( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 85
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679136{main}( )../index.php:0
20.0007737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

( ! ) Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php on line 91
Call Stack
#TimeMemoryFunctionLocation
10.0002679136{main}( )../index.php:0
20.0007737712require_once( '/home/napielet/www/html/system/codeigniter/CodeIgniter.php' )../index.php:122

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: Assigning the return value of new by reference is deprecated

Filename: database/DB.php

Line Number: 81

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/napielet/www/html/system/codeigniter/Common.php:85)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 282

Éjszakai tekerés - Napi Élet Blogmagazin

A te napod

Buli volt

2010-02-26 06:34:00

Beküldte: posztméh
Kategória: vicc

Buli volt

Éjszakai tekerés

Nem alusszák téli álmukat

2009-02-04 07:00:00
Szerző: ne

Kerékpárt rovat cikkeiHozzászólások száma: 5 Utolsó hozzászóló: Kornél Oldal tartalmának nyomtatása

Írja be!
Add meg a címzett valamint a feladó e-mail címét és az e-mail küldő segítségével levelezőprogram nélkül el tudod küldeni ismerősödnek a cikk URL-jét. Az üzenet tárgya a cikk címe, tartalma pedig a cikk URL-je lesz.

A megszállottaknak, a majdnem őrülteknek volt már itt alleycat, nem is egyszer. Most egy újabb biciklis truváj várja az elszántakat, mert az igazi kerékpárosok nem alusszák téli álmukat, a hideggel is dacolva nyeregbe pattannak, ráadásul sötétedés után.

Az egyéni kezdeményezésre indult Nightride Debrecen már túl van két meneten, most pénteken - február 6. - következik az újabb nekirugaszkodás. Az „éjszakai tekerésen" bárki részt vehet, de ne felejtsen alaposan felöltözni, és lámpákat illeszteni a kerójára.

Találkozó 18 órakor a Kossuth-szobornál.

Útvonal: Kossuth tér - Piac utca - Erzsébet utca - Szoboszlói út - István út - Vincellér utca - Derék utca - Kishegyesi út - Pósa utca - Torockó utca - Határ út - Balmazújvárosi út - Füredi utca - Böszörményi út - Doberdó utca - Kartács utca - Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca - Hadházi út - Kassai út - Sámsoni út - Mátyás Király utca - Kincseshegy utca - Huszár Gál utca - Ótemető utca - Rakovszki Dániel utca - Faraktár utca - Kossuth utca - Piac utca - Kossuth tér.

Mindenkinek Kerékpárt!

Nightride Debrecen

 

Hozzászólások:

HozzászólóElefánt - 2009-02-04 14:50:38 #1 - válasz erre
Jééé, a jobb oldali srác meg mintha osztálytársam lett volna gimnáziumban.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-02-04 17:53:28 #2 - válasz erre
Azt mi ez? Kiscsoportos kirándulás bammeg! Javasolnám a Sámsoni útról, ne a Mátyás királyon térjünk le, hanem onnan az Acsádi - Veres Péter - Vámospércsi - Gyűszűvirág - Felsőpércsi - Almáskert - Létai - Hétvezér - Diószegi - Sikló - Csikhal - Monostorpályi - Alma - Tubarózsa - Ozmán - Mikepércsi - Gázvezeték - Déli sor - Petőfi tér - Piac utca! Hogy a déli rész is érintve legyen némiképp! Különben nem megyek!!! :P
HozzászólóElefánt - 2009-02-05 09:31:40 #3 - válasz erre
Előzmény megtekintése!

Előzmény:

„Azt mi ez? Kiscsoportos kirándulás bammeg! Javasolnám a Sámsoni útról, ne a Mátyás királyon térjünk le, hanem onnan az Acsádi - Veres Péter - Vámospércsi - Gyűszűvirág - Felsőpércsi - Almáskert - Létai - Hétvezér - Diószegi - Sikló - Csikhal - Monostorpályi - Alma - Tubarózsa - Ozmán - Mikepércsi - Gázvezeték - Déli sor - Petőfi tér - Piac utca! Hogy a déli rész is érintve legyen némiképp! Különben nem megyek!!! :P” Kornél - 2009-02-04 17:53:28 #2
és ezt vehetetitek fenyegetésnek! :D
Hozzászólóspeedman - 2009-02-05 10:47:39 #4 - válasz erre
Kedves Kornél!!! Legjobb tudomásom szerint, te eddig nem voltál ott egy Nightride-on sem. Majd ha eljössz, akkor személyesen megbeszélhetjük az útvonal módosítást.
HozzászólóKornél - http://kephatas.blog.hu/ - 2009-02-06 21:15:04 #5 - válasz erre
Kedves speedman! Szatirikus hangvételű hozzászólásommal, az óhajtottam jelezni, hogy nagyon hosszúnak találom az útvonalat, pedig nem áll messze tőlem a bicajozás, megyek én hóban, fagyban, esőben ha kell, ha nem, de ez a táv a térdeimnek már sok. Meg aztán 18 órakor még javában zajlik a forgalom, és nálam a nájt 22 órakor kezdődik! :P

Kedves látogató!

Itt szólhatsz hozzá az aktuális cikkhez. A hozzászólásokhoz nem szükséges regisztráció, de nevet és email címet kötelező megadnod. Amennyiben már beléptél lehetőséged van más néven hozzászólást írni, ehhez egyszerűen írd át a megfelelő szövegmezőket!

Ha változtatni szeretnél a szöveg stílusán tekintsd meg a formázási mintákat, melyben a lehetséges változatok vannak felsorolva!

1. Így írd be a szövegmezőbe!
2. És így fog megjelenni a weboldalon.
1. Ez egy [b]félkövér[/b] szöveg.
2. Ez egy félkövér szöveg.
1. Ez egy [i]dőlt[/i] szöveg.
2. Ez egy dőlt szöveg.
1. Ez egy [u]aláhúzott[/u] szöveg.
2. Ez egy aláhúzott szöveg.
1. Ez egy [url=http://www.napielet.hu]hivatkozás[/url].
2. Ez egy hivatkozás.
 
Írja be!
CSS HTML Firefox böngésző letöltése! Opera böngésző letöltése! Netscape Browser letöltése!