni, melyek 3-3 pontot értek. Volt ezen kívül egy bónusz héliummal töltött lufi is, melyet az egyik internet kávézóban rejtettünk el,  és ha már minden feladatot teljesítettek, nem maradt hátra más, mint megtalálni a célt. Ez úgy történt, hogy az egyik lufira felírtunk egy blogcímet, és ha ráklikkelté, akkor megláttad, hogy hová is kell beérkezni. A hatalmas békességben a kollegák már csak azt felejtették el, hogy tulajdonképpen ez egy verseny lett volna vagy mi. Na, a lényeg az, hogy a KARCAGI GERI a lapos gumi ellenére is megnyerte a Nagyballon Elit, jutalma egy nagy ballon Unicum lett. Reméljük, hogy miután belekóstolt az italba, örömmel konstatálja majd: Dász iszt ájne Uni Cat."

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Ahogy az egyik résztvevő látta:

A szombati havazás komolyan kétségbe ejtett a versenyzést illetően. Gyors telefonos értekezés során megerősítést kaptam afelől, hogy az alleycat mindenáron meg lesz tartva.

„Azt hitted, totál normális dolog, amit csinálunk?" (todyy) Így, mivel az alapötlet is eléggé agyament, egy plusz csavart ad az egésznek a hó (nem kevés hó) és a várhatóan tükörsimára fagyott úttest. Szerencsére az utak nem változtak korcsolyapályává.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Találka a Kossuth téren volt, melyről sikerült megint stílusosan késni. Szerencsére névszerinti lista volt előre, így megvártak minket a rajttal a sporik. Amint nagyban siettünk, hogy ne késsünk labidanival olyan sokat, a Kossuth utcán akkora kátyúba sikerült belerongyolnom, hogy az első lámpám annyi darabra esett, mint amennyiben csak az a tavjani kisfiú látta, aki anno összeszerelte. Összeszedtük a darabokat és siettünk tovább, szerencsére volt nálam pótlámpa.

 A „verseny" elkezdődött, és többnyire kis csapatokba oszlottunk széjjel, mert csak biztonságosabb így este, a hóban. A feladatokat ki gyakorlott, ki kezdő elisként kezdte sorra venni, ki milyen logika alapján, mely végül sosem úgy történt valós időben és térben.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

A kötelező feladatok közötti távokat igyekeztünk úgy megtervezni, hogy a 3 pontos bónusz lufik is útba essenek. A legkedvesebb ilyen lufi, ami a tesconál lévő templom kerítésére volt állítólag kirakva. Odaértünk, kerestük, de a lufinak lába kélt. Labidani vakmerően megkérdezte a templom gondnokát, hogy nem szedett-e le egy lufit a kerítésről? És jött a meghökkentő válasz: „Most kötöttem le, kell nektek fiúk?"

Újabb lufival gazdagodva haladtunk tovább a nyári színházhoz, ahol a következő ellenőrző pont várt minket, melyet a térdig érő hóban nem sikerült megtalálni, máshol is előfordult.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Nem is részletezném tovább a történteket, sok élménnyel gazdagodtunk, és ma a kerón lévő rozsdamennyiség is gyarapodott.

Egy szó, mint száz, a következő megtervezésére 3 hónapot kaptak a dobogósok. Mivel mindegyikőjük és persze mi is nagy kolbászrajongók vagyunk, így a verseny szignálja már adott. Jó kis pörgetés lesz majd az is! Ajánlani tudom mindenkinek! Szeretettel várunk a következőre minden érdeklődőt, tettre kész embert.

debrecenifixi.blog.com 

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Alleycat Debrecen - 2009.02.14.

Előzmény:

Lufis biciklizés

 

Hozzászólások:

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!